STILLING LEDIG:

Vil du være med på å videreutvikle EY i Tromsø? Vi søker leder for rådgivning

Vårt rådgivningsmiljø i Nord-Norge er i sterk vekst, og nå søker vi deg med erfaring til å lede denne enheten i Tromsø.

Om stillingen

Arbeidsgiver: EY

Stillingstittel: Leder / rådgiver

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Tromsø

Søknadsfrist: 13. mars

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

EY er en ledende aktør innen revisjon, rådgivning, skatt og avgift, forretningsjus og transaksjonstjenester. Våre prosjekter, kunder og kollegaer kommer fra hele verden og fra alle bransjer, og vårt omfattende tjenestetilbud betyr at vi kan tilby deg varierte karriere- og læringsmuligheter.

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi mener at mangfold gjør oss sterkere. Vi verdsetter derfor ideer fra alle kollegaer – fra sommervikar til partner. Slik kan vi levere bedre tjenester til kundene våre og sette preg på samfunnet.

Selv om vi jobber i team, så er individuell utvikling kjernen i vår kultur.

Fra global mobilitet til innovativ opplæring – vi tilbyr muligheter for at du skal forbedre din faglige og personlige kompetanse i et motiverende miljø.

Har du en interesse for å jobbe med blant annet analyse, virksomhetsstyring, prosessforbedringer, digitalisering, transaksjoner og bærekraft for ledende virksomheter i regionen?

Da vil vi gjerne høre fra deg!

EY er et av de største kompetansehusene både lokalt og globalt, og på kontoret vårt i Tromsø er vi en sosial og livlig gjeng på cirka 30 medarbeidere.

Vi har klare vekstambisjoner, og satser nå videre og utvider vårt tjenestespekter for å møte en økende etterspørsel i markedet.

EY har en sterk posisjon i Nord-Norge og du vil bli en del av vårt regionale rådgivningsteam, som er et av de største rådgivningsmiljøene i regionen.

Mulighetene i nord

Det er forventet en høy investeringsvekst i Nord-Norge de neste årene, som gir store muligheter for verdiskapning i landsdelen. Tromsø kommune er ambisiøs, og har nylig sendt inn søknad til EU om å være 1 av 100 klimanøytrale og smarte byer i Europa innen 2030.

Dette krever et fremoverlent næringsliv og offentlig sektor, der man over de neste årene skal løse krevende problemstillinger innenfor bærekraftig by- og næringsutvikling, innovasjon og fremtidsrettede investeringer.

I tråd med dette ønsker EY å styrke sin tilstedeværelse i regionen, og vil over de neste årene styrke vårt rådgivningsmiljø med 4-6 personer i Tromsø.

Hos oss har du muligheten til å få jobbe i et av landets ledende rådgivningsmiljøer med engasjerte og innovative kollegaer, og du vil bistå våre kunder med komplekse problemstillinger innenfor strategi- og forretningsutvikling, bærekraft og økonomiområdet.

Her vil du kunne jobbe regionalt, men samtidig også på prosjekter både nasjonalt og globalt.

Vi er et team på tvers av Nord-Norge som hver dag jobber for å utvikle næringslivet i regionen og søker deg som vil være med på å realisere vårt mål.

EY ble nylig anerkjent av forsknings- og rådgivningsfirmaet Verdantix som ledende globalt innenfor rådgivningstjenester på ESG og bærekraft sin nye rapport Green Quadrant: ESG & Sustainability Consulting 2022. I Norge har EY i dag det største rådgivningsmiljøet innen klima- og bærekraft, og du vil få muligheten til å jobbe tett med dette kompetansemiljøet.

Viktige arbeidsoppgaver vil være

I rollen som leder for rådgivningsenheten i Tromsø får du muligheten til å forme din arbeidshverdag og samtidig bygge opp et fremtidsrettet rådgivningsmiljø over neste årene.

Du må være proaktiv mot næringslivet i regionen og evne å skaffe nye kunder, samt skape gode kundeopplevelser for eksisterende kunder i EY.

Evne til å søke samarbeid og bygge nettverk internt i EY vil være viktig da avdelingen jobber tett med andre forretningsområder.

Du vil inngå i ulike leveranseteam på tvers av regionen og forretningsområder, som jobber i tett samarbeid med kundene våre for å bistå dem i å realisere sine mål.

Kvalifikasjoner

Utdanning på bachelor eller masternivå, fortrinnsvis med spesialisering innen finans, økonomistyring, sirkulærøkonomi eller teknologi. Vi ønsker kandidater som har ledererfaring, fortrinnsvis innen rådgivingsbransjen, men annen relevant ledererfaring vil også vekte positivt.

Vi ser etter erfarne kandidater og ønsker at du har en eller flere av egenskapene under:

 • Sterke kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig
 • Engasjert, entusiastisk og mot til å gå foran
 • Har evne til å tilegne seg, utvikle og benytte seg av ny kunnskap
 • Lagspiller og glad i å jobbe i team
 • Strukturert og har god gjennomføringsevne
 • Har evne til tverrfaglig samarbeid

Det er også en fordel om du har:

 • Erfaring som rådgiver
 • Et nettverk i regionen
 • Erfaring og/eller interesse for arbeid knyttet til bærekraft
 • Forståelse av og ønske om å være med å videreutvikle næringslivet i Nord-Norge

Hva vi tilbyr

EY har definert sitt formål som building a better working world. Dette gjennomsyrer vår arbeidskultur, og som rådgiver hos oss får du jobbe med inspirerende og meningsfulle prosjekter.

I EY er du delaktig i å definere din karriere med stor innflytelse over din egen arbeidshverdag. Du vil fra første da få utfordrende og stimulerende oppgaver på tvers av klienter og bransjer.

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi setter derfor din utvikling i fokus.

Alle ansatte i EY inngår i EYs karriere og utviklingsprogram som blant annet inkluderer muligheten til å ta en fullfinansiert Tech MBA.

 • EY Tromsø holder til i nye moderne kontorlokaler i Strandgata 8. Vi jobber til daglig med noen av Nord-Norges mest spennende kunder innenfor et bredt spekter av bransjer, samtidig som du vil bli en del av vårt globale nettverk av spesialister innen et internasjonalt tjenesteområde.
 • Kulturen vår er dynamisk, preges av godt samhold og samarbeid på tvers av våre forretningsområder. Vi fokuserer mye på fleksibilitet i hverdagen, og er opptatt av å opprettholde en god balanse mellom jobb- og privatliv.

Interessert?

Høres dette spennende ut, meld din interesse snarlig og senest 13. mars.

For å bli vurdert ber vi deg om å laste opp CV og vitnemål / karakterutskrifter via vår søknadsportal.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte:

Send søknad i vår karriereportal


Powered by Labrador CMS