STILLING LEDIG:

Anicura Sortland søker to veterinærer: En fast stilling og et vikariat

Vil du jobbe på en moderne klinikk med gode kolleger og arbeid på hverdager?

Om stillingen

Arbeidsgiver: Anicura Sortland

Stillingstittel: Veterinær

Stillingstype: En fast stilling og et vikariat

Arbeidssted: Sortland

Søknadsfrist: Snarest

Send søknad her

Om arbeidsgiver

AniCura er en familie av fremtredende dyresykehus og dyreklinikker som er spesialiserte på smådyr. Selskapet ble etablert i 2011 som den første sammenslåing av dyresykehus i Norden, bygget på ideen om at forente ressurser skaper muligheter for bedre veterinærmedisin.

AniCura tilbyr moderne diagnostikk og behandling av høy kvalitet i fjorten land, på 450 steder i Europa og skaper trygghet for dyreeiere gjennom pasientsikkerhet og høy tilgjengelighet. Selskapets 11000 dedikerte medarbeidere tar hvert år hånd om over 3,6 millioner pasienter. AniCura er en anerkjent utdannings- og henvisningsinstans.

I Norge strekker AniCura seg fra Tromsø i nord til Mandal i sør, noe som gir høy tilgjengelighet i form av akuttbehandling og døgnvakt i store deler av landet.

English? We are looking for a veterinarian in Sortland. If you are curious, please apply here – or contact us by e-mail.

Er du veterinær og ønsker deg en super arbeidsplass med jobb på hverdager fra kl. 08-16, på en moderne klinikk med god utstyrspark og kjekke kolleger – i en by der midnattssola skinner om sommeren, og nordlyset danser om vinteren?

Da er AniCura Sortland den klinikken du leter etter, og vi er kollegaene du gleder deg til å jobbe med!

Hvem er vi?

AniCura Sortland er en liten klinikk med store ambisjoner. Vi er i dag ni ansatte; tre veterinærer, to dyrepleiere, to assistenter, en resepsjonist, og en kontoransatt.

Klinikken har lang historie på Sortland, og et solid etablert kundegrunnlag. Vi har de siste 33 år tatt imot pasienter fra hele Vesterålen, samt henvisningspasienter fra hele Nord Norge. Vi har bred erfaring både som poliklinikk, men også innen utredning indremedisin, og i bløtvevs- og ortopedisk kirurgi.

Glimt fra vår hverdag.
Glimt fra vår hverdag.
Glimt fra vår hverdag.
Glimt fra vår hverdag.
Glimt fra vår hverdag.

Hva ser vi etter?

Vi leter etter deg som er autorisert veterinær, er engasjert i yrket og egen faglig utvikling - enten du er nyutdannet eller har lang fartstid. Du er gjerne spesielt interessert i, og/eller har særlig kompetanse innen ett eller flere fagfelt.

SHvis du liker å jobbe i et stødig team med dyktige folk som har glimt i øyet, kommer du til å trives hos oss. Vi jobber sammen og støtter hverandre i arbeidsoppgavene, vi tar i et ekstra tak når det trengs, og samles gjerne til vafler på lunsjrommet når fredagen kommer.

Sortland,Bridge,,Northern,Norway,,Vesteralen,Mountain,Chain,In,The,Background

Vi holder til midt i Vesterålenmed utsikt til majestetiske fjell uansett hvor du snur deg.

Den blå byen Sortland er et regionsenter med stadig flere tilbud innen kultur, service og handel.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?

Hos oss får du muligheten til en variert arbeidshverdag, og rom til å få jobbe med, – og utvikle deg i de emner du brenner for.

Vi er opptatte av å tilby våre kunder tjenester av høy kvalitet basert på oppdatert fagkunnskap, og vil legge til rette for videre kursing og utdanning for deg som ansatt.

Vi søker en veterinær til 100% fast stilling og en veterinær i svangerskapsvikariat 100%.

Lønn etter tariff og kvalifikasjoner, god pensjonsordning.

Har du spørsmål, kontakt gjerne Cicilie Berntsen 7611450 eller e-post


Søknadsfrist: Snarest – vi behandler søknader løpende!

Send søknad i vårt skjema her


Powered by Labrador CMS