Heia Nord-Norge rekrutterer til:

Norges arktiske studentsamskipnad skal tilby attraktive, relevante og bærekraftige tilbud til studenter

Nå søker vi direktør for Mat & drikke, som vil ha ansvar for videre drift og utvikling

Et av de viktigste oppdragene i Arktis: Vil du være med å legge til rette for 18.000 studenter?

Norges arktiske studentsamskipnad trenger nå flere med på laget til å lede det viktige arbeidet. Har du ledererfaring? Og er du opptatt av varierte, sunne og bærekraftige mat- og drikketilbud? Da er kanskje du vår nye direktør.

Publisert Sist oppdatert

Samskipnaden er på mange måter studentenes første kontakt når de flytter hjemmefra. En viktig del samfunnsoppdraget er å legge godt til rette for den unge generasjonen som kommer etter oss.

Studentene trenger et sted å bo. Sosiale møteplasser, noen å snakke med, fysisk aktivitet og variert og næringsrik mat. De trenger gode tilbud som bidrar til mestring, trivsel og trygghet i studietiden.

HR-sjef Randi Danielsen kan ikke se for seg en mer meningsfull arbeidsplass enn Norges arktiske studentsamskipnad. Her har nemlig studentenes velferdsbehov høyeste prioritet.

– Jeg er overbevist om at alle våre ansatte kjenner på at jobben vi gjør har stor betydning.

Våren 2023 vil det lyses ut flere spennende og viktige jobber i Samskipnaden. I første omgang til en helt nyopprettet stilling, direktør Mat & drikke. De har også to andre nyopprette stillinger ledig, leder Boligutleie og leder Bomiljø, som du kan lese mer om lengre ned i saken.

Studenten i fokus

Samskipnaden er en organisasjon, som bistår studenter med bolig, mat og drikke, trening, barnehage, helse, studentliv og rådgivning. I tillegg tilrettelegger de for studentenes frivillige foreningsarbeid, og tilbyr sosiale aktiviteter og arrangementer.

Med campuser lokalisert i naturskjønne arktiske områder som Tromsø, Alta, Narvik, Harstad, Svalbard og Hammerfest, jobber 450 ansatte daglig med å legge godt til rette for nærmere 18.000 studenter.

Hvorfor jobbe hos oss?

1. Meningsfulle og viktige arbeidsoppgaver: Studentvelferd er vårt viktigste samfunnsoppdrag. Hos oss vil du være med å legge til rette for nærmere 18.000 studenter og deres studiehverdag.

2. Ansvar og påvirkningskraft: Som en del av ledergruppen vil du få mye ansvar, og mulighet til å påvirke videre strategi og utvikling i organisasjonen.

3. Samarbeid og kompetansedeling på tvers: Som en del av strategiplanen vil vi de kommende årene fokusere på et tettere samarbeid med landets Samskipnader, utdanningsinstitusjoner, studenter og samarbeidspartnere.

4. Godt og trygt arbeidsmiljø: Hos oss blir du en del av et stort fagmiljø og felleskap på tvers av avdelinger og campuser. Vi har et uhøytidelig, trygt og godt arbeidsmiljø, som våre ansatte trives i.

5. Konkurransedyktige vilkår: Som ansatt hos oss vil du få rabatterte priser på trening, svært gode pensjons- og forsikringsordninger, og mulighet for å benytte deg av vår studentbarnehage.

Et stort, men også et viktig og spennende arbeid.

Visste du forresten at Samskipnadens overskudd går tilbake til studentene? Eller at flertallet av medlemmene i styret selv er studenter? Kanskje er det de som ansetter akkurat deg.

Samskipnaden er med andre ord langt ifra et typisk selskap, der det tas ut utbytte og store bonuser. Her er studentene i fokus og det driftes effektivt for å gi best mulig studentvelferd.

