STILLING LEDIG:

Sundquist søker controller /
økonomimedarbeider

På grunn av økende omsetning og størrelser på prosjekter / innkjøp, ser vi nå behovet for å styrke laget med en økonomimedarbeider/controller!

Om stillingen

Arbeidsgiver: Sundquist

Stillingstittel: økonomimedarbeider

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Harstad / Kirkenes

Søknadsfrist: 17. juni

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Sundquist er en bygg- og anleggsentreprenør med bred og lang erfaring innen entreprenørdrift helt tilbake til 1935. Vi utfører prosjekter i hele Nord-Norge og har hovedbase i Kirkenes, Sør-Varanger.

Den største delen av arbeidene våre utføres i forbindelse med kommunaltekniske anlegg, vegarbeid, utbygging av boligfelt/tomter og grunnarbeid på industri og næringstomter. I tillegg kommer en stor del av omsetningen vår fra fjellsprengningsoppdrag, mobil knusing/sortering og salg av knuste masser.

Vi har også eget verksted med fagkyndige mekanikere som utfører vedlikehold og reparasjoner av maskinparken vår. Vår grunnholdning er «Anleggsarbeid med omtanke». Det innebærer å utføre våre arbeider med omtanke for våre kunder, ansatte, eiere, samfunn og miljø! Vår visjon er «Ledende anleggsentreprenør i Nord basert på kompetanse, kvalitet og effektivitet – sammen skaper vi best resultat!»

Som økonomimedarbeider hos oss vil du ha en viktig rolle i vår økonomi- og kontrollstyring. Både på overordnet nivå og i prosjekt/innkjøp. Du vil jobbe tett med Økonomileder og Prosjektledelse.

For å lykkes i stillingen er det viktig at du er forretningsorientert, og opptatt av å skape gode relasjoner til kunder, kolleger og interessenter.

Aktuelle ansvarsområder og oppgaver:

  • Budsjettering og oppfølging
  • Inntekt- og kostnadsoppfølging opp mot kontrakt/kalkyle
  • Periodevis økonomisk rapportering
  • Analyse av avvik
  • Opplæringsoppgaver tilknyttet

Hvem er du?

Du har relevant utdanning innen økonomi, og gjerne erfaring fra tilsvarende stilling. Bransjeerfaring vil bli vektlagt.

Vi ser for oss at du har stå-på-vilje og god gjennomføringsevne.

Vi håper også at du: 

  • Er selvstendig, engasjert og nøyaktig
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • God norsk muntlig og skriftlig

Hva kan vi tilby deg?

Sosialt arbeidsmiljø: Hos oss i Sundquist får du ta del i faglige utfordringer – i et trivelig arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket.

Kompetanseheving: Vi setter kompetanseheving høyt og ønsker at du skal få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Vi kan blant annet tilby relevante kurs og videreutdanning.

Fleksibilitet: Det er en stor fordel om du kan jobbe i Harstad eller Kirkenes, men for den rette kandidaten kan vi være fleksibel når det gjelder arbeidssted. Ved behov er det fullt mulig å jobbe hjemmefra eller fra hytta.

Andre vilkår:

  • Attraktive lønnsbetingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

For spørsmål om stillingene, kontakt gjerne en av våre rådgivere i Heia Nord-Norge:

Eller daglig leder i Sundquist: 

Søknadsfrist: 17. juni

Send søknad her


Powered by Labrador CMS