STILLING LEDIG:

Wilsgård Fiskeoppdrett søker teknisk leder

Har du erfaring med teknisk arbeid - gjerne med fra fiskeindustri? Da ønsker vi å høre fra deg. Vi kan tilby en fleksibel arbeidshverdag og konkurransedyktige vilkår.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Wilsgård Fiskeoppdrett AS

Stillingstittel: Teknisk leder

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Torsken

Søknadsfrist: 13. august (vi kontakter kandidater fortløpende)

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Wilsgård konsernet er et konsern med aktiviteter innen settefiskproduksjon, matfisk av laks, foredling av laks, mottak og foredling av hvitfisk, eiendomsvirksomhet og reiseliv. Sjømat aktivitetene består av Wilsgård Fiskeoppdrett, Skardalen Settefisk, Torsken Fiskeindustri og Arctic Filet AS. Arctic Filet AS er et samarbeidsprosjekt mellom Wilsgård Fiskeoppdrett AS og Villa Seafood Group AS og er således totalintegrert fra settefisk til marked. Vi holder til i tidsriktige lokaler i Torsken. Torsken ligger med bil 1 time fra regionsenteret Finnsnes, 1,5 time fra flyplassen i Bardufoss og 3 timer fra Tromsø.

Maskinparken i slakteriet, filetfabrikken for laks, fiskemottaket og filetfabrikken for hvitfisk er både tradisjonell og således kjent. Den er i tillegg videreutviklet i konsernet og derav spesiell.

Teknisk avdeling består av teknisk leder og teknikere som jobber mellom bedriftene som ligger med totalt 500 meters avstand i Torsken. Alle fabrikkene har også produksjonspersonell med teknisk kunnskap som ivaretar teknisk drift i produksjonen.

Vi ser etter deg med:

  • Erfaring fra teknisk arbeid, gjerne fra fiskeindustri for både rød og hvit fisk.
  • Gode referanser som forteller oss at du har god arbeidsmoral og er en lagspiller.
  • Mulighet til å være fleksibel og kunne jobbe vekselvis morgen, kveld og noen helger i en eller annen avtalt arbeidstidsordning som ivaretar både fritid, familie og jobb.
  • Vi er også åpne for å kunne tilby turnus i denne stillingen med 1 uke jobb og 1 uke fri. Dette vil vi eventuelt diskutere nærmere med den som tilbys jobben, hvis det er ønskelig med en slik fleksibel ordning.

Vi kan tilby:

  • Har du de kvalifikasjonene vi søker etter i denne stillingen, vil vi legge til rette for faglig utvikling og en arbeidsplass der du vil være sentral i utvikling av teknisk avdeling.
  • Wilsgård Fiskeoppdrett har gode forsikrings- og pensjonsordninger i tillegg til årsbonus til alle ansatte
  • Vi ønsker å utvikle våre medarbeidere og vil ha fokus på å gjøre hverandre bedre og ønsker at en allsidig tekniker med kunnskap på automasjon som skal bidra til å løfte oss som produksjonsbedrift.
  • Lønn etter kvalifikasjoner og vi har både små og store boliger tilgjengelig

Vi har i dag både tekniker i full stilling og produksjonsarbeidere med deltid som teknikere i fabrikkene våre.

Arbeidssted er Torsken i Senja kommune.


    For mer informasjon er du velkommen til å kontakte:

    • Daglig leder, Fredd Wilsgårde-post, eller
    • Rekrutteringsrådgiver, Hugo Magne Kjelseth på tlf: 915 33 450

Søknadsfrist: 13. august (vi kontakter kandidater fortløpende)

Send søknad enkelt i vårt skjema under

Powered by Labrador CMS