STILLING LEDIG:

Stiftelsen for Nord-Norge søker Administrasjonssekretær

Vi søker en nøkkelperson til vår organisasjon – som gjennom denne rollen kan bidra til målet om å utvikle og finansiere nordnorsk næringsliv.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Stiftelsen for Nord-Norge

Stillingstittel: Administrasjonssekretær

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Tromsø

Søknadsfrist: 20. oktober

Meld interesse her

SpareBank 1 Nord-Norge har etablert Stiftelsen for Nord-Norge med en kapital på 400 millioner kroner, og et formål om å bidra til langsiktig verdiskaping i landsdelen. Det er en ambisjon om å tilføre ytterligere kapital i årene som kommer. 

Dette kan bli begynnelsen på et «nordnorsk oljefond», som skal bidra med kapital til næringslivet i nord og bli en langsiktig eier i et generasjonsperspektiv.. 

Stiftelsen ble etablert våren 2024. Nå etablerer vi en liten, effektiv administrasjon, samtidig som vi bygger kompetanse og forbereder de første investeringene. 

Til å bidra i dette arbeidet søker vi nå en administrasjonssekretær, som vil bli en nøkkelperson i arbeidet med å etablere stiftelsen.

Hva går jobben ut på?

Som vår Administrasjonssekretær vil du ivareta en helhetlig administrativ støttefunksjon for stiftelsen. 

Vi er en liten organisasjon, noe som innebærer stort spenn i oppgavene. Det inkluderer alt fra operative driftsoppgaver og støttefunksjon på økonomi, til å bidra med underlag for strategiske diskusjoner, styrearbeid og øvrige prosesser. 

Du vil også spille en viktig rolle i vårt arbeid for å utvikle og etablere et nytt styreinstitutt for nordnorsk næringsliv. Her vil du kunne få et sentralt ansvar for et nytt kompetanseprogram. 

Hvem er du? 

Vi tror det er mange veier som kan gjøre deg aktuell for denne rollen. 

  • Kanskje du har utdanning innen økonomi og administrasjon – eller kanskje du har relevant erfaring fra lignende typer roller. 

  • Arbeidserfaring og realkompetanse kan være vel så viktig her som riktig utdanning. 

  • Det også viktig at du har en genuin interesse for formålet vårt, og ser verdien av hva stiftelsen søker å oppnå. 

Vi legger også stor vekt på personlige egenskaper, og søker en kontorleder som kan være fleksibel, allsidig og lærevillig. 

Dette innebærer at du setter pris på stor variasjon av arbeidsoppgaver, og at du også ser viktigheten i å bygge gode systemer.

Samtidig ønsker vi oss en kollega med analytiske evner, som ønsker å ta ansvar for flere oppgaver, og stimuleres av å jobbe tett i et lite team.

Vi tilbyr: 

Som en av de første ansatte i Stiftelsen for Nord-Norge får du en enestående og unik mulighet til å bygge opp noe nytt. Ditt bidrag kan bli viktig for vårt mål om å løfte og utvikle landsdelen. 

Utover dette vil du kunne forvente:

  • En fleksibel jobb med stor grad av selvstendighet

  • Konkurransedyktige vilkår og lønn etter avtale

  • Arbeidssted ved våre lokaler i Tromsø sentrum


For spørsmål, kontakt gjerne daglig leder Fredrik J. Borch i Stiftelsen for Nord-Norge på 93098055 eller e-post

Du kan også kontakte seniorrådgiver Elisabeth Aspevoll i Heia Nord-Norge på 91685086 / e-post / Linkedin

Meld gjerne interesse for stillingen snarest, og senest 20. oktober

Det gjør du enkelt i vårt skjema:

 
Powered by Labrador CMS