Heia Nord-Norge rekrutterer til:

Sortland kommune skal bygge ny flerbrukshall. Vil du lede dette viktige prosjektet?

I regionsenteret venter mange store infrastrukturprosjekter. Nå kan du være med på å ta et helhetlig ansvar for noen av disse.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Sortland kommune

Stillingstittel: Prosjektleder, prosjekt og utvikling

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Sortland

Søknadsfrist: 18. august, men søk gjerne snarest – vi kontakter kandidater løpende

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Midt i Vesterålen finner du Sortland, en by med et optimistisk næringsliv. Som handelssentrum for hele regionen, kan du nyte godt av servicetilbud og fasiliteter som kan måle seg med utvalget i større byer.

Med det spenstige utvalget av kultur-, idretts og fritidsaktiviteter, vil du garantert finne noe som passer deg, liten og stor. Full barnehagedekning og et godt tilbud i videregående skole gjør livet enklere.

Byen er omkranset av den vakre og ville vesterålsnaturen, en oase for alle typer friluftsliv, fra nærhet til marka til spektakulære opplevelser til fjells og i havgapet. 

Sortland kommune har ca.1000 ansatte og er Vesterålens største arbeidsplass.

Vil du vite mer, se vår hjemmeside sortland.kommune.no eller ta kontakt med oss.

Sortland kommune er inne i en vekstprosess. Vi samhandler med et aktivt næringsliv om utvikling både av næringsområder og utbygginger i Sortland kommune.

Utvikling og utbygging av blant annet sykehjem, skoler, barnehager og andre bygg står sentralt i hverdagen. Vi har også stort behov for sentral og viktig infrastruktur i kommunen.

Blant disse prosjektene er en planlagt ny flerbrukshall, anslått til 250 millioner kroner.Som vår nye prosjektleder bygg kan dette bli ditt første, store prosjekt, og den sentrale arbeidsoppgaven de neste årene.

Hva går jobben ut på?

Du får jobbe i vårt team på prosjekt og utvikling med et kombinert ansvar for både prosjekt og bygg. Det omfatter prosjektutvikling, prosjektstyring, og direkte prosjektledelse. Du får ansvar for økonomi og fremdrift fra oppstart til overlevering. Dette inkluderer å etablere prosjektorganisasjon og jobbe sammen med intern stab om anskaffelser.

Videre handler oppdraget om løpende byggeledelse og kontroll, inkludert fremdrift, planlegging og økonomi. Dette inkluderer håndtering av endringer og forsinkelser. Andre viktige stikkord vil være SHA, KHMS og ytre miljø.

Våre prosjektledere står videre for statusrapportering, evaluering og overlevering av sluttprodukt til byggherre – som i dette tilfellet vil være kommunen.

Nysgjerrig? Hør mer i vår podkast om teknisk!

Hva kan du?

Vi søker primært kandidater med høyere utdanning innen ingeniørfag, eller annen relevant teknisk utdannelse. Teknisk fagskole kan også være en aktuell bakgrunn, i kombinasjon med praksis og erfaring. 

Du bør også ha erfaring fra prosjekter innen bygg eller anlegg, gjerne fra tilsvarende roller.

Lang og særlig relevant praksis kan også kompensere for utdanning.

Vår nye prosjektleder har også:

  • Gode formuleringsevner på norsk, både skriftlig og muntlig
  • Gode IT-kunnskaper og erfaring med digitale verktøy
  • Førerkort klasse B, aller ambisjoner om å ta det

For søkere med annet morsmål enn norsk, må B2 må være bestått.

Hvem er du?

For å kunne løse de oppgavene vi står overfor, er det viktig med samhandling, både internt i kommunen, overfor entreprenører og andre aktører. Utover kunnskap om prosjektledelse vektlegger vi egenskaper som:

  • Effektiv ledelse og styring av prosjektorganisasjoner
  • Løsningsorientert tilnærming, vilje til initiativ og evne til samhandling
  • Forståelse av politiske prosesser og komplekse sakere

Personlig egnethet vil bli vektlagt – også hvordan du kan komplettere øvrige medarbeidere i virksomheten.

5 gode grunner til å jobbe på teknisk og samfunnsutvikling i Sortland:

1. EN TRYGG JOBB: I det som for mange er usikre tider, er det lite som er så sikkert som fast jobb i en kommune som vokser. Lønna er forhåpentligvis konkurransedyktig. Og pensjonen er veldig god.

2. WORK LIFE BALANCE: Som ansatt i offentlig sektor er det ordnede former, i kombinasjon med fleksitid og fleksibilitet. Det betyr at du kan ta hjemmekontor og gå på fjellet etter lunsj, når det passer.

3. VIKTIGE OPPGAVER: Akkurat nå kommer du til en arbeidsplass og en kommune hvor det skjer mye. Du får være med å bygge eller saksbehandle prosjekter som betyr noe for hverdagen til folk som bor her.

4. TEKNOLOGI PÅ TEKNISK: Flere enheter på teknisk og samfunnsutvikling er stadig lengre framme teknologisk. Detr inkluderer blant annet droner, varmesøkende kameraer og andre verktøy på byggeplassen.

5. LIVET I BLÅBYEN: Vesterålen og Sortland møter deg med en fantastisk natur, uendelig friluftsliv og levende nordlendinger. Men også kulturtilbud, spisesteder, trening, crossfit og Nord-Norges kanskje fineste badstu.

Vi kan tilby

En utfordrende og interessant stilling med mange utviklingsmuligheter, i et faglig godt, hektisk og positivt arbeidsmiljø. Her får du også mulighet for kompetansepåfyll, videreutdanning og kurs.

  • Vi har fleksibel arbeidstid og muligheter for hjemmekontor etter avtale
  • Konkurransedyktig lønn
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger i KLP

Velkommen som søker!


For spørsmål om stillingen, kontakt gjerne:

  • enhetsleder prosjekt og utvikling, Marius Frantzen på 95264399

eller en av våre rådgivere i Heia Nord-Norge:

Søknadsfrist: 18. august, men søk gjerne snarest – vi kontakter kandidater løpende

Send søknad enkelt i vårt skjema:

 

Tilsettingsvilkår:

Søkere som mener de har fortrinnsrett til utvidelse/fast stilling må anmerke dette i søknaden. Arbeidstakere tilsettes i Sortland kommune etter gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Prøvetiden er 6 måneder i faste stillinger.

Generelt:

Med utgangspunkt i politisk vedtatt "Handlingsplan for likestilling og mot diskriminering", oppfordrer Sortland kommune alle kvalifiserte kandidater til å søke stilling i kommunen, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Sortland kommune vil ved eventuell ansettelse av søkere med redusert funksjonsevne bidra til å legge forholdene til rette.

Det gjøres oppmerksom på at navnet på en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om at navnet blir unntatt offentlighet. Ønsker du unntatt offentlighet må det begrunnes, jf. offentleglova § 25, andre ledd. Du varsles dersom ønsket ikke kan tas til følge.

Powered by Labrador CMS