STILLING LEDIG:

Ønsker å jobbe i et aktivt læringsmiljø hvor du kan utvide din generalistkompetanse?

Nordlandssykehuset Vesterålen

Her kan du bidra til utvikling av helsetilbudet i Vesterålen!

Nordlandssykehuset søker overlege indremedisin til Stokmarknes

Om stillingen

Arbeidsgiver: Nordlandssykehuset

Stillingstittel: Overlege indremedisin

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Stokmarknes

Søknadsfrist: 6. oktober

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Helseforetaket har over 4000 medarbeidere og betjener en befolkning i lokalsykehusområdet på ca. 136 000 i 20 kommuner i regionene Salten, Lofoten og Vesterålen. I tillegg har foretaket flere fylkesdekkende funksjoner for hele Nordland og regionale funksjoner for hele Nord-Norge.

Nordlandssykehuset har et omfattende tilbud både innenfor somatikk og psykisk helsevern og rus og er lokalisert både i Salten, Lofoten og Vesterålen. Den største delen av virksomheten er lokalisert til det somatiske og det psykiatriske sykehuset i Bodø. Foretaket har også lokalsykehus på Gravdal i Lofoten og Stokmarknes i Vesterålen, samt flere distriktspsykiatriske sentre og ambulansestasjoner i Salten, Lofoten og Vesterålen.

Nordlandssykehuset er klinikkorganisert med gjennomgående ledelse på tvers av lokalisasjonene. Foretaksadministrasjonen er lagt til det somatiske sykehuset i Bodø.

Nordlandssykehuset har tatt en ledende rolle i å utvikle og ta i bruk innovative teknologiske løsninger i pasientbehandlingen, både internt i sykehusene og i pasientens hjem. 

Helseforetaket er en stor utdannings- og forskningsinstitusjon. I samarbeid med Universitetet i Tromsø, tilbyr Nordlandssykehuset komplett studium for femte- og sjetteårs medisinerstudenter. Forskningsaktiviteten er stor og voksende, både innenfor somatikk og psykisk helsevern og rus.

I løpet av de siste 15 årene har Nordlandssykehuset investert om lag 5,5 milliarder kroner i nye sykehusbygg. Nytt lokalsykehus på Stokmarknes ble tatt i bruk i 2014, og det moderniserte og utbygde somatiske sykehuset i Bodø ble ferdigstilt i 2021.

Nordlandssykehuset HF har som visjon å være ledende på kvalitet.

Les mer på våre hjemmesider.

Har du lyst på en fleksibel arbeidshverdag og gode fritidsmuligheter?

-Velkommen til Nordlandssykehuset HF Vesterålen! Vi søker deg som ønsker å jobbe i et aktivt læringsmiljø, har eller ønsker å utvide din generalistkompetanse innenfor faget indremedisin og ønsker å bidra til utvikling av helsetilbudet Vesterålen!

Her på medisinsk avdeling har vi verken spisse albuer eller hierarki. Leger i spesialisering, overleger og sykepleiere samarbeider hver dag for pasientens beste og alle har fokus på godt arbeidsmiljø, kollegial støtte og kvalitet.

Her får du:

  • Jobbe i et nytt og moderne sykehus med alle generelle funksjoner
  • Et aktivt fagmiljø hvor du får bruke og øke breddekompetansen din
  • Ingen spisse albuer eller hierarki
  • Jobbe for pasientens beste med støtte fra kollegaer fra alle yrkesgrupper og fagområder.
  • Muligheten for fritid som byr på storslått natur, et frisinnet og inkluderende folkeslag og fravær av rushtrafikk og storbylivets mas og stress

Nysgjerrig eller har spørsmål til stillingen? Ikke nøl med å ta kontakt med enhetsleder Julia Jørstad for en uformell prat.

Stillingsprosent og arbeidstid kan også diskuteres og vurderes.

Arbeidsoppgaver

  • Sengepost og vaktarbeid
  • Poliklinikk
  • Undervisning/ Veiledning

Kvalifikasjoner

  • Norsk spesialistgodkjenning i indremedisin eller fullført store deler av spesialiseringen.

    -Hvis du ikke er godkjent spesialist vil det stilles krav til konkret plan for å fullføre spesialiseringen. Ferdige spesialister vil bli prioritert.

  • Norsk autorisasjon som lege
  • Søker må beherske norsk eller et annet skandinavisk språk skriftlig og muntlig
  • Ønskelig med interesse for gastroenterologi
Nordlandssykehuset Vesterålen
Nordlandssykehuset Vesterålen
Nordlandssykehuset Vesterålen

Personlige egenskaper

Du har en solid faglig interesse og dyktighet fordi her kan ansvarsområdet ditt kreve evne til å ta selvstendige avgjørelser og vurderinger

Her er det som nevnt høyt under taket og et av våre kjennetegn er det gode samarbeidet på tvers av fag og yrkesgrupper. Dette er en av våre styrker og er viktig for oss å vedlikeholde. Du bør derfor ha gode samarbeidsevner og like å jobbe i team.

Fleksibilitet er viktig. Ved et lokalsykehus kan utfordringene varere og du kan ha ulike roller i løpet av en dag og det må du trives med. Vi er ikke og ønsker ikke å være rigide i planlegging av arbeidshverdag og vakter. Her står vi på for hverandre og gjør det vi kan for at alle skal få de mulighetene de ønsker. Det er ikke umulig at en kollega eller leder gjør endringer i sin arbeidsdag for at du skal få gjøre noe som er viktig for deg og vi håper du er villig til å gjøre det samme.

Gode kommunikasjonsferdigheter er også viktig for å få til det gode samarbeidet blant ansatte, samarbeidspartnere, pasienter og deres pårørende. Her har vi stor respekt for hverandre og forventninger til måten vi kommuniserer med hverandre og de som er i møte med oss som sykehus.

Vi tilbyr

  • En arbeidsplass med interessante oppgaver og utfordringer.
  • En arbeidshverdag med høyt tempo og store variasjoner.
  • Et åpent og godt arbeidsmiljø der vi vektlegger kvalitet, service og faglig utvikling.
  • Friluftsliv med fjell, sjø og vakre naturopplevelser under Nordlyshimmel eller i midnattssol
  • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster og medlemskap i en av landets beste pensjonsordninger
  • Hjelp til å finne bolig og det er god barnehagedekning i kommunen

For spørsmål om stillingen, kontakt gjerne:

Søknadsfrist: 6. oktober

Send søknad her


Powered by Labrador CMS