STILLING LEDIG:

I Finnmarkssykehuset kan hverdagen være litt annerledes

Her møter du mange dyktige kolleger på jobb

Og får mer tid til å leve etter jobb!

Her er minst 7 gode grunner til å jobbe i Finnmarkssykehuset. Sjekk dem ut og meld din interesse på 3 minutter

Har du vurdert å prøve livet lengst mot nord? Akkurat nå har du mange muligheter. Og sjeldent gode grunner.

Finnmark har 75.000 innbyggere. Finnmarkssykehuset har 2.000 ansatte. Vi går på jobb hver dag for å levere viktige helsetjenester over dette store fylket.

Og vi trenger alltid flere flinke folk på laget! 

Er du nysgjerrig på hvordan livet og arbeidet kan være i Finnmarkssykehuset? Har du vurdert å komme hit for å jobbe? 

Her har du noen gode grunner til å prøve akkurat det!

Eller gå rett til vårt enkle skjema: Meld din interesse på 3 minutter!

1. Her betyr du mer

Vi har mindre avdelinger, men skal levere de samme tjenestene. Det betyr at våre dyktige fagfolk både får mer ansvar, varierte arbeidsoppgaver og kommer nærmere pasientene. Vi må også jobbe aktivt tverrfaglig og på tvers av avdelinger. Det gir gode fagmiljø.

2. Her lærer du mer

Det betyr også gode muligheter for faglig utvikling, oppdatering og utvikling. Er du i spesialisering, kan vi legge til rette for å komme raskt til målet. Vi oppfordrer også til kontinuerlig læring og ny kunnskap, uansett hvilken fase i arbeidslivet du er. 

3. Her lever du mer

Finnmarkssykehuset ønsker å legge til rette for en bedre balanse mellom jobb, fritid og familie. Mange vil oppleve muligheten til en tjenesteplan med både fleksible vakter, korte og lengre friperioder. Det gir deg mer tid til å leve – ikke bare jobbe. 

4. Her tjener du godt

Finnmarkssykehuset er kjent for gode ordninger. Vi er behjelpelig med bolig og kan betale for reise og flytting. Her kan du få stipend for spesialisering, videreutdanning og andre ordninger. Generelt ønsker vi å tilrettelegge. Spør oss gjerne om dine behov!

5. Helt nye sykehus

I Finnmark står vi midt i en historisk satsing på spesialisthelsetjenesten. Nye Kirkenes sykehus åpnet i 2018. Akkurat nå bygger vi et spektakulært nytt sykehus i Hammerfest, som åpner om et drøyt år. Her får du være med på en unik reise og ta i bruk moderne teknologi. Vi har også viktige tilbud og oppdaterte bygg i Karasjok, Alta og Tana.

6. Finnmark lønner seg!

Det er mange økonomiske virkemidler for dem som flytter nordover. Her får du lavere skatt og billigere strøm. Lånekassen kan slette 30.000 kroner fra studielånet ditt hvert år. Fra 2023 er også barnehage helt gratis og 12 timer SFO gratis. For en familie på fire kan det utgjøre 160.000 kroner i året.

Hammerfest i Nordlys.
Hammerfest sentrum.
Reinsdyr på fjell og vidde er et vanlig syn i FInnmark.
Bugøynes – en idyllisk bygd i Sør-Varanger, utenfor Kirkenes.

7. Og så får du oppleve landets nordligste fylke

Du har valget mellom bygdelivet og urbane opplevelser i byen. Uansett slipper du rushtid, kø og stress. Og du er aldri langt fra vår spektakulære natur. Sist, men ikke minst: Du blir kjent med alle de gjestfrie og fantastiske finnmarkingene! Inkludert samisk og kvensk kultur. 

Er du klar? Fyll ut vårt enkle skjema, og Finnmarkssykehuset tar kontakt!

Du kan fylle ut skjemaet raskt, og skrive en kort tekst. Legg gjerne ved CV hvis du har den tilgjengelig, men du må ikke.

Powered by Labrador CMS