Er du nysgjerrig på denne muligheten? Vi tar gjerne en uforpliktende prat

Heia Nord-Norge bistår i denne rekrutteringen. Det betyr at du alltid kan ta en uforpliktende prat med oss om denne muligheten. En slik prat vil alltid være konfidensiell, også overfor oppdragsgiver i en innledende fase, om du ønsker det.

Ta gjerne kontakt med rekrutterer Kjartan Ridderseth 97006787 eller e-post.

Nyopprettet stilling med viktige oppgaver

Den nye direktøren vil få et overordnet ansvar for drift og personal i Mat & drikke. De driver i overkant av 20 serveringssteder ved UiTs studiesteder i Tromsø, Alta, Harstad og Narvik.

I tillegg til kaffebarer, kantiner, kiosk og matvogn har Mat & drikke også et ansvar for catering og levering til møtevirksomhet og andre større arrangementer.

En stor del av stillingen vil også innebære å videreutvikle kantinekonseptet og se på forbedringer i alle ledd.

Har du tanker om hvordan matsvinn kan reduseres? Og hvordan Samskipnadens mat- og drikketilbud kan forbedres? Både kvalitetsmessig og økonomisk? Da kan det være nettopp deg de søker etter.

Høyere utdanning fra universitet eller høgskole er ønskelig, men relevant erfaring kan kompensere noe for formell kompetanse. Det viktigste vil være å ha god innsikt og fagkompetanse innen drift av serveringssteder.

I tillegg må du ha evne til å bygge gode relasjoner med både medarbeidere, studenter og samarbeidspartnere.

– Dette er ingen typisk kontorjobb. Direktøren må være til stede, og jevnlig besøke de ulike campusene knyttet til UiT, sier assisterende direktør, Elin Bang Tverfjeld.

Men direktøren vil selvsagt ha et fast arbeidssted, og kan velge mellom Tromsø, Alta, Narvik eller Harstad.

Stort og uhøytidelig fagmiljø

Direktør Mat & drikke blir en del av øverste ledergruppe, som består av administrerende og assisterende direktør, stabssjefer og direktører innen hvert av Samskipnadens virksomhetsområder. Høres det formelt og hierarkisk ut? tvert imot!

Du blir en del av et stort fagmiljø som har fokus på samarbeid på tvers av kompetanse og campuser.

– Vi har generelt et uhøytidelig og godt arbeidsmiljø. De som jobber her blir her lenge. Og det må tyde på at vi gjør noe riktig.

Norges arktiske studentsamskipnad er en del av 14 samskipnader i Norge. I de kommende årene skal det også jobbes for et tettere nasjonalt samarbeid.

Som en del av ledergruppen er det derfor store muligheter til å knytte større nettverk og påvirke videre utvikling i Samskipnaden. Og i det store bildet vil du bli en del av og påvirke hele verdikjeden til studenten.

Er du klar for nye utfordringer - i Norges fineste landsdel?

Søker også leder Boligutleie og leder Bomiljø

I tiden fremover vil Samskipnaden ha et økende fokus på studentboligene. De leier ut 3000 boliger til studenter i Alta, Hammerfest, Harstad, Longyearbyen, Narvik og Tromsø.

Nå søker de leder Boligutleie, som blant annet vil få ansvar for utleie og kontrakter av boliger, og bidra til at Samskipnadens boligtilbud skal være et attraktivt og naturlig valg for studentene.

Leder Bomiljø vil jobbe utfra målet om økt kundetilfredshet, botid, og som også vil ha et overordnet ansvar for renholdstjenester.

Les mer om stillingene her:

Er du klar for å lede og jobbe med denne gjengen?

Og videreutvikle konseptet Mat & drikke?
Velkommen til oss!

Norges arktiske studentsamskipnad søker leder til nyopprettet stilling: Er du vår nye direktør for Mat & drikke?

