Heia Nord-Norge rekrutterer til:

Vi vokser videre: Framsikt søker rådgivere / seniorrådgivere som kan kommuneøkonomi

Har du erfaring fra sentrale økonomiprosesser i kommuner, og entusiasme for fag, teknologi og læring? Framsikt søker nye kolleger til Tromsø, Bodø eller Vesterålen!

Om stillingen

Arbeidsgiver: Framsikt AS

Stillingstittel: Rådgiver

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bø i Vesterålen, Tromsø, Bodø, eller annet etter avtale

Søknadsfrist: Løpende

Meld din interesse her

Om arbeidsgiver

Framsikt er en IT-bedrift i vekst, med 100 ansatte. Vi tilbyr kommuner og fylkeskommuner en skybasert løsning for helhetlig virksomhetsstyring.

Vi har moduler for analyse, planlegging, mål- og resultatstyring, budsjettering, rapportering og politikermedvirkning - alt i en og samme løsning.

Vår løsning brukes av over 220 kommuner og 20.000 brukere. I 2022 omsatte Framsikt for 112 millioner og sikter mot å passere 170 millioner i omsetning i 2023. Visma er største eier i Framsikt, og vi samarbeider tett om best mulig løsninger for våre kunder.

Vi er en organisasjon med en god blanding av nyutdannede og erfarne medarbeidere innen IT, produktutvikling, kommuneøkonomi og virksomhetsstyring.

1/3 som arbeider i Framsikt har Framsikt som sin første jobb. 1/3 har erfaring fra kommunesektoren.

I tillegg til hovedkontoret i Bø i Vesterålen har vi kontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen, Lillehammer, Sandvika og vår utviklingsavdeling i Bangalore i India.

Hvert år har vi Kick off der alle ansatte samles til faglig og sosialt samvær. I Framsikt er vi opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø og bidra til å gjøre hverandre gode.

Vil du jobbe med den nyeste teknologien på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge?

I Framsikt trenger vi rådgivere som kan være med på veiledning av kunder i bruk av Framsikt–verktøyet, utarbeide opplæringsressurser og gjennomføre kurs og webinarer.

Vi oppfordrer alle nysgjerrige til å melde interesse. I 2024 søker vi særlig etter:

 • Vi har alltid behov for flere ansatte, og kanskje har vi et behov som ikke er lyst ut. Eller kanskje du har en kompetanse som skaper et slikt behov?
 • I 2024 er vi særlig på jakt etter seniorrådgivere med erfaring fra sentrale økonomiavdelinger / kommunedirektørens stab – og dermed erfaring fra sentrale budsjettprosesser. 
 • Vi søker også en seniorrådgiver med særlig fokus på investeringsbudsjett og erfaring fra oppfølging av større investeringsprosjekter i offentlig sektor. 

Hvem vi ser etter?

Vi ser fortrinnsvis etter deg som har praktisk erfaring med Framsikt. Det viktigste er at du har erfaring fra arbeid med økonomiplan/budsjettering, og/eller rapportering fra kommunesektoren.

Har du vært superbruker i Framsikt er det en stor fordel.

Du må ikke være IT-ekspert, men du bør synes det er spennende å lære deg IT-systemer.

Vi ser etter deg som er opptatt av formidling og å skape forståelse. Du har et språk og en pedagogisk tilnærming som gjør at du kan uttrykke kompliserte sammenhenger på en enkel måte.

Fordi vi utelukkende kommuniserer med våre kunder på norsk er det viktig at du behersker språket godt både skriftlig og muntlig.

I Framsikt er det høyt tempo og du må like å jobbe strukturert samtidig som du håndterer mange samtidige aktiviteter.

Kjenner du deg igjen i dette bør du ta en prat med oss!

Om stillingen

Kort oppsummert er din oppgave å være med på å:

 • Utarbeide dokumentasjon, filmer og andre ressurser til Framsikt sitt hjelpesenter
 • Lage og holde kurs
 • Gjøre brukertesting i forbindelse med systemoppdateringer
 • Veilede kunder i bruk av Framsikt
 • Bidra til å løse supportsaker

Kunnskapssenteret i Framsikt lager fysiske og digitale kurs, i tillegg til et hjelpesenter med oppgaveveiledninger, artikler og videoer.

For å sikre at vi alltid er oppdaterte på utviklingen har kunnskapssenteret en viktig rolle i produktutviklingen i form av testing av nyheter og forbedringer i Framsikt. Vi tar et særlig ansvar for å ha kundebrillene på, og sikre at utviklingen fungerer godt sett med brukerens øyne.

En viktig del av jobben er kontakt med brukere gjennom supportavdelingen vår. Du får sjansen til å dele dine kunnskaper både med brukerne våre og de som arbeider i supportavdelingen hver dag.

Til gjengjeld har supportteamet mye erfaring og teknisk kunnskap å gi deg. Sist, men ikke minst, får du se hvilke problemer som ofte oppstår slik at vi kan adressere svake punkter i opplæring og dokumentasjon.

Gjennom disse oppgavene får du en unik mulighet til å bygge dyp forståelse av hvordan løsningen fungerer og hvordan den brukes i praksis.

  Vi tilbyr:

 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver.
 • Mulighet til å påvirke utviklingen av Framsikt-verktøyet
 • Konkurransedyktig lønn, bonusordning og gode forsikringsordninger.
 • Karrieremuligheter i en voksende kunnskapsbedrift
 • Et arbeidsmiljø med dyktige, engasjerte og hjelpsomme kollegaer
 • Fleksibel arbeidshverdag.

Arbeidssted vil primært være ved et av våre kontorer i Tromsø, Bodø eller Bø i Vesterålen. Framsikt har også kontorer i Trondheim, Bergen, Lillehammer eller Sandvika. Lederen din vil ha kontorsted i Sandvika.

Det vil være mulighet for delvis bruk av hjemmekontor.


Spørsmål? Ta gjerne kontakt med:

 • HR-ansvarlig i Framsikt, Hege Bruun, på 95129532

 • rådgiver Gard Michalsen i Heia Nord-Norge på 91732534 / e-post / Linkedin

Søknadsfrist: Løpende

Nysgjerrig? Meld din interesse enkelt i vårt skjema!

 
Powered by Labrador CMS