STILLING LEDIG:

Vil du lede arbeidet med å skaffe NESOs medlemmer gode innkjøpsbetingelser?

Nordnorske Entreprenørers Service Organisasjon (NESO) søker innkjøpssjef

Om stillingen

Arbeidsgiver: NESO

Stillingstittel: Innkjøpssjef

Stillingstype: Heltid

Arbeidssted: Svolvær

Søknadsfrist: 14.10.2021

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Nordnorske Entreprenørers Service Organisasjon SA (NESO) ble etablert i 1986 og er et samarbeidsselskap for 137 utførende bygg- og anleggsbedrifter fra Finnmark til Trøndelag. Disse representerer en omsetning på 13 MRD kroner med ca. 5400 medarbeidere. Medlemmene/eierne utfører alle typer bygge- og anleggsoppdrag over hele landet. NESO tilbyr sine kunder en rekke produkter og tjenester innen kompetanse, innkjøp og juridisk bistand. På området innkjøp har vi et 50-talls innkjøpsavtaler med en omsetning på ca. 500 millioner. NESO har en solid økonomi med en omsetning på ca. 50 millioner. I administrasjonen i Svolvær er det nå 18 medarbeidere med bred kompetanse, blant annet advokater, ingeniører, økonomer, pedagoger.

Se www.neso.no for mere informasjon.

Vår innkjøpssjef gjennom 17 år har valgt å søke nye utfordringer og vi søker derfor hans etterfølger. Innkjøpssjefen inngår i NESOs ledergruppe.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Forhandle innkjøpsavtaler
  • Leverandør- og kundekontakt
  • Planlegge og gjennomføre markedsaktiviteter
  • Lede og utvikle innkjøpsavdelingen

Vi ønsker at du:

  • Har erfaring med forhandlinger
  • Gjerne har erfaring fra bygg- eller anleggsbransjen
  • Gjerne har ledererfaring

Personprofilen vi søker er utadvendt, engasjert, kunde-, utviklings- og lønnsomhetsorientert. Ansvarsfull og tillitsskapende - en god lagspiller med «glimt i øyet» som skaper entusiasme. Du kommuniserer godt på alle nivå og skaper gode relasjoner internt og eksternt.


Søknad sendes senest innen 14. oktober 2021 til: [email protected]

For nærmere informasjon ta kontakt med adm. direktør Ruben Jensen 905 24301 / [email protected] eller innkjøpssjef Lars Erik Flygel 951 92185 / [email protected]


Powered by Labrador CMS