Markedsføring for Norges arktiske studentsamskipnad

Elsker du å lage mat, og kan du bygge et lag? Nå kan du bli en del av Studentsamskipnadens nye satsing på Fjelldal.

Elsker du å lage mat, kan du skape god stemning og er en god lagspiller? Nå kan du være med på å starte et helt nytt spisested

Studentsamskipnaden er på jakt etter medarbeidere som ikke bare kan lage utmerket mat til studentene ved Brann- og redningsskolen på Fjelldal. De søker også gode lagspillere, som vet å lage en atmosfære det blir snakket om.

Publisert Sist oppdatert

Brann- og redningsskolen på Fjelldal i Tjeldsund kommune bygger ny kantine som skal driftes av Norges arktiske studentsamskipnad. Nå leter vi etter nye medarbeidere som vil være med å utvikle et helt nytt konsept, sier driftsansvarlig Grethe Stave.  

Hun er nemlig på jakt etter mennesker som elsker å lage mat, som er lagspillere og som motiveres av å lage et spisested som studenter og ansatte gleder seg til å besøke.

– Vi har virkelig ambisjoner om å skape en fantastisk atmosfære i et helt nytt spisested. Brann- og redningsskolen er i vekst, og vi ønsker å vokse sammen med dem, sier Stave.

Mulighet for turnusordning

Samskipnaden leter etter kjøkkensjef, kokker og kantineverter. Disse vil få muligheten til å påvirke prosessen med å bygge opp spisestedet på Fjelldal fra bunnen av.

– Per nå er det mye vi vet, men det er mye som fortsatt er på tegnebrettet. Det vi vet er at vi skal lage et spisested som skal danne grunnlaget for en flott skoleopplevelse for studentene, sier Stave.

Er du allerede klar for å søke? Gå til søknadsskjema nå!

Åpningstidene ved kantina er lange, og driftsansvarlig er derfor åpen for kreative løsninger med tanke på turnus. 

Spisestedet vil trolig være åpent daglig fra kl 06:30 til klokken 22.00 på kvelden. Vaktene vil bli fordelt mellom de ansatte. 

Stave sier det kan bli aktuelt med en form for turnus, der man jobber en periode med lange vakter, for så å ha fri i neste periode.

– Fjelldal ligger vel 40 minutter fra Harstad, og bare en drøy time fra Narvik. Dagpendling er aktuelt for mange ansatte på Fjelldal. Er du bosatt i enten Tjeldsund eller Evenes kommuner, er du godt kjent med brannskolen, og tilbudene rundt.

Søker flere ansatte

Driftsansvarlig sier at kjøkkenet ved studiestedet er nybygd, og de ansatte får et arbeidssted med helt nytt utstyr. 

Utover fleksible arbeidstider, vil det være en arbeidsplass med attraktive ferieperioder.

– Skolen vil være stengt sommerferier, juleferier og påskeferier. Jeg tror dette er noe som vil være attraktivt for de rette menneskene, sier Stave.

Foreløpige beregninger viser at spisestedet må ha minimum fem årsverk, noe som fordeles mellom heltids- og deltidsstillinger. 

Det skal serveres fire til fem måltider i døgnet, fra morgen til kveld.

– Spisestedet har offisiell åpning den 25. august. Det haster med å finne de riktige medarbeiderne som har lyst på denne utfordringen, understreker driftslederen. 

Vil du jobbe tett på mennesker?

...skape god atmosfære?

....og kan bygge et sterkt lag? Da kan det være akkurat deg vi søker!

Norges arktiske studentsamskipnad søker kjøkkensjef, kokker og kantineverter

Om stillingen

Arbeidsgiver: Norges arktiske studentsamskipnad

Stillingstittel: Kjøkkensjef, kokk og kantinevert 

Stillingstype: Fast / heltid 

Arbeidssted: Fjelldal, Tjeldsund kommune

Søknadsfrist: Senest 1.mai (vi vurderer kandidater fortløpende)

Send søknad her

Om arbeidsgiver:

