STILLING LEDIG:

Nova Sea søker driftsleder til sin lokalitet like ved Bodø

Har du god helhetsforståelse, og er god på å lede et team på en måte som utvikler både enkeltpersonene og teamet samlet? Da bør du søke deg til vår lokalitet på Nordarnøy.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Nova Sea AS

Stillingstittel: Driftsleder

Stillingstype: Fast / Heltid

Arbeidssted: Nordarnøy

Søknadsfrist: 31. januar

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Nova Sea AS er en av de største nordnorske produsentene av oppdrettslaks. Vi har oppdrettsanlegg og dyktige, engasjerte ansatte langs hele Helgelandskysten, fra Vega i sør til Gildeskål i nord. Vårt hovedkontor og slakteri er på Lovund. Menneskene er Nova Seas viktigste ressurs og øverste prioritet. Vi har et stort samfunnsansvar som matprodusent, og leverer hver dag laks tilsvarende 770 000 måltider. Vi tar vår rolle i Helgelands lokalsamfunn på største alvor, og gir tilbake ved å støtte lokale tiltak og engasjement.

På Nordarnøy, en halvtimes båttur fra Bodø, ligger vår nordligste avdeling. Her har vi seks faste ansatte og to lærlinger, som sammen tar seg av lokaliteten Hestholmen.

Teamet på Nordarnøy har akkurat avsluttet en svært god generasjon, og før de kommer i gang med neste nå til våren, ønsker de seg en ny driftsleder.

Lokaliteten har en MTB på 4680 tonn, og kan vise til gode produksjonsresultater. Dette, sammen med Nova Sea sin strategi for fornying og bærekraft, har mye å si for hvordan jobben som driftsleder blir fremover. Du vil ha en unik mulighet til å være med og påvirke utviklingen både av kompetanse, anlegg og utstyr.

Det er kort avstand fra landbasen og driftsleders kontor, ut til anleggets lokalitet. Her passer det med en driftsleder som gjerne tar turen ut på ringen og bidrar når det trengs.

Er du motivert for å ta i et tak sammen med folka du leder? Les videre.

Dette innebærer jobben:

Her er noen av arbeidsoppgavene og ansvarsområdene til en driftsleder:

  • Personaloppfølging og administrative oppgaver
  • HMS-arbeid og avviksbehandling
  • Ansvarlig for avdelingens arbeidsmiljø
  • Sørge for drift i henhold til bedriftens målsetninger mht. HMS, budsjetter, personalpolitikk, forskrifter, visjon og strategi
  • Etterlevelse av Nova Seas verdier lokal, ansvarlig, kompetent og stolt

Stillingen rapporterer til områdeleder i vårt nordlige produksjonsområde.

Hvem er du?

Det er ønskelig at du har utdanning innen akvakulturrelaterte, ledelse eller andre relevante fag, men aller viktigst er det at du har praktisk erfaring med oppdrett og utsøkte lederegenskaper.

Det er også viktig med god kjennskap til relevante lovverk og gode IT-kunnskaper.

Hvordan er du?

Vi ser for oss at du har god helhetsforståelse, prioriterer struktur i arbeidshverdagen og har fokus på forbedring og samarbeid. Du har en utpreget sterk ansvarsfølelse, kommuniserer bedre enn de fleste med forskjellige typer folk, og er god på å lede et team på en måte som utvikler både enkeltpersonene og teamet samlet.

For å trives og lykkes i stillinga er det selvfølgelig viktig at du deler våre verdier: lokal, ansvarlig, kompetent og stolt.

Nordarnøy ligger bare en halvtime unna bodø - i idylliske Gildeskål kommune

Driftsleder får en unik mulighet til å være med og påvirke utviklingen av kompetanse, anlegg og utstyr

Hvordan får du det hos oss?

Hos oss i Nova Sea får du konkurransedyktig lønn, den beste tilgjengelige pensjonsordningen og svært gode forsikringsordninger. Du blir fulgt opp av en leder som genuint bryr seg om at du skal få utvikle deg som leder og fagperson, og du får en sentral rolle i et dyktig, erfarent og dedikert team.

Vi ser først og fremst etter riktig person for jobben, og oppfordrer deg til søke selv om det ikke tilsynelatende er full klaff med alle våre ønsker og krav.

Vi ønsker mennesker med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver velkommen til å søke stillingen.


Spørsmål om stillingen rettes til:

Områdeleder, Raymond Doyle Jensen, tlf 923 49 065

Søknadsfrist: 31. januar

Send søknad her


Powered by Labrador CMS