STILLING LEDIG:

Scenic,Panorama,With,Green,Meadows,,Town,Of,Leknes,And,Snowy

Her kan du bidra til utvikling og fellesskap.

I Lynghaugen barnehage – hvor omsorg, lek og læring står i sentrum!

Vestvågøy kommune søker enhetsleder til Lynghaugen barnehage

Om stillingen

Arbeidsgiver: Vestvågøy kommune

Stillingstittel: Enhetsleder

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Leknes

Søknadsfrist: 4. august

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Midt i Lofoten finner du Vestvågøy, en kommune i vekst med 11 500 innbyggere. Vi har sykehus og flyplass, videregående skole og gode forbindelser med hurtigrute og buss. Idretts- og kulturlivet er rikt, og her er muligheter for et mangfoldig friluftsliv. Vi er stolte av det arbeidet vi gjør og er opptatt av å yte gode tjenester til våre innbyggere. Stolt Lofoting er vår visjon, og verdiene vi strekker oss etter er åpenhet, raushet, respekt, tillit og mangfold.

www.vestvagoy.kommune.no

Vi søker ny leder til vår flotte barnehage - Lynghaugen barnehage!

Barnehage har tre avdelinger og ligger flott plassert i nye lokaler i utkanten av Leknes sentrum. Barnehagen ligger midt i et område som byr på alt fra korte til lengre turer i tilrettelagte turløyper og stien, vi er nært akebakker og skiløyper på vinteren.

Barnehagens visjon er at alle barn skal få muligheten til å utvikle seg og bli den beste utgaven av seg selv. Innholdet i det vi jobbet med er basert på et helhetlig læringssyn der omsorg, lek, læring og danning står i en helhet.

Lynghaugen barnehage skal formidle grunnleggende verdier som fellesskap, omsorg, inkludering, medansvar og respekt. Vi ønsker å være i kontinuerlig utvikling samtidig som vi ivaretar viktige tradisjoner. Tradisjoner er nært knyttet opp til kultur og de skaper tilhørighet.

Barnehagen har eget team som legger til rette for barn med særlige utfordringer. Teamet jobber etter modellen EIBI og er spesielt tilrettelagt for barn med ASF diagnose.

Barnehagen tar også i mot studenter i praksis, folk i språkpraksis og i arbeidspraksis.

Arbeidsoppgaver

Som leder får du mange oppgaver. Overordnet kan de oppsummeres slik:

  • Ansvaret for at barnehagen blir drevet i samsvar med gjeldene lover og regler
  • Overordnet pedagogisk ansvar
  • Det øverste ansvaret for å drive forbedrings- og utviklingsarbeid
  • Personalansvar
  • Økonomisk ansvar for egen enhet knyttet opp mot kommunale rammer.

Som leder i Lynghaugen barnehage vil du være en viktig del av ledergruppen i Oppvekst. i 20% av stillingen vil du jobbe i kommunalsjefens fagstab, hvor arbeidsoppgavene med det overordnede utviklingsarbeidet for våre barnehager er i fokus. Arbeidsoppgavene vil kunne endre seg over tid ettersom organisasjonen utvikler seg.

Kvalifikasjoner

Du må ha godkjent barnehagelærerutdanning, eller annen treårig høgskoleutdanning med videreutdanning i barnehagepedagogikk.

Vi ser etter deg med erfaring fra barnehagedrift og stor faglig innsikt. Det er en stor fordel om du har erfaring eller utdanning innen ledelse og administrasjon. Vi trenger at du jobber for foreldresamarbeid med brukerfokus. Du må være god på målstyring og måloppnåelse, og i tillegg ha gode samarbeidsevner i forhold til personalet i egen barnehage og kommuneadministrasjonen. Andre kvalifikasjoner vi ser etter er veiledererfaring og gode IKT- kunnskaper.

Personlige egenskaper

  • Gode kommunikasjons- og lederegenskaper
  • Ansvarsbevisst og reflektert
  • Gode samarbeidsevner
  • Målrettet
  • Omsorgsfull og anerkjennende

Personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

En utviklingsorientert organisasjon hvor du får innflytelse i strategiske diskusjoner og tjenesteutvikling og utviklende nettverksgruppe.

Du får lederstøtte fra fagstab, enhetsledergruppe og interne tjenester. Stillingen gir stor selvstendighet og myndighet og mulighet til å påvirke egen arbeidsplass. Stillingen er unntatt arbeidstidsbestemmelsene med 10 kompensasjonsdager.

Arbeidstakere tilsettes i Vestvågøy kommune etter gjeldende lover, reglement og tariffavtale. Prøvetiden er 6 måneder i faste stillinger. Det kreves tilfredsstillende politiattest før tiltredelse. Ditt navn kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak, jf. Offentleglova. Før søkerliste blir offentliggjort, vil du bli kontaktet dersom du har bedt om unntak.


For spørsmål om stillingen, kontakt gjerne:

Kommunalsjef Bianca Halvorsen 90117548 / e-post

Søknadsfrist: 4. august

Send søknad her


Powered by Labrador CMS