  • Studentsamskipnaden tilbyr boliger, mat og drikke, barnehager, treningssentere og helsetjenester ved UiTs campus i Nord-Norge.
  • Vi leverer våre tjenester i Narvik, Harstad, Tromsø, Hammerfest, Longyearbyen, Alta og på Fjelldal.
  • Vi sørger for gode velferdstjenester for rundt 16.000 studenter som er tilknyttet UiT og Universitetsstudiene på Svalbard. I tillegg er vi tilknyttet andre fagskoler i Troms og Finnmark.
  • Samskipnaden har omkring 450 ansatte som hver dag går på jobb for å yte sitt beste for studentene.
  • Vi har 17 serveringssteder ved de forskjellige campusene, og snart åpner et nytt spisested ved Brann- og redningsskolen i Tjeldsund kommune.
  • Les mer om oss her.

Brann- og redningsskolen på Fjelldal i Tjeldsund kommune bygger nå ny kantine som skal driftes av studentsamskipnaden. Spisestedet har etter planen offisiell åpning 25. august.

Nå er vi på jakt etter nye medarbeidere som vil være med å utvikle et helt nytt konsept. I første omgang har vi behov for kjøkkensjef, kokker og kantineverter.

Brann- og redningspersonell, studenter, ansatte og besøkende skal bli møtt med et godt vertskap – som har en stor lidenskap for mat og gode opplevelser.

Vår ambisjon er å lage hjemmelagde, tradisjonsrike og moderne måltider – aller helst med lokale råvarer. Vi har også en ambisjon om å servere egne signaturretter.

Et av våre hovedmål er å utvikle et kantinekonsept som gir fornøyde kunder og styrker Fjelldal som studiested.

Er du klar for å drifte Norges beste spisested for studenter og kursdeltakere?

Les mer om hver stilling, eller gå rett til vårt skjema!

4 gode grunner for å søke jobb på Fjelldal:

  • Tidlig involvering: Gode muligheter til å delta i utviklingen av vårt nye spisested med dine gode ideer.
  • Personlig utvikling: Som ansatt ved Studentsamskipnaden får du muligheten til personlig utvikling innen mat- og serveringsbransjen.
  • Mulighet for turnus: Ledelsen ved Studentsamskipnaden er åpen for å tilpasse en turnus som også tilrettelegger for fritiden din.
  • Gode ferieordninger: Ettersom arbeidsplassen din er ved et studiested, vil det holdes stengt i skolens ferier.

Er du vår kjøkkensjef?

Mat og drikke er en viktig del av skole- og kurshverdagen for studenter og ansatte. Nå søker vi en entusiastisk og utviklingsorientert kjøkkensjef som skal være med å lede vårt nye konsept.

Din hovedoppgave er å sørge for at både gjester og medarbeidere trives, samtidig som vi skaper lønnsomhet.

Du vil få det totale lederansvaret for kjøkkenet og spisestedet. Det inkluderer blant annet:

  • Ansvar for daglig drift
  • Utvikling av menyer og konsepter
  • Personalansvar – rekruttering, opplæring og utvikling av medarbeidere
  • Budsjett- og resultatansvar – timestyring, kostnadskontroll og bruttofortjeneste
  • Ansvar for kjøkkenets kvalitet – opplæring og oppfølging av standardrutiner
  • Ansvar for IK-mat, renhold og sikkerhet
  • Innkjøp iht. Samskipnadens leverandørpolicy

Det er viktig at vår kjøkkensjef kan bidra til et godt arbeidsmiljø og kan være et forbilde for de ansatte når det gjelder å skape gode kundeopplevelser.

Hvem er du?

Du har fagbrev som kokk og har god kjennskap til mat- og serveringsbransjen. Ledererfaring vil være en fordel.

For å lykkes i stillingen er det viktig at du er selvstendig, tydelig og løsningsorientert. Du er kreativ og motiveres av å gjøre mat- og kundeopplevelsene best mulig.

I tillegg har du evne til å bygge gode relasjoner med medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere.

Du kan identifisere deg med våre verdier: Engasjert, imøtekommende og nytenkende


Er du vår kokk?

Mat og drikke er en viktig del av skole- og kurshverdagen for studenter og ansatte. Nå søker vi serviceinnstilte og dyktige kokker som skal være med å utvikle vårt nye konsept.

