STILLING LEDIG:

Sundquist søker økonomi- og regnskapsleder

Etter en solid vekstfase med økt omsetning og volum, ser vi nå behovet for å styrke teamet med en økonomi- og regnskapsleder.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Sundquist

Stillingstittel: økonomileder

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Harstad / Kirkenes

Søknadsfrist: 17. juni

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Sundquist er en bygg- og anleggsentreprenør med bred og lang erfaring innen entreprenørdrift helt tilbake til 1935. Vi utfører prosjekter i hele Nord-Norge og har hovedbase i Kirkenes, Sør-Varanger.

Den største delen av arbeidene våre utføres i forbindelse med kommunaltekniske anlegg, vegarbeid, utbygging av boligfelt/tomter og grunnarbeid på industri og næringstomter. I tillegg kommer en stor del av omsetningen vår fra fjellsprengningsoppdrag, mobil knusing/sortering og salg av knuste masser.

Vi har også eget verksted med fagkyndige mekanikere som utfører vedlikehold og reparasjoner av maskinparken vår. Vår grunnholdning er «Anleggsarbeid med omtanke». Det innebærer å utføre våre arbeider med omtanke for våre kunder, ansatte, eiere, samfunn og miljø! Vår visjon er «Ledende anleggsentreprenør i Nord basert på kompetanse, kvalitet og effektivitet – sammen skaper vi best resultat!»

Som økonomi- og regnskapsleder hos oss vil du ha en sentral rolle i vår videre vekst og suksess. Vi ser etter deg som har evne til å sikre effektiv økonomistyring og strategisk planlegging. Du vil være en viktig sparringspartner for daglig leder og prosjektledere i økonomiske og regnskapsmessige spørsmål. Gjennom din solide kompetanse og erfaring, forventes det at du bidrar til økonomisk innsikt som kan støtte beslutningsprosesser på alle nivåer.

Aktuelle ansvarsområder og oppgaver:

 • Overordnet ansvar for økonomi- og regnskapsfunksjonen i alle våre tre selskap.
 • Følge opp regnskapsføring og revisjon.
 • Utarbeide og følge opp økonomiske strategier og retningslinjer som sikrer lønnsomhet og bærekraftig vekst/drift.
 • Budsjettering.
 • Rapportering.
 • Bank, MVA og skatt
 • Økonomi- og regnskapsprogram.

Nåværende økonomileder går over i annen lederstilling.

Hvem er du?

Du har relevant høyere utdanning innen økonomi, og gjerne erfaring fra tilsvarende stilling. Det er også svært positivt om du har erfaring fra vekstprosesser, årsregnskap og endringsprosesser. Bransjeerfaring vil bli vektlagt.

Vi ser for oss at du har stå-på-vilje og god gjennomføringsevne.

Vi håper også at du:

 • Er selvstendig, engasjert og nøyaktig
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • God norsk muntlig og skriftlig

Hva kan vi tilby deg?

Sosialt arbeidsmiljø: Hos oss i Sundquist får du ta del i faglige utfordringer – i et trivelig arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket.

Kompetanseheving: Vi setter kompetanseheving høyt og ønsker at du skal få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Vi kan blant annet tilby relevante kurs og videreutdanning.

Sentral rolle: Som økonomi- og regnskapsleder vil du ha en sentral rolle i videre utvikling av selskapet.

Fleksibilitet: Det er en stor fordel om du kan jobbe i Harstad eller Kirkenes, men for den rette kandidaten kan vi være fleksibel når det gjelder arbeidssted. Ved behov er det fullt mulig å jobbe hjemmefra eller fra hytta.

Andre vilkår:

 • Attraktive lønnsbetingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger

For spørsmål om stillingene, kontakt gjerne en av våre rådgivere i Heia Nord-Norge:

Eller daglig leder i Sundquist: 

Søknadsfrist: 17. juni

Send søknad her


Powered by Labrador CMS