STILLING LEDIG:

Statkraft søker innkjøper til vårt kontor i Narvik

Vi ser etter deg som har kompetanse innenfor prosjektinnkjøp og kontrakter.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Statkraft Region Nord-Norge

Stillingstittel: Contract Manager/Innkjøper

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Narvik

Søknadsfrist: 20.09.2021

Send søknad her

Om arbeidsgiver:

Om arbeidsgiver:

Statkraft er et ledende internasjonalt selskap innen vannkraft og Europas største leverandør av fornybar energi. Konsernet produserer vannkraft, vindkraft, solkraft og gasskraft og leverer fjernvarme. Statkraft er en global markedsaktør innen energihandel og har 4500 ansatte i 17 land.

Vil du hjelpe oss å gjøre gode anskaffelser for framtiden?

Er du en erfaren innkjøper med kompetanse innenfor prosjektinnkjøp og kontrakter? Tar du en rolle i det faglige fellesskapet? Da vil vi ha deg med på å løse klimautfordringen sammen med oss i Statkraft.

Hvorfor Statkraft?

Statkraft har over 100 års erfaring med å levere ren energi i Nord-Norge og verden. Energi er det verden trenger aller mest, og vi ser for oss en fremtid utelukkende med fornybar energi. Hos oss vil du være med på å gjøre gode anskaffelser for å sikre våre vann- og vindkraftanlegg for framtiden.

Vi jobber med å forvalte og utvikle den grønne energien vi har – derfor trenger vi deg med på laget!

Arbeidsdagen i Region Nord-Norge

Som Contract Manager vil du følge anskaffelser fra planlegging til sluttoppgjør, og sammen med kollegaer fra ulike fag og lokasjoner sørge for at Statkraft forvalter og utvikler sine kraftanlegg i Nord-Norge. Arbeidssted er Narvikreisevirksomhet påregnes.

Du vil sørge for strategisk koordinering av anskaffelsesprosessene i regionen, samt å sikre at produkter og tjenester skaffes til konkurransedyktig totalkostnad, og at prosessene gjennomføres effektivt og i samsvar med lover, forskrifter og interne retningslinjer.

I Statkraft driver vi med kontinuerlig forbedring og utvikling av våre prosesser og vår kompetanse. En del av arbeidsoppgavene dine vil derfor være å ha ansvar for kompetansehevende tiltak på innkjøpsfaget i regionen, og bidra til utviklingen av beste praksis.

Hvem er du?

Vi ser etter en erfaren innkjøper som kan bidra til å nå våre langsiktige mål om leveranser i verdensklasse på prosjekt, drift og vedlikehold. Dette inkluderer:

  • Master- eller bachelorgrad, fortrinnsvis innen ingeniørfag / økonomi eller tilsvarende
  • Minimum 5 års erfaring med anskaffelser i prosjekt og drift, både strategisk og operativt
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

Erfaring innenfor disse områdene vil være gode å ha i rollen din:

  • Teknisk forståelse og innsikt i prosjekt-, drift- og vedlikeholdsprosesser
  • Bruk av digitale plattformer som arbeidsverktøy og i samhandling

Vi i Statkraft ser alltid etter mennesker med høy integritet, positiv holdning og klare etiske verdier. Vi søker medarbeidere som inspirerer til samarbeid gjennom involvering, raushet og godt humør. Er du i tillegg strukturert og grundig med evne til å jobbe effektivt, selvstendig og målrettet, så kan du bli vår neste kollega.

Hva vi tilbyr:

En karriere i Statkraft er meningsfylt – hver eneste medarbeider bidrar til en reell forskjell for jordkloden, samfunnet vårt og framtida. Sammen med faglig sterke kolleger i et ansvarlig arbeidsmiljø vil du være tett på den fornybare energien som skal være med å løse klimautfordringen vi står overfor. Samtidig som du kan være stolt av at ditt arbeid, kan vi også tilby mange andre fordeler:

Personlig utvikling med læring på ulike nivå i organisasjonen innbefattet LinkedIn Learning Faglig utvikling i et globalt nettverk av eksperter, spesialister og nyutdannede fra ulike land og bakgrunner.

  • En arbeidskultur som tilbyr fleksible løsninger og balanse mellom jobb og fritid
  • Et godt arbeidsmiljø også utenfor arbeidstid med sosiale sammenkomster og treningsmuligheter
  • Muligheten til å bli kjent med Nord-Norge og Norge gjennom arbeid tett på våre anlegg, eller benytte deg av en av våre fantastiske hytter i norsk natur

Vi opererer innenfor kritisk infrastruktur, og gjennomfører bakgrunnssjekk av relevant kandidat i forbindelse med ansettelse.


Passer denne stillingen for deg og dine kvalifikasjoner?

Send din søknad via dette skjemaet

Søknadsfrist 20. september

Kontaktpersoner:

Maren Joné, telefon 917 71 963 eller Margrethe Langli, telefon 414 58 500.


Powered by Labrador CMS