STILLING LEDIG:

Er du en god lagspiller?

Som trives rundt folk og elsker mat?

Studentsamskipnaden søker kokk og kantinevert til Fjelldal

Studentsamskipnaden er på jakt etter medarbeidere som ikke bare kan lage utmerket mat til studenter og kursdeltakere ved Brann- og redningsskolen på Fjelldal. De søker også gode lagspillere, som vet å lage en atmosfære det blir snakket om.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Norges arktiske studentsamskipnad

Stillingstittel: Kokk og kantinevert

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Fjelldal

Søknadsfrist: Senest 15. oktober (vi vurderer kandidater forløpende)

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Studentsamskipnaden tilbyr boliger, mat og drikke, barnehager, treningssentere og helsetjenester ved UiTs campus i Nord-Norge.

Vi leverer våre tjenester i Narvik, Harstad, Tromsø, Hammerfest, Longyearbyen, Alta og på Fjelldal.

Vi sørger for gode velferdstjenester for rundt 16.000 studenter som er tilknyttet UiT og Universitetsstudiene på Svalbard. I tillegg er vi tilknyttet andre fagskoler i Troms og Finnmark.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte som hver dag går på jobb for å yte sitt beste for studentene. Vi har 17 serveringssteder på våre fire campus i tillegg til en kantine på Norges Brann- og redningsskole.

Les mer om oss her.

Brann- og redningsskolen på Fjelldal i Tjeldsund kommune har bygget ny kantine som driftes av Norges Arktiske Studentsamskipnad. Vi leter etter nye medarbeidere som vil være med å utvikle vårt nye spisested, sier driftsansvarlig Grethe Stave.

Hun er nemlig på jakt etter mennesker som elsker å lage mat, som er lagspillere og som motiveres av å lage et spisested som studenter og ansatte gleder seg til å besøke.

– Vi har virkelig ambisjoner om å skape en god atmosfære i et helt nytt spisested. Skolen er i vekst, og vi vokser sammen med dem, sier Stave.

Turnusordning og skoleferier

Samskipnaden leter etter kokk og kantinevert. Vi åpnet den nye kantinen i august. Vi er godt i gang, men har fortsatt mye vi vil utvikle videre.

Kantina har har åpent fra kl 07:00 til klokken 21.00 på hverdager og kl 9:30 – 20:00 i helger. Vi serverer fire måltider pr dag. Vaktene er fordelt mellom de ansatte. Vi følger en turnus der vi jobber lengre i de 40 ukene skolen er i drift, noe som også betyr lange ferier.

Dette er en arbeidsplass med godt arbeidsmiljø, hektiske dager og attraktive ferieperioder.

– Skolen vil være stengt sommerferier, juleferier og påskeferier. Jeg tror dette er noe som vil være attraktivt for de rette menneskene, sier Stave.

– Fjelldal ligger vel 40 minutter fra Harstad, og bare en drøy time fra Narvik. Dagpendling er aktuelt for mange ansatte på Fjelldal. Er du bosatt i enten Tjeldsund eller Evenes kommuner, er du godt kjent med brannskolen, og tilbudene rundt.

Brann- og redningsskolen på Fjelldal i Tjeldsund kommune har bygget ny kantine som driftes av studentsamskipnaden.

Nå er vi på jakt etter ny kokk og kantinevert.

Brann- og redningspersonell, studenter, ansatte og besøkende skal bli møtt med et godt vertskap – som har en stor lidenskap for mat og gode opplevelser.

Vår ambisjon er å lage hjemmelagde, tradisjonsrike og moderne måltider – aller helst med lokale råvarer. Vi har også en ambisjon om å servere egne signaturretter.

Et av våre hovedmål er å utvikle et kantinekonsept som gir fornøyde kunder og styrker Fjelldal som studiested.

Er du klar for å drifte Norges beste spisested for studenter og kursdeltakere?

