STILLING LEDIG:

Vil du lede byggeprosjekter på 78 grader nord? Store Norske søker prosjektleder eiendomsutbygging

Om stillingen

Arbeidsgiver: Store Norske Spitsbergen Kulkompani AS

Stillingstittel: Prosjektelder

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Longyearbyen

Søknadsfrist: 28. november

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Store Norske er et konsern med 100-årig historie. Konsernet har ulike forretningsområder og er en viktig industribedrift på Svalbard.

Vi er verdens nordligste gruveselskap, og vi leverer kull til ulike typer industriproduksjon og til energiverket i Longyearbyen. Vi er Longyearbyens største boligaktør, og vi driver med utvikling av både bolig og næringseiendom.

Gjennom datterselskapene Store Norske Gruve 3 AS og eierskapet av Isfjord Radio legger vi til rette for reiselivsvirksomheten på Svalbard. I Svea har vi et stort og viktig miljøprosjekt med avvikling og opprydding etter 100 år med gruvedrift. Gjennom datterselskapet Pole Position Logistics AS er vi en sentral logistikkaktør på Svalbard og i Arktis. I tillegg jobber vi med nye utviklingsmuligheter.

Les mer på vår nettside

Store Norske har de siste årene utvidet eiendomsvirksomheten vår betraktelig, ved kjøp av hoteller, næringsbygg og ytterligere boliger.

Fra før eier vi et stort antall boliger, ei godskai, besøksgruva Gruve 3 og reiselivs- og telekommunikasjonsanlegget Isfjord Radio.

Vi har et stort, pågående byggeprosjekt med ny campus for Svalbard folkehøgskole, og vi har flere nybyggprosjekter både innen bolig- og næringseiendom på trappene.

Til sammen utgjør dette en svært variert og spennende eiendomsmasse og prosjektportefølje, som også er en viktig del av norsk tilstedeværelse og aktivitet på Svalbard.

Energiomstilling og klimasikring er sentralt i alt arbeid med eiendommene.

Vi søker etter en prosjektleder som skal sikre at vi gjennomfører store prosjekter i tråd med kravene og forventningene til våre kunder, leietakere og andre interessenter. 

Du vil kunne jobbe i alle faser, helt fra idé til gjennomføring, men med særlig vekt på plan- og prosjekteringsfasen. Jobben dreier seg primært om større nybyggprosjekter innen bolig- og næringseiendom, men vil også kunne omfatte omstillings- og utviklingsprosjekter knyttet til eksisterende eiendommer.

Du vil blant annet jobbe med

 • Å lede bolig- og næringseiendomsprosjekter, med særlig vekt på plan- og prosjekteringsfasen
 • Å lede eller bidra i byggekomiteer o.l. med kundedeltakelse, samarbeidspartnere og innleide tjenester
 • Reguleringsprosesser, byggesaksbehandling overfor lokale myndigheter, miljøoppfølging overfor Sysselmester på Svalbard
 • Prosjektering, tidlig kostnadsestimering og anskaffelsesprosesser
 • Ansvar for styrende dokumenter for tiltaksgjennomføringen, herunder blant annet sentralt styringsdokument og SHA- og YM-planer

Vi tror du har

 • Ingeniørutdanning fra høyskole-/universitet, fortrinnsvis innen bygg. Lang, relevant erfaring kan oppveie for manglende høyere utdannelse
 • Erfaring med prosjekterings-/prosjektledelse innen eiendom. Erfaring med byggeprosjekter i arktiske strøk er en fordel
 • Gode kunnskaper om dataverktøy som er relevant for stillingen
 • God økonomisk og kommersiell forståelse
 • Engasjement for samfunnsansvar og bærekraftsmål

For å lykkes i jobben mener vi at du bør være initiativrik og selvstendig. Du må også kommunisere godt og evne å skape engasjement rundt deg og du må evne å håndtere flere større prosjekter på en strukturert måte.

Vi tilbyr

 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i en spennende virksomhet
 • Variert arbeidshverdag med en viktig rolle i det grønne skiftet i Arktis og omstillingen av et historisk selskap på Svalbard.
 • Muligheten til å bo på eksotiske Svalbard.
 • Konkurransedyktige betingelser inkl. blant annet subsidiert bolig i Longyearbyen og dekning av flyttekostnader.

For spørsmål om stillingen, kontakt gjerne

 • prosjektdirektør Gudmund Løvli 906 64 442
 • stabsdirektør Rigmor Abel913 35 247 eller e-post

Søknadsfrist: 28. november

Send søknad i vårt skjema her


Powered by Labrador CMS