STILLING LEDIG:

Revisor? Nå kan du videreutvikle deg i Norges største revisjonsselskap

EY søker revisorer med noen års erfaring til Bodø, Tromsø eller Sortland.

Om stillingen

Arbeidsgiver: EY

Stillingstittel: Revisor

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Bodø, Tromsø eller Sortland

Søknadsfrist: 10. juli

Send søknad her

Om arbeidsgiver

EY er en ledende aktør innen revisjon, rådgivning, skatt og avgift, forretningsjus og transaksjonstjenester. Våre prosjekter, kunder og kollegaer kommer fra hele verden og fra alle bransjer, og vårt omfattende tjenestetilbud betyr at vi kan tilby deg varierte karriere- og læringsmuligheter.

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi mener at mangfold gjør oss sterkere. Vi verdsetter derfor ideer fra alle kollegaer – fra sommervikar til partner. Slik kan vi levere bedre tjenester til kundene våre og sette preg på samfunnet.

Selv om vi jobber i team, så er individuell utvikling kjernen i vår kultur.

Fra global mobilitet til innovativ opplæring – vi tilbyr muligheter for at du skal forbedre din faglige og personlige kompetanse i et motiverende miljø.

Har du allerede jobbet noen år med revisjon og vil være en del av et fremoverlent og innovativt miljø?

Vi søker erfarne og ambisiøse revisorer som er på jakt etter å videreutvikle sitt talent!

De siste årene har vi vunnet flere store og spennende revisjonsoppdrag og vi har ambisjoner om å fortsette veksten i årene fremover. Som en av landets ledende aktører innen revisjon og rådgivning søker vi derfor etter erfarne medarbeidere i Nord-Norge.

Akkurat nå er vi mest på jakt etter revisorer til vårt kontor i Bodø, men også kandidater i Tromsø eller Sortland vil være av interesse.

En spennende jobbmulighet

Hos oss vil du jobbe i et miljø hvor du hver morgen blir møtt engasjerte og fremtidsrettede kolleger. Revisjonsavdelingen består av en proaktiv og iderik gruppe mennesker som arbeider med en moderne og digital revisjon som stadig er i utvikling.

I samarbeid med engasjerte og kunnskapsrike kollegaer vil du få muligheten til å jobbe med en spennende kundeportefølje med stor variasjon av kunder i ulike bransjer. Som revisor hos oss vil du være med på spennende revisjonsoppdrag for regionens fremste selskaper.

Vi har høyt fokus på å bygge lokal kompetanse for å møte våre kunders utfordringer samtidig som vi trekker på kunnskap fra et stort nasjonalt og internasjonalt kompetansenettverk.

Et stimulerende, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø er viktig for oss. Vi verdsetter mangfold, og vi prioriterer å investere i nye tekniske løsninger for å øke revisjonskvaliteten og styrke vår forståelse av kundenes virksomhet og identifisering av forbedringer og nye muligheter for våre kunder.

Dine viktigste arbeidsoppgaver hos oss

Som revisor hos oss kommer du tett på kundene og bidrar aktivt med å kvalitetssikre den økonomiske informasjonen virksomheter gir til sine interessenter.

I rollen som revisor og oppdragsmanager vil dine arbeidsoppgaver omfatte planlegging, prosjektoppfølging, risikoidentifisering og styring samt utførelse av revisjonsoppdrag.

Du vil være en viktig bidragsyter i ytterligere digitalisering og automatisering i revisjonsbransjen.

Stillingen vil bli tilpasset antall års erfaring og kan innebære personalansvar for yngre ressurser, og du vil lede og samarbeide tett med andre medarbeider på ulike oppdrag.

Kanskje vil du jobbe enda bredere eller litt smalere?

Det går helt fint - kontakt oss for en prat så kan vi sammen finne den karriereveien innenfor EY som passer for deg!

Egenskaper for å lykkes i rollen

Det er viktigere for oss å forstå hvem du er og hvor du er på vei, enn å ensidig fokusere på historiske meritter. Den rette kandidaten bør imidlertid kjenne seg igjen i det følgende:

  • Du har interesse for revisjon og finansiell rapportering.
  • Du har sterke kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig på norsk og engelsk.
  • Har høy grad av integritet, fleksibilitet og lagånd.
  • Er engasjert, entusiastisk og har mot til å gå foran.

Kvalifikasjoner for stillingen

  • Du har 2-5 års erfaring med revisjon.
  • Du har høyere utdanning med gode akademiske resultater og ønsker å videreutvikle din kompetanse.
  • Master i regnskap og revisjon er en fordel, men kandidater med master i økonomi og administrasjon eller finans, vil også være aktuelle.

Hva vi tilbyr

Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Vi setter derfor din utvikling i fokus.

Alle ansatte i EY inngår i EYs karriere- og utviklingsprogram som inkluderer muligheten til å ta en fullfinansiert Tech MBA.

I tillegg holdes omfattende årlig kursing, tilpasset nivå, interesser og behov, innen relevante fagdisipliner. Fra din første dag i EY vil vi sørge for å gi deg utfordringer gjennom spennende kundeprosjekter, også på internasjonalt nivå i et stimulerende, inkluderende og sosialt arbeidsmiljø.

Du vil være en del av et team med noen av Norges flinkeste revisorer og blant landets største fagmiljø innenfor revisjon. Vi har høyt fokus på mangfold, fleksibilitet og «life-balance».

Dersom du har ambisjoner, lover vi å bidra til at du kan realisere ditt potensial hos oss.

Søknader behandles fortløpende!


Interessert?

Hvis du kjenner deg igjen i beskrivelsen over, vil vi gjerne høre fra deg så snart som mulig!

Skulle du ha noen spørsmål om stillingene er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med:

  • Aleksander Mevatne – tlf 909 05 663 eller e-post
  • Benny Hansen – tlf 907 80 292 eller e-post

Vi ser frem til å motta din søknad!

Send søknad til oss via vårt skjema her


Powered by Labrador CMS