STILLING LEDIG:

I samarbeid med RÅ Biopark skal vi etablere en grønn industri- og næringspark i Skibotn

Nå søker vi en dyktig prosjektleder som vil få en sentral rolle i utforming, oppfølging og kvalitet. Er det deg?

Storfjord kommune søker prosjektleder til Skibotn Miljøpark

Her blir du en del av fagfellesskap og utviklingsarbeid i tett samarbeid med Rå Biopark - og får frihet til å utvikle rollen som prosjektleder. 

Om stillingen

Arbeidsgiver: Storfjord kommune
Stillingstittel: Prosjektleder Stillingstype: Prosjekt (3 år)
Arbeidssted: Hatteng
Søknadsfrist: 14. mai  

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Grensekommunen, helsekommunen, reiselivskommunen og snart også den grønne industrikommunen!

Storfjord ønsker deg velkommen som vår nye medarbeider i vår store, lille og unike kommune. Stor om man ser til areal, liten om man ser til folketall og unik om man ser til geografisk plassering. Vår fine natur og beliggenhet preger vårt samfunns- og næringsliv. Tromsø ligger bare en god time unna, og som grensekommune har vi gode finske og svenske naboer rett over grensa.

Våre historiske røtter er vi stolt over og samisk, kvensk og norsk kultur og språk pleies ivrig. Private helsetjenester, reiseliv, bygg og anlegg, samt grenserelaterte tjenester som toll, politi, transport og spedisjon er viktige næringer hos oss i tillegg til primærnæringene og kommunal tjenesteproduksjon. Vil du bli en del av vårt lag?

Les mer om kommunen vår her

Storfjord kommune søker nå en prosjektleder til å lede prosjektet Skibotn Miljøpark. I samarbeid med RÅ Biopark skal vi etablere en grønn industri- og næringspark i Skibotn.

Prosjektet har en kostnadsramme på 5 millioner og en varighet på 3 år. Målet er å tiltrekke seg næringsetableringer som kan utnytte lokaleressurser som kraft, tilgang til fiber, knutepunkt for vei- og sjøtransport og også utnytte biprodukter og ressurser fra aktørene internt i miljøparken etter modell fra lignende etableringer.

Vi ønsker oss en prosjektleder med god erfaring fra prosjektarbeid og høy gjennomføringsevne. En som har prosjektledelse i ryggraden, framdrift i hodet, struktur i hjertet, og utvikling og forandringskraft i armer og ben.

Foto fra: RÅ Biopark.
Foto fra: RÅ Biopark.
Foto fra: RÅ Biopark.
Foto fra: RÅ Biopark.
Foto fra: RÅ Biopark.
Foto fra: RÅ Biopark.
Foto fra: RÅ Biopark.

Ansvarsområder: 

Som prosjektleder vil du ha en sentral rolle for utforming, oppfølging og kvaliteten i prosjektet. Stillingen er direkte underlagt kommunedirektøren, og skal samarbeid tett med næringsrådgiver, plan og byggesak samt eksterne samarbeidspartnere og aktører.

Arbeidsoppgaver: 

 • Utarbeide planer og strategier for koordinering og prosjektledelse for en industri- og miljøpark. 

 • Gjennomføre møter internt i kommune og fylkeskommune for å få strategien forankret i planer som utarbeides

 • Bestille og gjennomføre reguleringsarbeid

 • Påse at interessenter som kan bli berørt kommuniseres med i forkant, herunder naboer, aktuelle aktører, eksisterende virksomheter, leverandører av tjenester, reindrift m.fl.

 • Gjennomføre en kartlegging som ser på behov for hvilken type infrastruktur som må på plass, hva er mulig å få til med dagens lokasjon, herunder vann, avløp, elkraft og internett.

 • Undersøke mulighetene for samarbeid på tvers av landegrensene mot Sverige og Finland.

 • Markedsføring av industri- og miljøparken slik at den blir synlig for aktuelle aktører/virksomheter: 

Håndtering av media og presse rundt plan, aktiviteter og gjennomføring.

Bidra til at Skibotn Miljøpark blir et foretrukkent valg for miljøbedrifter som vil etablere seg i regionen, herunder også internasjonale og nasjonale aktører som i størst mulig grad utnytter lokale ressurser og arbeider i henhold til FNs bærekraftsmål.

