STILLING LEDIG:

Ønsker du sette preg på den faglige standarden i Alta kommune?

Young,Doctor,Examining,X-ray,Of,Hands,Of,A,Senior,Patient

Her kan du være med å utvide og styrke klinikken og tilbudet!

Finnmarkssykehuset søker radiolog til nytt tilbud i Alta

Om stillingen

Arbeidsgiver: Finnmarkssykehuset

Stillingstittel: radiolog

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Alta

Søknadsfrist: 30. juni

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Finnmarkssykehuset består av Kirkenes sykehus, Hammerfest sykehus, Klinikk Alta og Sámi Klinihkka, som alle har tilbud innenfor somatikk og psykisk helsevern og rus. I tillegg sørger Klinikk Prehospitale tjenester som er representert i nesten alle kommunene i fylket for AMK, bil-, båt- og luftambulansetjenesten i Finnmark.

Sammen har klinikkene ansvar for spesialisthelsetjenesten i fylket og skal ivareta helsa til 76 000 finnmarkinger spredt utover et stort areal, inkludert et særskilt ansvar for tilrettelegging av helsetilbud til den samiske befolkningen. Med et fokus på god kvalitativ pasientbehandling så jobber vi for å være nær pasienten. Det innebærer at mange av oss reiser for å behandle pasientene der de bor.

Pasientens behov er utgangspunkt for all behandling, og kjernen i all pleie. Vårt møte med pasienter, pårørende, kolleger og eksterne samarbeidspartnere skal preges av: Kvalitet - Trygghet - Respekt - Lagspill

Finnmarkssykehuset ser verdien i et godt arbeidsmiljø og ønsker å være en arbeidsgiver som:

✔Gjenspeiler mangfoldet i samfunnet

✔Utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen

Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. Har du nedsatt funksjonsevne, opphold i CV-en, innvandrerbakgrunn og ellers ulik alder og livserfaring er du 🧡lig velkommen til å søke stilling hos oss.

Vi søker de tøffe og fleksible fagfolkene. Her er små avdelinger som betyr at du får mer ansvar og mer varierte arbeidsoppgaver. Her betyr du mer!

Les mer her.

Er du vår nye radiolog?

Vi søker deg som har spesialisert deg innen radiologi. Du som får stillingen vil være sterkt delaktig i utviklingen av tilbudet til våre pasienter. Du får være med på å sette preg på den faglige standarden på røntgenavdelingen og utviklingen av det polikliniske tilbudet. Dine tanker om fremtidens helsevesen er viktig for oss!

Klinikk Alta åpnet høsten 2019 og gir en betydelig utvidelse av spesialisthelsetjenestetilbudet i Vest-Finnmark, som primært betjener pasienter i kommunene Alta, Kautokeino og Loppa. Vil du se innsiden av din potensielt fremtidige arbeidsplass? 🎥 Ta en virtuell rundtur her. Klinikken er samlokalisert med Alta kommune og fylkeskommunens tannhelsetjenester.

Nå styrker vi klinikken og utvider tilbudet! Du blir en del av et sterkt fagmiljø bestående av andre legespesialister, og de fleste kategorier helsearbeidere. Stillingen har ikke vakt-belasting slik vi er organisert i dag, men det kan ikke utelukkes i fremtiden.

Vår maskinpark i klinikken ble betydelig utvidet høsten 2019 og inneholder i dag CT, MR, UL og konvensjonell røntgen. Pr i dag har vi følgende maskinpark: Røntgen CT og ultralyd fra GE, MR fra Philips. Hverdagen vår er dynamisk, variert og spennende i nye lokaler.

Vi trives på jobb og løser oppgaver i felleskap der hver enkelt betyr mye. Du vil bli en del av et fagmiljø som har fokus på trivsel, samarbeid og service. Dine nye kolleger vil være dedikerte radiografer og øvrig støttepersonale.

Stillingen er tilknyttet røntgenavdelingen, og du vil samarbeide tett med øvrige klinikker, blant annet har vi et godt samarbeid med røntgenavdelingen i Hammerfest der vi får radiologi tjenester fra i dag.