Sammen med et dyktig team vil du bidra til at avdelingen lykkes med å levere gode resultater og flott service til våre gjester. 

Du vil bidra i den daglige driften, og utarbeide spennende og smakfulle matkonsepter.

Andre ansvarsområder:

  • Tilberedning av mat, både varm og kald
  • Ansvar for IK Mat og HACCP
  • Bidra til varebestilling, varemottak og varepåfyll
  • Oppvask / renhold
  • Bestillinger, kasseoppgjør og månedsoppgjør

Det er viktig at våre kokker er gode rollemodeller for kolleger og bidrar positivt til arbeidsmiljøet.

Hvem er du?

Du har fagbrev som kokk, og erfaring i bruk av IK Mat / HACCP. Erfaring fra servicenæringer, restaurant eller kantine vil være en fordel.

For å lykkes i stillingen er det viktig at du er selvstendig, men også samarbeidsorientert.

Du er serviceinnstilt og har et høyt fokus på å levere god kvalitet i alle ledd. Du skaper også gode relasjoner til medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere.

Du kan identifisere deg med våre verdier: Engasjert, imøtekommende og nytenkende


Er du vår kantinevert?

Mat og drikke er en viktig del av skole- og kurshverdagen for studenter og ansatte. Nå søker vi serviceinnstilte og engasjerte kantineverter som skal være med å utvikle vårt nye konsept.

Sammen med et dyktig team vil du bidra til at avdelingen lykkes med å levere gode resultater og flott service til våre gjester.

Andre ansvarsområder:

  • Tilberedning av varm og kald mat i samarbeid med øvrig personale
  • Kassehåndtering og kasseoppgjør
  • Varebestilling, varemottak og varepåfylling
  • Bidra til gode matopplevelser for kundene våre
  • Delta i veiledning og opplæring
  • Oppvask / renhold

Det er viktig at våre kantineverter er gode rollemodeller for kolleger og bidrar positivt til arbeidsmiljøet.

Hvem er du?

Relevant erfaring fra kjøkken og/eller servicenæringer vil være en fordel. Du er glad i mennesker og liker å jobbe direkte mot kunder. Du er ikke redd for at det kan bli travelt til tider.

For å lykkes i stillingen tror vi det er viktig at du har interesse for mat og mattrender. Du er serviceinnstilt og har et høyt fokus på å levere god kvalitet i alle ledd. Du må like å arbeide både selvstendig og i team.

Du kan identifisere deg med våre verdier: Engasjert, Imøtekommende og Nytenkende

Fakta om brann- og redningsskolen

Foto:
  • Har vært etablert på Fjelldal i Tjeldsund kommune siden 1994. Skolen går for tiden gjennom en større renovering og utbygging.
  • Tilbyr toårig heltidsstudium samt obligatorisk kursing som utdanner brann- og redningspersonell.
  • Harstad/Narvik lufthavn, Evenes ligger 15 kilometer unna, og tilbyr flere daglige avganger til både inn- og utland.
  • Fjelldal ligger i naturskjønne omgivelser hvor mulighetene for både jakt, fiske og fjellturer er store.
  • Les mer om brann- og redningsskolen her. 


Hva kan vi tilby deg?

Hos oss får du frihet og handlingsrom til å skape et nytt konsept sammen med et dyktig team. Du får også varierte og meningsfulle oppgaver på Fjelldal.

Du en del av et trivelig og faglig dyktig fagmiljø, som samarbeider godt på tvers av andre avdelinger og studiesteder i landsdelen.

Det vil være gode muligheter for både faglig og personlig utvikling.

Andre vilkår:

  • Mulighet for turnusordning
  • Konkurransedyktig lønn etter eget regulativ
  • Meget gunstig pensjonsordning med maksimale innskuddssatser (din andel er 1% av brutto lønn)

For spørsmål kan du kontakte driftsansvarlig: 

  • Grethe Stave på tlf 913 94 498 eller e-post 

Søknadsfrist: Senest 1.mai (vi vurderer kandidater fortløpende)

Meld interesse enkelt i vårt skjema under

 
Powered by Labrador CMS