STILLING LEDIG:

Bli forsikringsrådgiver for Gjensidige!

Er du kundeorientert og trigges av å oppnå gode resultater?

Om stillingen

Arbeidsgiver: Gjensidige

Stillingstittel: Forsikringsrådgiver

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Mo i Rana

Søknadsfrist: 14.10.2021

Send SØKNAD

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 4000 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

I løpet av vår 200 års historie har vi bidratt til å løse et viktig samfunnsoppdrag ved å sikre liv, helse og verdier for kundene våre, og er nå et av Nordens største skadeforsikringsselskap. Vi fokuserer på å skape trygghet, tenke nytt og ta sats for at våre kunder skal være best mulig forberedt på fremtiden.

Vi mener det handler om å skape de beste kundeopplevelsene uansett hvordan kunden tar kontakt med oss. Enten det er via digitale kanaler eller ved å kontakte våre lokale kontor, som gjør at vi løser oppgavene for kunden enklest mulig.

Gjensidige skal opprettholde den sterke posisjonen vi har lokalt, og til vårt kontor i Mo i Rana ser vi etter deg med god lokalkunnskap og erfaring fra bransjen.

Om jobben

Du kommer til å jobbe med utadrettet rådgivning og salg pr telefon, og du vil invitere eksisterende og nye kunder i privatmarkedet til telefonmøter eller til kontoret for rådgivning innen personforsikring og skadeforsikring. Hver eneste dag vil du være i tett kontakt med kundene våre, og du får en variert arbeidsdag i et arbeidsmiljø basert på samarbeid og godt humør. Vi har et slagkraftig kontornett og skal møte kundenes totale behov innen forsikring. I tillegg har vi en samarbeidsavtale med Nordea på bankprodukter. Stillingen vil også medføre dialog og kontakt med Gjensidiges samarbeidspartnere i lokalmarkedet.

Du vil også bidra til å forbedre dagens arbeidsmetoder og prosesser. Gjennom Gjensidigeskolen sørger vi for at du får nødvendig opplæring og kontinuerlig utvikling, med fokus på kundeopplevelser, treningskultur og prestasjon. Du får opplæringsprogram med avsluttende eksamen og bransje-sertifisering (GOS/AIP, Autorisasjon for Skade- og personforsikring), som er et krav for å kunne jobbe med rådgivning og salg på skade- og personforsikringsprodukter.

Om deg

Vi ser etter deg som tenker vi og ikke jeg , og som tenker over hvordan din energi påvirker andre. Du er kundefokusert og har lyst til å jobbe med salg og rådgivning i et kundeorientert selskap. Du synes det er gøy å gi gode råd og sørge for at kundene våre velger riktige produkter og dekninger. For å lykkes som rådgiver er det viktig at du er proaktiv, målbevisst og selvstendig, liker å ha flere baller i luften og har en sterk driv for å nå mål.

Vi søker deg som har erfaring fra salg og fra forsikringsbransjen, er optimistisk og ser muligheter, samt er fleksibel, strukturert og selvstendig. Du brenner for salg og gode kundeopplevelser, og du skaper lett gode relasjoner med både kolleger og nye mennesker. Du liker å lykkes og å bidra til at dine kolleger også gjør det. Du er også komfortabel med å presentere og snakke foran andre.

Vi tilbyr blant annet

  • En virksomhet som virkelig satser
  • Konkurransedyktige betingelser med særlig god pensjonsspareordning på 7%
  • Gode forsikringsordninger, blant annet behandlingsforsikring, samt gode personalrabatter
  • Spennende og utfordrende oppgaver i en dynamisk hverdag
  • God og profesjonell opplæring gjennom vår egen skole - Gjensidigeskolen
  • Firmahytter i inn- og utland og aksjespareordning
  • Utviklingsmuligheter i et nordisk konsern

Vi er opptatt av mangfold og oppfordrer alle som er kvalifiserte og motiverte til å søke hos oss.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss. Interessert i å vite mer om å jobbe i Gjensidige? Se https://www.gjensidige.no/konsern/jobb

Vi er blitt gjort oppmerksom på "phishing-forsøk" via ulike rekrutteringssystemer og vil informere om at vi aldri spør etter Bank-ID pålogging i vår søknadsprosess.


Søknadsfrist er 14.10.2021

Send SØKNAD


Powered by Labrador CMS