STILLING LEDIG:

Vil du jobbe på verdens mest moderne fiskeoljefabrikk? Vesterålen Marine Olje søker kvalitetsleder

Her kan du bidra til verdiskaping fra fersk fisk og ta en viktig rolle på en helt ny tranfabrikk.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Vesterålen Marine Olje

Stillingstittel: Kvalitetsleder

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Myre, Øksnes

Søknadsfrist: 20. oktober

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Vesterålen Marine Olje produserer marine oljer og marine proteiner av restråstoff fra hvitfisk for lokalt, nasjonalt og internasjonalt marked, og mottar alle fraksjoner av restråstoff.

Bedriften ble etablert i 2005 av Geir Olsen, fiskerikandidat fra Universitetet i Tromsø med lang erfaring fra fiskeri- og havnæring, samt kompetanse innenfor produksjonsteknologi og foredling.

Bedriften teller i dag 19 ansatte som utgjør et faglig bredt, solid og svært kompetent team. I år åpnet vi en topp moderne, ny fabrikk, som produserer marin olje av høy kvalitet.

Vesterålen Marine Olje ble i januar 2022 en del av Orkla Health. Orkla og Vesterålen Marine Olje har hatt et godt forretningsmessig samarbeid over lengre tid, og målet framover vil være å fortsette og videreutvikle en innovativ og nyskapende virksomhet med fokus på å skape verdier.

Selskapet er lokalisert på Myre i Øksnes kommune, og blir snart fusjonert med Lofoten Marine Oljer på Ballstad. Vi vil fortsette virksomheten på begge steder.

Vesterålen Marine Olje har nylig bygget verdens mest moderne tranfabrikk på Myre i Vesterålen. Vi er nå på utgikk etter ny kvalitetsleder, som kan ha kontorsted her – eller ved vårt søsterselskap Lofoten Marine Oljer på Ballstad.

Selskapet er i en rivende utvikling, og søker nå en proaktiv, kunnskapsrik og analytisk kollega til å lede og utvikle arbeidet innen kvalitetsledelse og mattrygghet.

Som vår nye kvalitetsleder vil du få en unik mulighet til å bli med på vår videre vekst

Har du relevant høyere utdanning, og gjerne erfaring fra matteknologi og HACCP arbeid?

Er du opptatt av kvalitet i alle ledd, og for å stadig forbedre prosesser?

Er du god til å lytte, men også en som andre lytter til?

Da er du kanskje den vi søker. Kvalitetsleder rapporterer til daglig leder og er en del av ledergruppen vår.

Vi kan tilby en unik arbeidsplass, med stort fokus på profesjonalitet og trivsel.

Hva går jobben ut på?

Som kvalitetsleder / teamleder HACCP er du ansvarlig for risikoanalyser, validering og verifisering. Vi jobber for standardisering og sikre, stabile prosesser med fokus på kvalitet, mattrygghet og sikkerhet.

Du får ansvar for kontinuerlig oppfølging og forbedring av kvaliteten i våre prosesser. Dette omfatter også implementering, drift og oppdatering av vårt kvalitetssystem. Du er også den som gir støtte og veiledning til avdelingsledere og øvrige ansatte.

Stillingen omfatter også noe rapportering, revisjoner og oppfølging mot myndigheter. Vår kvalitetsleder kan også delta i innovasjonsprosesser med ansvar for kvalitet.

Hvem er du?

Vi søker en person med fortrinnsvis høyere utdanning, og / eller relevant erfaring fra kvalitetsarbeid eller lignende.

Til denne stillingen er vi åpen for flere typer kompetanse

Du kan gjerne for eksempel ha bakgrunn fra fiskeri, biologi, matproduksjon, kjemi, eller lignende. En ingeniør eller økonom kan også bli vår nye kvalitetsleder.

Vel så viktig er det at du er en ryddig person med struktur og gode forutsetninger for å lede vårt kvalitetsarbeid.

Vi tror også du:

  • Har erfaring eller forståelse for forbedringsarbeid
  • Kan beherske både norsk og engelsk som arbeidsspråk
  • Er god på samarbeid, kan kommunisere godt med kolleger og gjerne har ledererfaring

Fire gode grunner til å søke jobb hos VMO

  • Arbeid i et supermoderne anlegg: Selskapet er kjent for sitt høyteknologiske fiskeoljeanlegg på Myre, som er i kontinuerlig utvikling. Å jobbe her gir deg muligheten til å være en del av et innovativt og topp moderne produksjonsmiljø.
  • Bærekraftig og meningsfullt arbeid: Fiskeoljeproduksjonen bygger på tradisjonen om å utnytte mest mulig av råstoffet, med mål om å minimalisere avfall og øke verdiskapingen. Du blir en del av en bedrift som tar bærekraft på alvor og jobber for en grønnere fremtid.
  • Unge og dynamiske kolleger: Med et ungt og positivt arbeidsmiljø, der folk er motiverte til å gjøre en god jobb, blir du en del av en energisk og fremoverlent kultur. Dette skaper et dynamisk og inspirerende arbeidsmiljø.
  • Vekst og utvikling: Vesterålen Marine Olje er inne i en vekstfase, med betydelig økning i både produksjon og omsetning. Å være kvalitetsleder i et selskap som stadig utvider sine forretningsområder, gir gode karrieremuligheter og spennende utfordringer.

Vi kan tilby:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Fast lederstilling
  • En del av ledergruppen
  • Mulighet til å i stor grad til å være med på å påvirke vår utvikling
  • Et godt arbeidsmiljø i solid bedrift
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger

For spørsmål om stillingen, kontakt gjerne daglig leder Stian Frivåg

Søknadsfrist: 20. oktober

Send søknad i vårt skjema på Orkla.com


Powered by Labrador CMS