Gode grunner til å etablere seg i kommunen

 • Mange økonomiske goder: Som gratis barnehage, nedskriving av studielån, billigere strøm, lavere person- og eiendomsskatt - for å nevne noe. Se flere økonomiske goder her
 • Leve og bo: Med nærhet til Tromsø, sentral beliggenhet i forhold til E6/E8 og som grensekommune mot Finland, har kommunen stort potensiale. Bolyst er et satsningsområdet og noe kommunen aktivt jobber med gjennom tilrettelegging for boligbygging og attraktive fritidsopplevelser.
 • Aktivitet og fritid: Vi har fokus på inkludering og mangfold, og har et rikt foreningsliv som tilbyr en rekke aktiviteter for både store og små - samt flere kommunale tilbud. 
 • Og selvsagt fantastisk natur: Her finner du turløyper og fjell som blir flittig brukt året rundt. Storfjord passer for alle som liker å være ute - ekstremsporteren, hobbymosjonisten eller barnefamilien. 

For å se hvor mye du kan tjene på å bo i Storfjord, gå inn på Nord-Norge kalkulatoren.

Vi ønsker at du har: 

 • Relevant utdanning på høgskole- eller fagskolenivå
 • Relevant erfaring fra prosjektledelse
 • Erfaring med offentlige anskaffelser er en fordel
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
 • Gode skriftlige framstillingsevner
 • Evner til å jobbe strukturert og overholde frister
 • Økonomiforståelse
 • Gode digitale ferdigheter
 • Førerkort kl. B

Må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Storfjord kommune har «Mangfold styrker» som vår visjon, og det ønsker vi også skal gjenspeiles hos våre ansatte. Ulike mennesker finner de beste løsningene sammen, og det er dine kvalifikasjoner som er viktigst for oss.

Hva kan vi tilby deg? 

Dersom du liker å se resultater av arbeidet ditt vil du trives i denne jobben. Arbeidsoppgavene er utfordrende, og sluttproduktet har stor betydning for lokalsamfunnet. 

Du vil få frihet til å utvikle rollen som prosjektleder til det beste for organisasjonen, og i samspill med våre egne fagfolk og leverandører. Du vil være en del av et fagfellesskap og utviklingsarbeid i tett samarbeid med Rå Biopark.

Vi har fleksibel arbeidstid hos oss, og det er også mulig å avtale hjemmekontor innimellom. Aller helst vil vi at du skal være et jevnlig innslag i vårt humørfylte og inkluderende arbeidsmiljø, der trivelige mennesker møtes på tvers av fagfelt. Vi har også muligheter for fysisk aktivitet i arbeidstida.

Lønn avtales ved tilsetting. Vi er konkurransedyktige ift. tilsvarende arbeidsgivere. I tillegg får du offentlig pensjon. Offentlig pensjon er ikke tidsbegrenset, men blir utbetalt fra den dagen du går av og resten av livet. Vi har også gruppelivsforsikring som gir trygghet for dine etterlatte dersom det verste skulle skje.

Alle som bor i Storfjord har i tillegg lavere skatt, nedskriving av studielån (inntil 30.000 kroner per år), lavere forbruksavgift på strøm og gratis barnehageplass for barn. Du kan regne på hva det kan bety for deg her

Foto fra: Visit Lyngenfjord.

Generelt: 

Du sender søknad ved å fylle ut skjemaet bak knappen «Søk stillingen». Vi ønsker at du legger inn full CV og minst to referanser. Kopi av vitnemål og attester kan du ta med til intervjuet. 

Ved spørsmål om utfylling av søknadsskjemaet kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 hverdager mellom kl. 08.00-16.00. Du kan også sende e-post.

Siden vi er en offentlig arbeidsgiver offentliggjøres alle søkerlister. Navnet ditt kan bli offentliggjort selv om du har bedt om at navnet blir unntatt offentlighet. 

Ønsker du unntatt offentlighet må det begrunnes, jf. offentleglova § 25, andre ledd. Du varsles dersom ønsket ikke kan tas til følge.


Har du spørsmål om stillinga hører vi gjerne fra deg. Ta kontakt med:

 • Næringsrådgiver Hilde Elofsson, på tlf: 400 288 09 eller e-post

Søknadsfrist: 14. mai

Send søknad via vårt skjema i Jobbnorge


Powered by Labrador CMS