STILLING LEDIG:

Nova Sea søker salgscontroller

Liker du å ta ansvar for resultater og handle på eget initiativ? Da kan det være akkurat deg vi ser etter. Vi tilbyr en unik mulighet til å bli en sentral bidragsyter i et av Nord-Norges største havbrukskonsern.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Nova Sea

Stillingstittel: Salgscontroller

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Lovund

Søknadsfrist: 31. mai (vurderes fortløpende)

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Nova Sea AS er en av de største nordnorske produsentene av oppdrettslaks. Vi har oppdrettsanlegg og dyktige, engasjerte ansatte langs hele Helgelandskysten, fra Vega i sør til Gildeskål i nord. Vårt hovedkontor og produksjonslokaler på Lovund. Menneskene er Nova Seas viktigste ressurs og øverste prioritet. Vi har et stort samfunnsansvar som matprodusent, og leverer hver dag laks tilsvarende 770 000 måltider. Vi tar vår rolle i Helgelands lokalsamfunn på største alvor, og gir tilbake ved å støtte lokale tiltak og engasjement.

Konsernet består av Nova Sea AS, Nova Sea Havbruk AS, Helgeland Smolt AS, Nova Sea Aquaservice AS, Nova Master AS, Djupvatn AS, samt de tilsluttede selskapene Tomma Laks AS og Vega Sjøfarm AS, totalt ca. 400 ansatte. Nova Sea AS håndterer den administrative oppfølgingen av selskapene. Konsernet er helintegrert fra stamfiskproduksjon frem til servering av laks i restaurant. Alle Nova Sea sine aktiviteter skal styres etter prinsippet om en bærekraftig utvikling.

Havbruksselskapet Nova Sea, med administrasjonen lokalisert på øya Lovund i Lurøy kommune på Helgeland, har i dag en økonomiavdeling bestående av ni ansatte.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i et konsern og en næring i stadig utvikling og vekst. Arbeidsmiljøet vårt er preget av høyt operativt fokus hvor folk er opptatt av å hjelpe hverandre og hvor der er kort vei til beslutningstakerne.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et sterkt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter og ikke minst muligheten til å jobbe og bo på Lovund.

Nova Sea søker etter en økonomisk controller for oppfølging av selskapets salgsfunksjon.

Dette er en unik mulighet for den rette kandidaten til å bli en sentral bidragsyter i utviklingen av et av Nord-Norges største havbrukskonsern på idylliske Lovund.

Hovedansvarsområder:

 • Utarbeidelse av avdelingsrapporter etter selskapets interne frister
 • Bistå avdelingsledere i økonomiske problemstillinger/beslutningsstøtte
 • Analyse og kontroll av avdelinger, prosjekter, kontrakter, investeringer og kalkyler
 • Deltagelse i budsjettprosess
 • Oppfølging av avdelinger mot budsjett, prognoser, KPI og strategi
 • Deltakelse i aktuelle prosjekter

Kvalifikasjoner:

 • Mastergrad tilsvarende økonomi og administrasjon/Siviløkonom
 • Evner å integrere finansiell og ikke-finansiell informasjon
 • Gode kunnskaper om dataverktøy og IT-systemer
 • Har høy arbeidskapasitet og god forretningsforståelse
 • Nyutdannede oppfordres til å søke

Hos oss får du jobbe i en spennende og utfordrende stilling - i et konsern og en næring i stadig utvikling og vekst.

Og ikke minst mulighet til å bo og jobbe på vakre Lovund. Velkommen til Nova Sea!

Hvem er du?

For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at du handler på eget initiativ, får ting til å skje og aksepterer ansvar for resultater.

Du fokuserer på bunnlinjen, identifiserer potensiell risiko og overvåker finansielle konsekvenser av egen aktivitet. Du setter deg raskt inn i komplekse saker og problemstillinger, identifiserer kjernen i problemer og evaluerer informasjon grundig.

Du etterlever organisasjonens regler og prosedyrer, utfører planer med engasjement og utholdenhet, og oppnår kvalitetsmessig gode resultater. Det er et krav om systematisk tilnærming og evne til å planlegge fremover og fordele ressurser effektivt.

Som Salgscontroller samarbeider du godt med andre, deler kunnskap, erfaringer og informasjon og støtter andre for å nå mål.


Spørsmål om stillingen rettes til:

 • Advisor, Sofie Madeleine Refsnes, på tlf: 988 84 291 eller e-post
 • Partner, Lene Faye Jordan-Johannessen, på tlf: 982 51 633 eller e-post

Søknadsfrist: 31. mai (kandidater vurderes fortløpende)

Send søknad her


Powered by Labrador CMS