Annonse for Nordlandssykehuset Vesterålen

Vesterålen kan by på unike opplevelser...

...og et nytt sykehus med store muligheter

Nå søker vi sykepleiere, leger, helsefagarbeidere og flere yrkesgrupper. Blir du med på laget?

Her kan du utvikle deg faglig, få god erfaring fra et mellomstort sykehus – og leve midt i hjertet av Lofoten og Vesterålen

Det er mange gode grunner til å jobbe på medisinsk klinikk ved Nordlandssykehuset Vesterålen på Stokmarknes. Les mer om dem og meld din interesse enkelt her!

Nordlandssykehuset Vesterålen, medisinsk klinikk er en dynamisk arbeidsplass som tilbyr mange interessante jobbmuligheter. 

Vi er alltid på jakt etter helsepersonell som ønsker å utvikle seg faglig og personlig. 

Er du sykepleier, lege, helsefagarbeider eller annet – under utdanning eller en erfaren fagperson – vil du være velkommen!

Klinikken er er en del av Nordlandssykehuset, som har et solid omdømme innenfor helsevesenet og har et sterkt fokus på kvalitet og pasientsikkerhet.

Vi søker nå etter flere engasjerte kolleger, som ønsker å ta del i vår visjon om å skape trygge og inkluderende miljøer for våre pasienter. Her kan vi tilby et variert spekter av stillinger. Vi legger stor vekt på å tilby gode arbeidsforhold, arbeidsmiljø og utviklingsmuligheter

Hos oss vil du være en del av et team som er opptatt av å tilby kvalitetspleie og behandling til pasientene våre.

Høres dette ut som noe for deg? Les videre, eller meld din interesse på 3 minutter!

Hvorfor skal du søke jobb hos oss? Her er noen av de mange gode grunnene vi kan komme på!

1. Utvikling og utdanning

Vi tilbyr et bredt spekter av utviklingsmuligheter, inkludert opplæringsprogrammer, videreutdanning og muligheter for å delta i kliniske studier

Dette gjør at klinikken er et ideelt sted for helsepersonell som ønsker å videreutvikle seg, og skape en karriere innenfor helsevesenet.

2. Mangfoldig, inkluderende arbeidsmiljø

Nordlandssykehuset Vesterålen Medisinsk klinikk er opptatt av å tilby et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø. Vi ønsker å ansette helsepersonell fra ulike bakgrunner for å sikre at vi kan møte de behovene våre pasienter har.

Medisinsk avdeling, Nordlandssykehuset Vesterålen

Medisinsk klinikk drifter en sengepost med 25 plasser, en akutt slag- og rehabiliteringsenhet, intensivsenger, poliklinikk, dialyse og dagbehandling. I tillegg driftes en kjemoterapienhet i samarbeid med Kirurgisk klinikk.

Les mer om oss på våre nettsider!

Det er bred kompetanse i generell indremedisin, og det gjennomføres utredning, behandling og kontroller av alle indremedisinske tilstander. Avdelingen har spesialister innenfor generell indremedisin, lunge, og gastroenterologi, samt kompetanse på hjerte. 

Det er også spesialistkompetanse innen nevrologi ved avdelingen. Dersom behov for ytterligere spisskompetanse, har vi et nært og godt samarbeid med flere andre instanser. 

Spesielt nevnes de øvrige avdelingene i Medisinsk klinikk ved Nordlandssykehuset Bodø, nevrokirurgisk avd., hjertemedisinsk avd. og barneavdelingen ved Nordlandssykehuset, Bodø. De viktigste samarbeidspartnere til daglig er sykehusets egne avdelinger: Kirurgisk klinikk, Barneklinikken, Psykisk helse- og rus klinikken, Diagnostisk klinikk og SKSD.

Avdelingen har utstrakt poliklinisk virksomhet i ulike driftsområder, bl.a. akuttpoliklinikk, diabetes, sykelig overvekt, hjerte, lunge, gastroenterologi og hjerneslag.

3. 80 gode kolleger

Som ansatt på medisinsk avdeling får du mange gode kolleger, men ikke flere enn at du kan bli kjent med dem. 

Du får jobbe tett på tvers av profesjoner, og blir like godt kjent med leger og helsefagarbeidere som sykepleiere. 

Det gjør også det sosiale miljøet på sykehuset sterkere. Noe som gjenspeiler seg i flere arrangementer, turer og andre sprell fra en egen sosialgruppe.

4. Fleksibilitet, kalenderplan og mulighet for langvakter

Hvordan ønsker du å jobbe? Vanlig delt turnus, eller langtvakter med mye fri? 

Vi ønsker i stor grad å tilrettelegge for ansatte som ønsker å jobbe hos oss. Det betyr ikke at du kan bestemme helt selv hvordan du skal jobbe: Men du kan legge inn ønskene i en kalenderplan, og vi strekker oss langt for å få det til. 

Slik kan du for eksempel jobbe flere langvakter på rad, før du får lengre perioder med fri.

Fritid som du kan bruke til hva du selv vil. I verdens beste Lofoten og Vesterålen. 

I Vesterålen er du aldri langt fra nærmeste fjell...

...eller en hvit, skinnende sandstrand

5. Midt i smørøyet av vill, vakker natur

Stokmarknes ligger midt i smørøyet, lengst sør i Vesterålen, rett ved porten til Lofoten. 

Herfra er det under to timer til både Svolvær, Andenes, Nyksund, Møysalen, Snytindhytta og mange andre store og små steder i regionen. Et uendelig antall fjell, fjorder, hvite strender og ville steder møter deg rundt nesten hver en sving. 

6. Småbyens urbane kvaliteter eller livet på bygda

Stokmarknes og Sortland er de to tettstedene med bystatus i Vesterålen, og ligger 25 minutter kjøring fra hverandre. 

Stokmarknes sentrum med nytt hotell og hurtigrutemuseet.
Sortland, regionsenteret i Vesterålen.
Kulturfabrikken i Blåbyen Sortland.
Badstu og sjøkanten i Sortland sentrum.

Begge byene har kulturhus, kino, nye hoteller, servering og servicetilbud. Vesterålen har flere kjøpesentre og andre opplevelser. Her er treningssentre, klatremuligheter, badstuflåter og andre muligheter!

Og uansett hvor du bor er du sjeldne langt unna sentrum. I Vesterålen kan du bo helt for deg selv på bygda, men samtidig være en kort kjøretur fra småbylivet.

7. Vi bistår i boligjakten

I regionen møter du flere bomuligheter som varierer fra små hus og leiligheter til store eneboliger og eiendommer. Det er stort sett god byggestandard, og prisene ligger på en moderat nivå som gjør både kjøp og utleie mulig og overkommelig.

Og hvis du kommer til oss, skal vi gjør det vi kan for å hjelpe deg med bolig! Sykehuset har også noen egne hybler tilgjengelig for kortvarige behov.

Høres dette ut som noe for deg? 

Meld din interesse enkelt i vårt skjema, så vil noen ta kontakt for videre dialog!

 
Powered by Labrador CMS