Finnmarkssykehuset er inne i en historisk satsning på sykehusbygg og utstyr. Vi har nyere sykehus/-bygg i Alta, Karasjok og Kirkenes, og snart er også Nye Hammerfest sykehus klart for innflytting! I tillegg har vi en egen forskningsavdeling som gir deg som lege gode muligheter for forskning!

🏙 Alta har et variert næringsliv, kulturliv, friluftsliv og er et handels- og servicesenter for Vest-Finnmark og Nord-Troms. Her får du muligheten til å bo tett på både natur og byliv. Rushtid og tidsklemma har vi bare hørt om fra "søringan". Vi har rett og slett mer fritid som vi kan bruke på familie, venner og fritidsinteressene våre. Hvor fantastisk er ikke det?! Les mer om Alta HER.

HER BETYR DU MER! Om du ønsker redusert stillingsbrøk kan det være en mulighet! Kunne du tenke deg en tilstedeværelse fri fra tidsklemma, men god lønn, flat struktur og godt arbeidsmiljø? Da søker du denne stillingen!

Tiltredelse snarest eller etter avtale.

Arbeidsoppgaver

 • Generell radiologi, inkludert MR, CT og ultralyd
 • Være med på å drive avdelingen fremover i fagutviklingen i samarbeid med kompetente og engasjerte kolleger
 • Arbeidsoppgaver knyttet opp mot radiologisk virksomhet i vest Finnmark, med ultralyd, beskrive røntgen, CT og MR

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som lege, og norsk godkjenning som radiologspesialist
 • Brede kunnskaper innen faget og radiologiske modaliteter
 • Evnen til å jobbe selvstendig er viktig i en jobbhverdag langt fra nærmeste sykehus
 • Godt kjennskap til pasientdatasystemet DIPS- Arena er absolutt en fordel
 • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig, minimum B2 nivå, og for alle stillinger i Finnmarkssykehuset er det ønskelig at du har kjennskap til samisk språk og kultur.

Personlige egenskaper

 • Vi søker en person som har evnen til å beholde roen i arbeidssituasjoner som kan være stressende
 • Vi vektlegger også viktigheten av å opptre respektfullt mot kolleger og pasienter, og behandle alle med likeverd
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Vi tilbyr

 • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
 • Spennende arbeidsoppgaver i et trivelig og trygt arbeidsmiljø
 • Gode velferdstilbud
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • Konkurransedyktig lønn i henhold til gjeldende overenskomster, samt 6 mnd. prøvetid

Det lønner seg å bo i Finnmark. En familie kan spare 160.000 kroner i året

Finnmarkssykehuset HF ligger i Tiltakssonen i Finnmark og Nord-Troms. Her får du:

 • Skattefradrag på alminnelig inntekt på ca. 20.000 kr/år
 • Gratis barnehage, ca. 3050 kr/mnd/33.550 kr/år
 • Alle første- og andreklassinger får kostnadsfri skolefritidsordning med 12 timer per uke
 • Årlig nedskriving av studielån på inntil 30.000 kr/år
 • Billigere strøm da vi har fritak på el-avgift
 • For en familie med for eksempel to barn i barnehage innebærer dette en besparelse/økonomisk fordel på ca. 160.000 kr/år

Viktig informasjon til deg som søker

 • Husk å legge med vitnemål/autorisasjon. Ved utenlandsk utdanning må vi ha autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no)
 • Du må også legge ved attester/tjenestebevis fra tidligere arbeidserfaring for at vi skal beregne din lønnsansiennitet. Attester må være oversatt til norsk
 • Praktisk informasjon finner du på denne siden
 • Vi ønsker at du oppgir minimum 2 referanser
 • Kun søkere som søker elektronisk via WebCruiter vil blir vurdert
 • I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten

For spørsmål om stillingene, kontakt gjerne 

Avdelingsleder Helge Hansen, på 909 16 566 / e-post

Søknadsfrist: 30. juni

Send søknad her


Powered by Labrador CMS