Har du ledererfaring, og god kjennskap til mat- og serveringsbransjen? Da kan det være deg vi søker etter.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Norges arktiske studentsamskipnad

Stillingstittel: Direktør Mat & drikke

Stillingstype: Fast / Heltid

Arbeidssted: Valgfritt (Harstad, Narvik, Alta, Tromsø)

Søknadsfrist: 23. april

Send søknad her

Om arbeidsgiver

 • Studentenes velferdsorganisasjon som daglig hjelper studenter med bolig, Mat & drikke, Trening, Barnehage, Studenthelse, og Studentliv.
 • Eier og drifter studenthus i flere byer
 • Vi skal sørge for gode rammer i studietiden for nærmere 18.000 studenter tilknyttet UiT og UNIS på Svalbard.
 • Samskipnaden har omkring 450 ansatte, med tilbud tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.
 • Vår visjon er: For studenten. Våre verdier: engasjert, imøtekommende og nytenkende.
 • Styret består av representanter fra studentene og ansatte ved UiT og Samskipnaden.

Les mer om Samskipnaden her.

Norges arktiske studentsamskipnad har et godt arbeidsfellesskap der vi arbeider tett for å utvikle tjenesteområdene på en god måte, som skaper trivsel og tilhørighet for studentene våre. Fremover skal vi videreutvikle vårt konsept for Mat & drikke.

For virksomhetsområdet Mat og drikke søker Norges arktiske studentsamskipnad direktør. Dette er en nyopprettet stilling som vil inngå i vår ledergruppe, og stillingen rapporterer til administrerende direktør.

Hos oss vil du ta del i en stor og spennende organisasjon som stadig er i endring, og som sammen jobber for den felles visjon - for studenten.

Ansvarsområder

Vår nye leder får ansvaret for å lede drift og utvikling av kantiner, kaffebarer, øvrige spisesteder og cateringtilbud på alle våre lokasjoner – det vil si Tromsø, Alta, Harstad og Narvik.

Kontorsted for stillingen blir i stor grad opp til den foretrukne kandidat. Det vil si at du gjerne kan ha kontor på en av våre lokasjoner også utenfor Tromsø. Du vil uansett måtte regne med noe reisevirksomhet.

Sentrale strategiske mål:

 • Samskipnaden skal utjevne forskjeller, og fremme velferd, trygghet og god helse blant studentene.
 • Samskipnaden skal fremme et inkluderende og likestilt arbeidsliv, der ansatte opplever trivsel og faglig utvikling.
 • Samskipnaden skal ta bærekraftige valg i drift, innkjøp og bygging.
 • Samskipnaden skal styres etter mål for bærekraft, og bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom samarbeid og dialog med interne og eksterne interessenter

Vi har et særlig oppdrag som velferdsaktør og en viktig rolle i hverdagen til mange tusen studenter. Som direktør er det viktig at du deler visjonen og bygger en kultur rundt vårt oppdrag – som i neste omgang skal bidra til gode og attraktive produkter og serveringssteder.

Hva tenker vi om vår nye direktør for mat og drikke?

Du er en utviklingsorientert leder med erfaring, som kjenner bransjen godt, og som kan vise til gode resultater. Du har et fokus som gjør at virksomhetsområdet Mat & drikke leverer kvalitet og følger de trender i markedet.

Du motiveres av å gjøre studentopplevelsen best mulig for våre studenter, og du bidrar sterkt på tvers av et lederlag for å få dette til.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

 • Spennende og meningsfulle oppgaver
 • Et godt og tverrfaglig arbeidsmijø
 • Konkurransedyktig lønn etter eget regulativ
 • Rabattert trening på KRAFT
 • Meget gunstig pensjonsordning med maksimale innskuddssatser. Din andel er 1% av brutto lønn.)

Spørsmål om stillingen rettes til:

HR-sjef, Randi Danielsen, på e-post

Søknadsfrist: 23. april

Send søknad enkelt i vårt skjema under

 
Powered by Labrador CMS