STILLING LEDIG:

Nå kan du jobbe sammen med denne gjengen!

De vokser videre på å hjelpe andre bedrifter til vekst: Søker flere forretningsutviklere i Hammerfest

Og Pro Barents er åpne for mange bakgrunner i jakten: – Vi ser gjerne etter litt annerledes profiler, gründere, flinke fagfolk eller teknologer.

Publisert Sist oppdatert

Det sier administrerende direktør Nina Kivijervi Jonassen. Hun er selv ganske fersk i jobben, og kom til Pro Barents fra Arctic Energy Partners.

Direktøren kjenner dermed energibyen Hammerfest godt. Utviklingen og investeringene i denne bransjen gir grobunn for mange selskaper og satsinger, og gjerne i andre bransjer. Det er her Pro Barents kan hjelpe andre til å nå sine mål.

Som for eksempel 3D-printsenteret AM North. Eller algeinnovasjonen til Polar Algae. To selskaper som har fått slik bistand og kan være eksempler til inspirasjon.

– Derfor søker vi gjerne etter noen som har litt annerledes bakgrunn. Du kan gjerne være nyutdannet, eller kanskje du ikke har så lang utdanning. Vi er i grunn åpne for det meste. For eksempel du som har gründererfaring, er teknologiinteressert eller har gått teknisk fagskole

– Det viktigste er at du har lyst til å jobbe med gründere, vekstbedrifter og utvikle bedrifter videre. Da kan det være at du har det som skal til, og kan styrke oss med din kompetanse, fortsetter Kivijervi Jonassen.

Noe for deg? Les videre, eller meld din interesse enkelt her!

Innovasjonsselskap med vekstplaner

Utvikle ideer og bedrifter er hva Pro Barents holder på med, og har gjort i 20 år. Som et regionalt innovasjon– og utviklingsselskap leverer de tjenester både til etablerte selskaper og oppstartsbedrifter.

Pro Barents er tilknyttet Sivas programmer som inkubator og næringshage. Det betyr at noen kunder får noe lavere pris på tjenestene.

Administrerende direktør Nina Kivijervi Jonassen.

Stadig flere vil ha disse gode rådene. Det gir Pro Barents tro på vekst i årene fremover, fra dagens fem ansatte:

– Som et litt mindre selskap kan vi være tettere på. Pro Barents bør fortsatt være et litt annerledes innovasjonsselskap. Jeg tror ikke vi skal bli 40-50 ansatte. Men det er mange muligheter i Finnmark, som vi vil være med å bidra til.

– Så det kan godt være at vi skal doble oss i årene fremover. Det betyr at vi gjerne ansetter flere forretningsutviklere, sier Nina Kivijervi Jonassen.

Prosjektledelse, forretningsutvikling – og salg

Men hva gjør man og hvordan jobber man egentlig i en slik jobb? Dette spørsmålet er ikke unormalt når vi skal fortelle om slike selskaper.

Kort fortalt handler det om å bistå bedrifter til å nå sine mål. Det kan være både oppstartsselskaper og etablerte bedrifter, som trenger gode råd, prosjektledelse eller hjelp til å legge strategier.

Pro Barents leder eller deltar i flere nettverk og prosjekter. Som for eksempel et bedriftsnettverk for 3D-printing, leverandørutvikling og kompetanseutvikling.

Med flere ansatte på laget, kan selskapet både bistå flere kunder, og gi dypere bistand.

– Vi skulle gjerne gått enda mer inn i noen av prosjektene, gjort mer jobb for de vi allerede bistår, sier direktøren.

Disse bedriftene er selskapets kunder. Pro Barents leverer tjenester – det innebærer både salg og fakturering. Men det betyr ikke at du må være en typisk selger for å lykkes:

– Ja, vi er alle selgere. For noen kan det være uvant i starten. Men det er gjerne de som blir de beste selgerne, mener Nina Kivijervi Jonassen.

Hammerfest er en populær turistdestinasjon.

Hammerfest er en by hvor det skjer mye, både for bedrifter og folk

Nå kan du bli med denne gjengen og sørge for at det skjer enda mer

En ung og levende by

Pro Barents står midt i en fornyelse og utvikling selv. Selskapet flytter snart inn i nye lokaler på kaifronten i Hammerfest. Her skal de også drifte byens nye Uniq studiesenter

Det kan bli et viktig tiltak for kompetansen i Finnmark, og gjøre kontorfellesskapet til et ungt og pulserende miljø.

