STILLING LEDIG:

Kvarøy Fiskeoppdrett søker driftstekniker

Stillingen passer for deg som ser for deg at du kan trives med å bo i et kreativt mikrosamfunn, på ei øy med verdens triveligste naboer.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Kvarøy Fiskeoppdrett AS

Stillingstittel: Driftstekniker

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Indre Kvarøy

Søknadsfrist: 14. februar

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Kvarøy Fiskeoppdrett ble grunnlagt i 1976 av Alf Olsen, og hans sønn Geir. Deres respekt og kunnskap om havet føres nå videre av familien, og hele teamet i Kvarøy.

I dag jobber vi for å være den mest bærekraftige produsenten av mat i verden, basert på våre forfedres kjerneverdier: Å tilby laks av svært høy kvalitet, uten at det går ut over verken miljøet, eller fiskens velferd. Disse verdiene har ført oss til at vi i dag produserer «verdens mest sertifiserte laks» sammen. Verdikjeden vår strekker seg fra smolt til ferdig produkt.

Fra egen smoltproduksjon på Kvarøy Smolt, til ferdig produkt som selges under merkevaren Kvarøy Arctic i U.S.A. I tillegg har vi serviceselskapet Kvarøy oppdrettservice under vår paraply.

Arbeidsmiljø og samfunnsbygging er viktig i Kvarøy. Vi vil at du skal trives her hos oss!

Hos oss vil du bli en viktig del av et selskap som ønsker å gjøre en forskjell i verden.

Vi jobber systematisk med bærekraft: både miljømessig, økonomisk og sosialt. Som en bonus vil du bli del av et sympatisk og motivert arbeidsmiljø.

Her vil du:

 • Få jobbe i et fellesskap av kunnskapsrike og trivelige mennesker som har variert bakgrunn, men felles målsettinger.
 • Få jobbe sammen med andre med god arbeidsmoral, og som har ansvarsfølelse for både fisk, miljø og hverandre.
 • Trives!

Som driftstekniker hos oss vil du i hovedsak få følgende oppgaver:

 • Delta i det daglige arbeidet med å fôre og stelle laksen
 • Følge opp laksens helse og trivsel
 • Ta aktivt del i oppfølging av anlegg, båter og produksjon
 • Bidra aktivt til et hyggelig og trygt arbeidsmiljø
 • Ta aktivt del i kvalitetsarbeid, internkontroll og HMS-arbeid
 • Være bindeledd mellom produksjon og administrasjon

Du som søker har:

 • Fagbrev eller annen relevant kunnskap innen akvakultur er ønskelig
 • Tidligere erfaring fra lignende stilling er et pluss, men ikke et must
 • Evnen til å mestre bruk av båt, heisekran og annet relevant utstyr
 • Like stor interesse for fiskevelferd og miljø som oss
 • Gode ferdigheter innen data, norsk og engelsk

I Kvarøy Fiskeoppdrett setter vi pris på at vi alle er forskjellige, med våre styrker og svakheter. Så vi ønsker ikke å stille med en ønskeliste over hvilke personlige egenskaper vi ønsker av deg.

Men; det er veldig viktig for oss at du er handlekraftig og har omtanke for de du har rundt deg. Har du i tillegg god ordenssans og godt humør skal vi si oss fornøyde

Du lurer kanskje på hvem vi er?

Kvarøy Fiskeoppdrett er en familiebedrift som holder til på Indre Kvarøy i Lurøy kommune på Helgeland.

Vi har alltid hatt et drivende ønske om å sette ansvarlig matproduksjon på dagsordenen. Helt siden begynnelsen i 1976 har vi hatt fokus på å produsere atlantisk laks av høyeste kvalitet og samtidig holde en bærekraftig drift med tanke på fisk, mennesker og miljø.

Vi har en spennende verdikjede som strekker seg helt fra egen smoltproduksjon, til ferdig produkt under vår egen merkevare «Kvarøy Arctic» som gå ut i det amerikanske «high end» -markedet.

Vi er til daglig en ganske munter gjeng, men tar vårt samfunnsansvar på høyeste alvor. Vi ønsker å bidra til positiv utvikling på heimplassen og i nærmiljøet.

Mer får du vite når du blir bedre kjent med oss.

Du vil du bli en viktig del av et selskap som ønsker å gjøre en forskjell i verden

Og bli en del av et sympatisk og motivert arbeidsmiljø.
Velkommen til Kvarøy!

Men jeg har en partner som også trenger jobb. Finnes det flere jobbmuligheter på Kvarøy?

Ja det gjør det faktisk! Bygdas oppvekstsenter trenger stadig vikarer til både skole og barnehage. En av våre bedriftsnaboer, Grønt fra Laks, søker også produksjonsmedarbeider i 100 % stilling. Nabobygda søker også miljøarbeider i nordsjøturnus, Så her er det virkelig mange muligheter.

Øya har et rikt næringsliv og mye som skjer. Har dere is i magen kan det fort dukke opp noe. Det vil også dukke opp behov for vikar i butikk, post, kafédrift og renhold for deg som ikke ønsker fast stilling.

Har partneren din egen bedrift eller anledning til å ha eget kontorsted, har øya fasiliteter til dette. Kvarøy Fiskeoppdrett har nettopp utvidet sin administrasjonsbygning, og tilbyr nå kontorer til leie i et spennende kontorfellesskap.

Det er også en trivelig kafé i tilknytning til kontorene hvor du kan leie kantinetjenester fra.

Men jeg har små barn. Finnes det ledig barnehageplass på Kvarøy?

Ja det gjør det! Ikke er det venteliste heller. Så har du med deg familien er det ikke noe problem. Det beste av alt: Det tar deg maks 10 minutter fra du går hjemmefra og til du er på jobb. Og i mellomtiden har du attpåtil fått levert ungen i barnehagen.

Vi har også grunnskole her. Av øyas 86 innbyggere er rundt 25 barn og unge mellom 0 og 16 år. En ganske ung befolkning med andre ord.

Men Kvarøy virker som et veldig lite sted. Er det noe som skjer der på fritiden?

Det stemmer at Kvarøy er et lite sted. Allikevel er det ganske mye som skjer her.

Vi har stor lekeplass og sykkelbane for ungene, pub, spisested, hall med golfsimulator og shuffleboard, bare for å nevne noe. I tillegg har vi ildsjeler som finner på mye gøy og kos. Kanskje er du også en ildsjel?

Gode fastlandsforbindelser gjør det enkelt å ta seg en helgetur om livet skulle bli for stille her ute. Og er du en som elsker fiske og friluftsliv så ligger fritiden rett utenfor døra di!

Dette høres jo spennende ut. Er det noe annet jeg trenger å vite?

Det kan kanskje være greit å vite at du selvsagt får gode lønns- og pensjonsvilkår hos oss. I tillegg får du helseforsikring, treningsavtale og årlig helsesjekk gjennom bedriftshelsetjenesten vår.

Stillingen er 100 %, ikke turnus og arbeidssted er Indre Kvarøy. Overtid og helgearbeid må regnes med, men kompenseres med avspasering/ overtidsbetaling.

Vi har også "kantine til sjøs"; hver dag smører kantinepersonlaet ferske matpakker til de av oss som jobber på sjø.

Ble du nysgjerrig på å lære mer om oss, besøk Kvarøy Laks. Her kan du lese mer om samfunnet Kvarøy og bedriftens filosofi.

Vi gleder oss veldig til å høre fra deg!


Spørsmål om stillingen rettes ti:

  • Daglig leder, Håvard Olsen, på e-post

Søknadsfrist: 15. februar

Send søknad her


Powered by Labrador CMS