STILLING LEDIG:

Sundquist søker geomatiker

Vi kan blant annet friste med stor fleksibilitet, gode utviklingsmuligheter og et sosialt arbeidsmiljø: Er du klar for nye utfordringer? 

Om stillingen

Arbeidsgiver: Sundquist Anlegg AS

Stillingstittel: Geomatiker

Stillingstype: Fast / heltid 

Arbeidssted: Harstad eller Kirkenes

Søknadsfrist: 19. februar 

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Sundquist er en bygg- og anleggsentreprenør med bred og lang erfaring innen entreprenørdrift helt tilbake til 1935. Vi utfører prosjekter i hele Nord-Norge og har hovedbase i Kirkenes, Sør-Varanger.

Den største delen av arbeidene våre utføres i forbindelse med kommunaltekniske anlegg, vegarbeid, utbygging av boligfelt/tomter og grunnarbeid på industri og næringstomter. I tillegg kommer en stor del av omsetningen vår fra fjellsprengningsoppdrag, mobil knusing/sortering og salg av knuste masser.

Vi har også eget verksted med fagkyndige mekanikere som utfører vedlikehold og reparasjoner av maskinparken vår. Vår grunnholdning er «Anleggsarbeid med omtanke». Det innebærer å utføre våre arbeider med omtanke for våre kunder, ansatte, eiere, samfunn og miljø! Vår visjon er «Ledende anleggsentreprenør i Nord basert på kompetanse, kvalitet og effektivitet – sammen skaper vi best resultat!»

Som geomatiker i Sundquist vil du ha ansvar for planlegging, oppfølging og bearbeiding av dataflyten i prosjektene. Ditt bidrag er viktig for både kvalitetssikring, god produksjon - samt fakturering.

Vi bruker Gemini Terreng/Connected, Rigelmap, Geomax stikkesett og Novatron/Digassist

Du rapporterer direkte til anleggs- og prosjektleder. Du vil jobbe fra kontoret, men må påregne periodevis reising og opphold på anleggene – for oppfølging av dokumentasjonsplaner og opplæring av stikkere/maskinførere.

Ansvarsområder:

 • Kontroll og bearbeiding av terreng- og stikningsdata i forbindelse med planlegging, prosjektering og bygging
 • Utførelse av geometrisk kontroll, kontroll og måling av terrengmodeller og etablering av grunnlagsnett
 • Kvalitetskontroll av fagmodeller, samordningsmodeller, stikningsdata og så videre.
 • Sikre leveranser til byggherre mht inngått kontraktsgrunnlag, driftskontroll, geometrisk kontroll, masseberegning, målebrev, ferdigvegsdokumentasjon, FKB og NVDB dokumentasjon m.m.
 • Maskinstyringsdata
 • Støttespiller for arbeidsledere, maskinførere, anleggsledere og prosjektleder i den daglige driften

Hvem er du? 

Du har gjerne bachelor, master eller teknisk fagskole. Sterk og allsidig praksis fra aktuelle fagområder kan kompensere for manglende utdanning. Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Du har god kunnskap og ferdigheter i bruk av Gemini terreng og mengdeberegning, samt god kontraktsforståelse og bruk av standard stikking og innmåling.

Vi ønsker også at du:

 • Er engasjert, lærevillig og nøyaktig
 • Har gode kommunikasjon- og samarbeidsevner, samt gjennomføringsevne
 • Har god norsk muntlig / skriftlig fremstillingsevne
 • Har førerkort klasse BE
 • Er fleksibel mtp reisning / pendling

Hva kan vi tilby deg? 

Sosialt arbeidsmiljø: Hos Sundquist får du ta del i faglige utfordringer – i et trivelig arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket.

Kompetanseheving: Vi setter kompetanseheving høyt og ønsker at du skal få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Vi kan blant annet tilby relevante kurs og videreutdanning.

Sentral rolle: Som geomatiker vil du jobbe tett på prosjektledelsen, og være med på å planlegge strategier og metoder i prosjektgjennomføringen.

Fleksibilitet: Det er en stor fordel om du kan jobbe i Harstad eller Kirkenes, men for den rette kandidaten kan vi være fleksibel når det gjelder arbeidssted. Ved behov er det fullt mulig å jobbe hjemme, fra hytta eller feriehuset i Spania. 

Andre vilkår:

 • Attraktive lønnsbetingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger

For spørsmål om stillingene, kontakt gjerne en av våre rådgivere i Heia Nord-Norge:

 • Madeleine Moe  476 50 168 eller e-post 
 • Marit Nylund992 90 420 eller e-post

Eller daglig leder i Sundquist: 

  • Áigin Bakkehaug400 41 092 eller e-post

Søknadsfrist: 19. februar 

Send søknad her


Powered by Labrador CMS