STILLING LEDIG:

Nova Sea søker kvalitetsansvarlig - industri

Er du opptatt av mattrygghet og kvalitet, og ønsker å jobbe med forbedring og utvikling? Nå har du mulighet til å bli en sentral bidragsyter i et av Nord-Norges største havbrukskonsern.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Nova Sea AS

Stillingstittel: Kvalitetsansvarlig - industri

Stillingstype: Fast / Heltid

Arbeidssted: Lovund

Søknadsfrist: 31. mai (vurderes fortløpende)

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Nova Sea AS er en av de største nordnorske produsentene av oppdrettslaks. Vi har oppdrettsanlegg og dyktige, engasjerte ansatte langs hele Helgelandskysten, fra Vega i sør til Gildeskål i nord. Vårt hovedkontor og produksjonslokaler på Lovund. Menneskene er Nova Seas viktigste ressurs og øverste prioritet. Vi har et stort samfunnsansvar som matprodusent, og leverer hver dag laks tilsvarende 770 000 måltider. Vi tar vår rolle i Helgelands lokalsamfunn på største alvor, og gir tilbake ved å støtte lokale tiltak og engasjement.

Konsernet består av Nova Sea AS, Nova Sea Havbruk AS, Helgeland Smolt AS, Nova Sea Aquaservice AS, Nova Master AS, Djupvatn AS, samt de tilsluttede selskapene Tomma Laks AS og Vega Sjøfarm AS, totalt ca. 400 ansatte. Nova Sea AS håndterer den administrative oppfølgingen av selskapene. Konsernet er helintegrert fra stamfiskproduksjon frem til servering av laks i restaurant. Alle Nova Sea sine aktiviteter skal styres etter prinsippet om en bærekraftig utvikling.

I Nova Sea-konsernet har vi fokus på god fiskehelse, høy mattrygghet, bærekraft, innovasjonskraft og klimavennlig drift. Som kvalitetsansvarlig - industri vil du få ansvar for å planlegge, gjennomføre og følge opp selskapenes kvalitetsarbeid i industrien.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et sterkt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter og ikke minst muligheten til å jobbe og bo på Lovund.

Dette er en unik mulighet for den rette kandidaten til å bli en sentral bidragsyter i utviklingen av et av Nord-Norges største havbrukskonsern på idylliske Lovund.

Kvalitetsavdelingen i Nova Sea er en støttefunksjon til hele verdikjeden, og bidrar til at vi oppnår vedtatte mål innen HMS, dyrevelferd, mattrygghet, kvalitet og effektivitet.

Som kvalitetsansvarlig - industri vil du ha ansvar for å følge opp prosesser med fokus på kvalitet og mattrygghet. Dette er en stilling med stort mulighetsrom og spennende arbeidsoppgaver.

Trives du i en aktiv og variert hverdag? Ønsker du å være en aktiv pådriver til at vi når våre strategiske mål? Da er det kanskje deg vi leter etter!

Atlantic Salmon Belly Close-up Full Frame View.
Processed with VSCO with hb2 preset

Hovedansvarsområder:

 • Fagansvar for kvalitetsarbeidet i vår industriproduksjon, med særlig fokus på mattrygghet
 • Støtte og bidra i oppfølging av avvik og risikovurderinger, samt oppfølging og oppdatering av kvalitetsstyringssystemet
 • Planlegge og gjennomføre interne og eksterne revisjoner, samt ansvar for sertifiseringer
 • Legge til rette for at lovpålagte, interne og eksterne krav innenfor stillingens arbeidsområde overholdes
 • Rådgiver internt innenfor fagområdets ansvarsområder
 • Prosjektdeltakelse og planlegging/gjennomføring av ulike kurs
 • Stillingen er sentral i ledelse, gjennomføringer og oppfølging av risikovurderinger og risikostyring i selskapet.

Kvalitetsavdelingen har sine kontorer og arbeidsted på Lovund.

Vi kan tilby et sterkt fagmiljø og gode utviklingsmuligheter...

...i en spennende og utfordrende stilling.
Velkommen til vakre Lovund!

Kvalifikasjoner:

 • Bachelorgrad eller høyere utdanning innenfor sjømat/mattrygghet/kvalitet, akvakultur/fiskeri- og havbruksvitenskap/havbruk
 • Trygg i bruk av datasystemer og analyseverktøy
 • Kjennskap til relevante lovverk
 • Erfaring med kvalitetssystem og avvikshåndtering
 • Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig på norsk og engelsk

Ønskede kvalifiksasjoner:

 • Kjennskap til GlobalG.A.P, ASC og BRC
 • Erfaring med HACCP-arbeid
 • Erfaring med revisjoner
 • Stort engasjement for kvalitet og bærekraft

For å lykkes i stillingen som kvalitetsansvarlig - industri er det viktig at du etterlever organisasjonens regler og prosedyrer. Du utfører planer med engasjement og utholdenhet og oppnår kvalitetsmessig gode resultater.

Du er metodisk og systematisk i din tilnærming til oppgaver, planlegger fremover, gjør klare prioriteringer og fordeler ressurser effektivt. Du demonstrerer spesialistkunnskap og ekspertise innen eget felt, og deltar i kontinuerlig faglig utvikling.

Du kommuniserer på en klar, presis og strukturert måte, snakker med overbevisning og presenterer på en effektiv måte. For å lykkes i rollen er det også viktig at du samarbeider godt med andre. Du deler kunnskap, erfaringer og informasjon, og støtter dine kolleger for å nå mål.


Spørsmål om stillingen rettes til:

Partner, Lene Faye Jordan-Johannessen, på tlf: 982 51 633 eller e-post

Advisor, Hanna Øvretveit, på tlf: 954 07 763 eller e-post

Søknadsfrist: 31. mai (kandidater vil bli vurdert fortløpende)

Send søknad her


Powered by Labrador CMS