STILLING LEDIG:

Nova Sea søker driftsleder til våre lokaliteter på Rødøya

Har du god helhetsforståelse, og fokus på forbedring og samarbeid? Da kan du bli driftsleder og en del av en dedikert og dyktig gjeng i Nova Sea.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Nova Sea

Stillingstittel: Driftsleder

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Rødøy

Søknadsfrist: 6. januar

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Nova Sea AS er en av de største nordnorske produsentene av oppdrettslaks. Vi har oppdrettsanlegg og dyktige, engasjerte ansatte langs hele Helgelandskysten, fra Vega i sør til Gildeskål i nord. Vårt hovedkontor og slakteri er på Lovund.

Menneskene er Nova Seas viktigste ressurs og øverste prioritet. Vi har et stort samfunnsansvar som matprodusent, og leverer hver dag laks tilsvarende 770 000 måltider. Vi tar vår rolle i Helgelands lokalsamfunn på største alvor, og gir tilbake ved å støtte lokale tiltak og engasjement.

Konsernet består av Nova Sea AS, Helgeland Smolt AS, Nova Sea Aquaservice AS, Nova Master AS, Djupvatn AS, samt de tilsluttede selskapene Tomma Laks AS og Vega Sjøfarm AS, totalt ca. 400 ansatte. Nova Sea AS håndterer den administrative oppfølgingen av selskapene. Konsernet er helintegrert fra stamfiskproduksjon frem til servering av laks i restaurant. Alle Nova Sea sine aktiviteter skal styres etter prinsippet om en bærekraftig utvikling.


Nord på Helgelandskysten, under det velkjente landemerket Rødøyløva, ligger Nova Sea sin lokale avdelingsbase på øya Rødøya. Her vi trenger ny driftsleder.

Avdelingens 12 ansatte driver lokalitetene Renga S og Bukkøy Ø, som gjennom mange generasjoner har levert gode resultater på både kvalitet og produktivitet. Den nye lokaliteten Nordskaftet er ikke satt i drift ennå, men vi har tro på at den vil vise like gode resultater.

Fasiliteter og utstyr på Rødøya er under fornying, avdelingens nye landbase er under ferdigstillelse, og i tråd med Nova Seas visjon om bærekraftig utvikling, får avdelingen snart en nybygget 50-fots el-båt.

Hva innebærer jobben?

Her er noen av arbeidsoppgavene og ansvarsområdene til en driftsleder:

  • Personaloppfølging og administrative oppgaver
  • HMS-arbeid og avviksbehandling
  • Ansvarlig for avdelingens arbeidsmiljø
  • Sørge for drift i henhold til bedriftens målsetninger mht. HMS, budsjetter, personalpolitikk, forskrifter, visjon og strategi
  • Etterlevelse av Nova Seas verdier lokal, ansvarlig, kompetent og stolt

Stillingen rapporterer til områdeleder i vårt nordlige produksjonsområde.

Hvem er du?

Det er ønskelig at du har utdanning innen akvakulturrelaterte, ledelse eller andre relevante fag, men aller viktigst er det at du har praktisk erfaring med oppdrett og utsøkte lederegenskaper.

Det er også viktig med god kjennskap til relevante lovverk og gode IT-kunnskaper.

Hvordan er du?

Vi ser for oss at du har god helhetsforståelse, prioriterer struktur i arbeidshverdagen og har fokus på forbedring og samarbeid. Du har en utpreget sterk ansvarsfølelse, kommuniserer bedre enn de fleste med forskjellige typer folk, og er god på å lede et team på en måte som utvikler både enkeltpersonene og teamet samlet.

For å trives og lykkes i stillinga er det selvfølgelig viktig at du deler våre verdier: lokal, ansvarlig, kompetent og stolt.

Som driftsleder i Nova Sea vil du få en sentral rolle i et erfarent, dyktig og dedikert team...

...og få mulighet til å utvikle deg som leder og fagperson

Hvordan får du det hos oss?

Hos oss i Nova Sea får du konkurransedyktig lønn, den beste tilgjengelige pensjonsordningen og svært gode forsikringsordninger. Du blir fulgt opp av en leder som genuint bryr seg om at du skal få utvikle deg som leder og fagperson, og du får en sentral rolle i et dyktig, erfarent og dedikert team.

Vi ser først og fremst etter riktig person for jobben, og oppfordrer deg til søke selv om det ikke tilsynelatende er full klaff med alle våre ønsker og krav.

Vi ønsker mennesker med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver velkommen til å søke stillingen.


Spørsmål om stillingen rettes til:

Områdeleder, Raymond Doyle Jensen, tlf 923 49 065

Søknadsfrist: 6. januar

Send søknad her


Powered by Labrador CMS