STILLING LEDIG:

Landscape,Deserted,Longyearbyen,City,Nobody,With,Blue,Sky,And,Summer

Svalbard er et spesielt, unikt og viktig samfunn

Her driver vi med arktisk logistikk, fra 78 grader nord

Camp Barneo and airplane at the northern pole in winter against a background of snow-covered ice

...og nordover

Nå kan du ta ansvar for å drive og videreutvikle dette

Store Norske søker daglig leder til Pole Position Logistics AS

Vil du lede et unikt logistikkselskap i Arktis, og bidra til utviklingen av samfunnet på Svalbard?

Om stillingen

Arbeidsgiver: Pole Position Logistics

Stillingstittel: Daglig leder

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Longyearbyen

Søknadsfrist: Snarest

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Naturen i Arktis er spesiell og krevende. Svalbards unike og isolerte beliggenhet betyr at all last må sendes via luft eller til sjøs.

Pole Position Logistics AS ble etablert i 2005 og har i dag en unik posisjon som en ledende logistikkpartner på Svalbard. Selskapet er en speditør, skipsagent og logistikkoordinator basert i Longyearbyen. Vi håndterer alle typer last og forsendelser samt alle typer skip gjennom vårt omfattende nettverk. Selskapet står ovenfor et generasjonsskifte, da nåværende daglig leder og gründer går av med pensjon. Selskapet er heleid av Store Norske, et konsern med 100-årig historie og om lag 130 ansatte innen ulike forretningsområder og er en viktig industribedrift på Svalbard.

Pole Position Logistics opererer i et krevende arktisk miljø med en høy grad av sesongbasert virksomhet. 

Som daglig leder vil du jobbe tett med resten av organisasjonen for å drifte og videreutvikle virksomheten med mål om fortsatt vekst, spesielt innenfor logistikkområdet. 

Du vil ha ansvar for å sikre stabil drift i både høysesong og lavsesong, videreutvikle produkt- og tjenestetilbud og styrke samarbeidet på tvers av avdelinger.

Du vil ha personalansvar for 14 helårsansatte, og ytterligere ca. 30 ansatte i høysesong. Stillingen rapporterer til administrerende direktør i Store Norske, og arbeidssted er Longyearbyen.

Vi ser etter en handlekraftig leder med både operativ og strategisk tilnærming til å lede et flerkulturelt miljø hvor alle tar i et tak når det trengs.

Du er kommersielt orientert med sterk gjennomføringsevne, og har gjerne erfaring med logistikk eller tilsvarende bransje. 

Vi legger vekt på personlig egnethet, gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk, relasjonelle ferdigheter samt evne til å skape tillit hos både ansatte og kunder.

For den rette kandidaten er dette en unik mulighet til å lede en viktig aktør på Svalbard, med spennende utfordringer innen logistikk og utvikling i et krevende, men inspirerende arktisk miljø.


For spørsmål om stillingene, kontakt gjerne våre rådgivere i Visindi

Søknadsfrist: Snarest!

Send søknad via skjema på Visindi.no


Powered by Labrador CMS