4 gode grunner for å søke jobb på Fjelldal:

  • Tidlig involvering: Gode muligheter til å delta i utviklingen av vårt nye spisested med dine gode ideer.
  • Personlig utvikling: Som ansatt ved Studentsamskipnaden får du muligheten til personlig utvikling innen mat- og serveringsbransjen.
  • Turnus: Turnusen er tilpasset slik at det skal være god balanse mellom jobb og fritid
  • Gode ferieordninger: Ettersom arbeidsplassen din er ved et studiested, vil det holdes stengt i skolens ferier, noe som utgjør 12 uker i året.

Er du vår kokk?

Mat og drikke er en viktig del av skole- og kurshverdagen for studenter og ansatte. Nå søker vi en serviceinnstilt og dyktig kokk som skal være med å utvikle vårt nye konsept.

Sammen med vårt team vil du bidra til at avdelingen lykkes med å levere gode resultater og flott service til våre gjester.

Du vil bidra i den daglige driften, og utarbeide spennende og smakfulle matkonsepter.

Andre ansvarsområder:

  • Tilberedning av mat, både varm og kald
  • Ansvar for IK Mat og HACCP
  • Bidra til varebestilling, varemottak og varepåfyll
  • Oppvask / renhold
  • Bestillinger, kasseoppgjør og månedsoppgjør

Det er viktig at våre kokker er gode rollemodeller for kolleger og bidrar positivt til arbeidsmiljøet.

Hvem er du?

Du har fagbrev som kokk, og erfaring i bruk av IK Mat / HACCP. Erfaring fra servicenæringer, restaurant eller kantine vil være en fordel.

For å lykkes i stillingen er det viktig at du er selvstendig, men også samarbeidsorientert.

Du er serviceinnstilt og har et høyt fokus på å levere god kvalitet i alle ledd. Du skaper også gode relasjoner til medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere.

Du kan identifisere deg med våre verdier: Engasjert, imøtekommende og nytenkende


Er du vår kantinevert?

Mat og drikke er en viktig del av skole- og kurshverdagen for studenter og ansatte. Nå søker vi en serviceinnstilt og engasjert kantinevert som skal være med å utvikle vårt nye konsept.

Sammen med et dyktig team vil du bidra til at avdelingen lykkes med å levere gode resultater og flott service til våre gjester.

Andre ansvarsområder:

  • Tilberedning av varm og kald mat i samarbeid med øvrig personale
  • Kassehåndtering og kasseoppgjør
  • Varemottak og varepåfylling
  • Bidra til gode matopplevelser for kundene våre
  • Delta i veiledning og opplæring
  • Oppvask / renhold

Det er viktig at våre kantineverter er gode rollemodeller for kolleger og bidrar positivt til arbeidsmiljøet.

Hvem er du?

Relevant erfaring fra kjøkken og/eller servicenæringer vil være en fordel. Du er glad i mennesker og liker å jobbe direkte mot kunder. Du er ikke redd for at det kan bli travelt til tider.

For å lykkes i stillingen tror vi det er viktig at du har interesse for mat og mattrender. Du er serviceinnstilt og har et høyt fokus på å levere god kvalitet i alle ledd. Du må like å arbeide både selvstendig og i team.

Du kan identifisere deg med våre verdier: Engasjert, Imøtekommende og Nytenkende


Hva kan vi tilby deg?

Hos oss får du frihet og handlingsrom til å skape et nytt konsept sammen med et dyktig team. Du får også varierte og meningsfulle oppgaver på Fjelldal.

Du en del av et trivelig og faglig dyktig fagmiljø, som samarbeider godt på tvers av andre avdelinger og studiesteder i landsdelen.

Det vil være gode muligheter for både faglig og personlig utvikling.

Andre vilkår:

  • Turnusordning
  • Konkurransedyktig lønn etter eget regulativ
  • Meget gunstig pensjonsordning med maksimale innskuddssatser (din andel er 1% av brutto lønn)

For spørsmål kan du kontakte driftsansvarlig:

Søknadsfrist: Senest 15. oktober (vi vurderer kandidater fortløpende)

Send søknad her


Powered by Labrador CMS