Karina fremsnakker hjembyen.

Det er et godt bilde på byen nå, skal vi tro nyansatt forretningsutvikler Karina Hansen i Pro Barents. Hun flyttet hjem til Hammerfest for noen år siden, etter mange år i Tromsø og sørpå:

– Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er mye mer sosial i Hammerfest enn jeg var i Tromsø. Det handler ikke nødvendigvis om at det er flere tilbud her, men at folk er mye mer med på det som faktisk skjer.

Karina forteller om en vennegjeng med både tilflyttere og tilbakestrømmere. En slik gjeng kommer man fort inn i og blir dratt med på nye ting.

– Du spiser lunsj med noen, blir invitert med på quiz og plutselig blir du invitert med på noe som skjer neste helg, fortsetter hun.

Det er mange gode grunner til å flytte (hjem) til Hammerfest, mener Karina. For noen kan naturen være viktig. Men det må ikke handle om det, understreker hun:

– Det skjer ganske mye i byen nå. Her er nye butikker, spiseplasser og aktiviteter. Summen av dette blir veldig bra. Og det vil jeg gjerne framsnakke!

Er du klar for å se og skape nye muligheter?

Pro Barents søker forretningsutviklere

Vi er et regionalt innovasjon– og utviklingsselskap med mange interessante prosjekter, kunder og partnere. Nå søker vi flere kolleger som vil være pådrivere for vekst, utvikling og nyskaping i Finnmark.

Om stillingen

Arbeidsgiver: ProBarents

Stillingstittel: Forretningsutvikler

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Hammerfest

Søknadsfrist: 13. oktober

Om arbeidsgiver

Pro Barents er et regionalt innovasjons- og utviklingsselskap med kontorsted i Hammerfest.

Pro Barents arbeider for nyskaping og vekst i næringslivet gjennom bedriftsutvikling, næringsutvikling, samt nettverksbygging. Vi brenner for en bærekraftig utvikling i nord.

Pro Barents leverer rådgivningstjenester til oppstartsbedrifter, etablerte bedrifter og prosjekter.

I tillegg kan vi tilby aktivt eierskap som tidligfase-investor.

Pro Barents er en Siva-partner. Vårt hovedfokus er arbeid med Inkubator- og Næringshageprogrammet, hvor vi for sistnevnte samarbeider med Nordkappregionen Næringshage.

Vi søker deg som vil bidra til å utvikle bedrifter mot nye markeder, bistå gründere og vekstbedrifter, og være med på andre utviklingsprosjekter for næringslivet.

Som forretningsutvikler blir du med på et godt lag av engasjerte kolleger med mye kompetanse. Nå søker vi gjerne noen som kan utfylle oss og bringe noe annet på laget.

Hvem er du?

Først og fremst er du en som ønsker å gjøre en forskjell for næringslivet i Hammerfest og Finnmark. Du kan kommunisere og bygge relasjoner, med kolleger og samarbeidspartnere. Våre forretningsutviklere må også være initiativrike – du ser og skaper nye muligheter.

Videre tror vi du:

  • Gjerne har høyere utdanning, men det er ikke noe krav. Du kan ha teknologibakgrunn, gründererfaring, fagbakgrunn eller teknisk fagskole
  • Har god digital forståelse og gode kommunikasjonsevner
  • Kanskje har erfaring fra næringsliv eller prosjektledelse

Hvis du er nysgjerrig på om ProBarents er noe for deg, håper vi du tar kontakt. Så tar vi gjerne en prat!

Vi kan tilby:

  • Konkurransedyktige lønnsvilkår
  • Mulighet for faglig og personlig utvikling
  • Et godt arbeidsmiljø preget av kunnskap og engasjement
  • Gode pensjon– og forsikringsordninger

Hvis dette høres ut som noe for deg, ta gjerne kontakt med:

  • administrerende direktør Nina Kivijervi Jonassen 97166647e-post

Send enkel søknad i vårt skjema her:

Søknadsfrist: 13. oktober

Send søknad enkelt i vårt skjema:

 

Powered by Labrador CMS