STILLING LEDIG:

Polarfeed søker fabrikksjef i Øksfjord

Vi ser etter deg som er strukturert og selvgående, gjerne med erfaring fra produksjon av fiskefôr

Om stillingen

Arbeidsgiver: Polarfeed AS

Stillingstittel: Fabrikksjef

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Øksfjord

Søknadsfrist: 30.09.2021

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Polarfeed AS er den eneste Norskeide fiskefôrprodusenten og spesialisert på produksjon av høykvalitetsfôr under merkenavnet Polarfeed. Polarfeed produserer fôr på fiskens premisser, og har et kontinuerlig fokus på å å lage produkter som gir god fiskehelse, god fiskevelferd som igjen gir god produksjon hos oppdretter. Fisk fôret med Polarfeed skal gjenkjennes i markedet som et høykvalitets sluttprodukt.

Selskapet er del av konsernet Nordly Holding som har hovedkontor i Lofoten og i overkant av 110 ansatte fordelt på datterselskaper i inn- og utland. Søsterselskapet STIM er en landsdekkende leverandør av kunnskapstjenester innen havmiljø, fiskehelse og teknisk sertifisering innen havbruk og industri. Søsterselskapet ACD Pharma er i ferd med å bygge verdens første legemiddelgodkjente fabrikk for produksjon av bakteriofager som et ledd i bekjempelsen av antibiotikaresistens.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Overordnet ansvar for drift av fabrikken
  • Produksjonsledelse
  • Produksjonsplanlegging
  • Logistikk inn og ut av fabrikken
  • Samhandling med innkjøp og salg

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Vi søker primært kandidater med erfaring fra produksjon av fiskefôr, men annen produksjonsledelse og industrierfaring er også av interesse.
  • Utdanning innen produksjon av næringsmidler eller prosessindustri, men relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.
  • Ledererfaring
  • Gode kommunikasjonsevner

Hvem er du?

Vi ser etter en strukturert og selvgående person som ser løsninger og tar initiativ i en hektisk arbeidshverdag. For å lykkes i jobben tror vi det er viktig at du har en sunn dose konkurranseinstinkt, økonomisk forståelse og er resultatorientert.

Vi kan tilby:

En spennende jobb med gode utviklingsmuligheter. Vi har konkurransedyktige betingelser og selskapet har gode pensjons- og forsikringsvilkår.


Søknadsfrist 30. september

For spørsmål vedrørende stillingen, kontakt COO Håvard Horn, 93082664 eller
CEO Carl-Erik Arnesen, 95826782.

Er dette en stilling som passer godt for deg og dine kvalifikasjoner?

Send din søknad via Finn enkel søknad her


Powered by Labrador CMS