Heia Nord-Norge rekrutterer til:

Vil du jobbe i et regionsenter med stor utvikling? Sortland kommune søker rådgiver eiendomsforvaltning

Vekstkommune med aktiv eiendomsforvaltning og store utviklingsprosjekter venter deg.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Sortland kommune

Stillingstittel: Rådgiver eiendomsforvaltning

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Sortland

Søknadsfrist: 26. mars

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Midt i Vesterålen finner du Sortland, en by med et optimistisk næringsliv.

Som handelssentrum for hele regionen, kan du nyte godt av servicetilbud og fasiliteter som kan måle seg med utvalget i større byer.

Med det spenstige utvalget av kultur-, idretts og fritidsaktiviteter, vil du garantert finne noe som passer deg, liten og stor.

Full barnehagedekning og et godt tilbud i videregående skole gjør livet enklere.

Byen er omkranset av den vakre og ville vesterålsnaturen, en oase for alle typer friluftsliv, fra nærhet til marka til spektakulære opplevelser til fjells og i havgapet. Sortland kommune har ca.1000 ansatte og er Vesterålens største arbeidsplass.Vil du vite mer om Sortland, se vår hjemmeside eller ta kontakt.

Vi søker rådgiver eiendomsforvaltning til et bredt spekter av oppgaver. Vi ser fortrinnsvis etter en jurist, men også andre høyere utdanninger og erfaringer kan være relevant for jobben.

Sortland kommune kjennetegnes av et godt fagmiljø og mange kompetente ansatte. Her kan du utvikle deg som arbeidstaker, og få kompetanse som blir viktig å ta med seg videre i arbeidslivet.

Hva går jobben ut på?

Du vil blant annet bistå teknisk drift i problemstillinger knyttet til kommunens bygningsmasse, samt bistå kommunens eiendomsforvalter i forvaltningen av kommunale grunneiendommer. Dette omfatter blant annet leieforhold, festeavtaler, kontraktsinngåelse og oppfølging. Det vil være oppgaver knyttet til forhandlinger, kjøp og salg av eiendom.

Sortland kommune eier godt over 400 ulike grunneiendommer på om lag 24 000 dekar og forvalter bygningsmasse, blant annet skoler, idrettshaller og andre offentlige bygg på totalt ca. 80 000 kvadratmeter.

Kommunen har mange spennende prosjekter på gang, noe som igjen betyr behov for grunnerverv. Dette vil kreve god dialog og samarbeid med mange aktører i byen.

Stillingen innebærer med andre ord stor grad av samhandling med både eksterne og interne parter. Tjenesteområdet skal kjennetegnes ved god servicekultur, godt arbeidsmiljø, kompetanseutvikling, nytenkning og utvikling. Saksbehandling for politiske utvalg blir en del av jobben, og forståelse for kommunale prosesser er ønskelig.

Rådgiver eiendomsforvaltning inngår i staben til enhetsleder teknisk drift, sammen med miljørådgiver og rådgiver bygg. Du vil også samarbeide på tvers med andre sektorer og avdelinger i kommunen.

Sortland kommune har i dag en håndfull jurister, noe som skaper et godt fagmiljø. Blant annet er eiendomsforvalter jurist.

Er du nysgjerrig på denne muligheten? Vi tar gjerne en uforpliktende prat

Heia Nord-Norge bistår i denne rekrutteringen. Det betyr at du alltid kan ta en uforpliktende prat med oss om denne muligheten. En slik prat vil alltid være konfidensiell, også overfor oppdragsgiver i en innledende fase, om du ønsker det.

Ta gjerne kontakt med rekrutterer Kjartan Ridderseth 97006787 eller e-post.

Vi tror vår nye rådgiver har:

 • relevant høyere utdanning, fortrinnsvis jurist. Lang og særlig relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
 • erfaring fra eller kunnskap om offentlig administrasjon
 • god skriftlig og muntlig framstillingsevne og gode norskkunnskaper
 • generelt god digital kunnskap og evne til å ta i bruk relevante fagsystemer

Og at du:

 • arbeider selvstendig og evner å lage gode rutiner for eget arbeid. Du arbeider systematisk og kan håndtere flere parallelle prosesser
 • holder en god balanse mellom nøyaktighet og effektivitet
 • har gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper
 • Personlig egnethet vil bli tillagt vekt.

Vi tilbyr

 • En utfordrende og givende jobb i en kommune med mange spennende prosjekter
 • Spennende utfordringer i et bredt fagmiljø
 • Positivt arbeidsmiljø
 • Utviklingsmuligheter tilpasset deg og dine ambisjoner
 • Fleksibel arbeidstid
 • Lønn etter avtale
 • Meget god pensjonsordning og øvrige forsikringer i KLP

Tilsettingsvilkår

Søkere som mener de har fortrinnsrett til utvidelse av stilling eller fast stilling, må anmerke dette i søknaden. Arbeidstakere tilsettes i Sortland kommune etter gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Prøvetiden er 6 måneder i faste stillinger.

Generelt

Med utgangspunkt i politisk vedtatt «Handlingsplan for likestilling og mot diskriminering», oppfordrer Sortland kommune alle kvalifiserte kandidater til å søke stilling i kommunen, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Sortland kommune vil ved eventuell ansettelse av søkere med redusert funksjonsevne bidra til å legge forholdene til rette.

Det gjøres oppmerksom på at navnet på en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om at navnet blir unntatt offentlighet. Ønsker du unntatt offentlighet må det begrunnes, jf. Offentleglova § 25, andre ledd. Du varsles dersom ønsket ikke kan tas til følge.


For spørsmål, kontakt gjerne

 • enhetsleder Karl Espen Aas 90153950
 • rekrutterer Kjartan Ridderseth i Heia Nord-Norge på 97006787 eller e-post

Søknadsfrist: 26. mars

For å søke, meld din interesse enkelt i vårt skjema under

 
Powered by Labrador CMS