STILLING LEDIG:

Sundquist søker kalkulatør

Har du erfaring med kalkyle og kanskje innkjøp? Eller har du lang fartstid i branjen som feks prosjektleder, anleggsleder, driftsleder?

Om stillingen

Arbeidsgiver: Sundquist

Stillingstittel: kalkulatør

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Harstad / Kirkenes, eller etter avtale

Søknadsfrist: 17. juni

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Sundquist er en bygg- og anleggsentreprenør med bred og lang erfaring innen entreprenørdrift helt tilbake til 1935. Vi utfører prosjekter i hele Nord-Norge og har hovedbase i Kirkenes, Sør-Varanger.

Den største delen av arbeidene våre utføres i forbindelse med kommunaltekniske anlegg, vegarbeid, utbygging av boligfelt/tomter og grunnarbeid på industri og næringstomter. I tillegg kommer en stor del av omsetningen vår fra fjellsprengningsoppdrag, mobil knusing/sortering og salg av knuste masser.

Vi har også eget verksted med fagkyndige mekanikere som utfører vedlikehold og reparasjoner av maskinparken vår. Vår grunnholdning er «Anleggsarbeid med omtanke». Det innebærer å utføre våre arbeider med omtanke for våre kunder, ansatte, eiere, samfunn og miljø! Vår visjon er «Ledende anleggsentreprenør i Nord basert på kompetanse, kvalitet og effektivitet – sammen skaper vi best resultat!»

- Vi ser etter deg som kan styrke teamet vårt på kalkulasjon og innkjøp!

Som kalkulatør vil du jobbe aktivt med å sikre bedriften stabil ordretilgang. Du vil jobbe tett med daglig leder og vår andre kalkulatør.

På innkjøp vil du bidra mot prosjektene og deres innkjøp på prosjekt. Her vil du jobbe tett med prosjekt- og anleggsledere.

For å lykkes i stillingen er det viktig at du blant annet er forretningsorientert med økonomisk teft, opptatt av å skape gode relasjoner til kunder, kolleger og interessenter.

Aktuelle ansvarsområder og oppgaver:

 • Tilbuds- og markedssøk
 • Kunde- og leverandørhåndtering
 • Utarbeidelse av kalkyle og tilbud
 • Innhente pris på materiell og underentrepriser
 • Utarbeide og oppdatere interne og eksteren prislister
 • Sidemannkontroll
 • Intern rapportering og prognoser
 • Innkjøp på prosjektnivå basert på kalkyler og tilbud

Hvem er du?

Du har relevant utdanning innen anlegg eller økonomi, og gjerne erfaring fra tilsvarende stilling. Du er kanskje en erfaren prosjektleder eller lignende som nå ønsker å bruke din erfaring på marked/tilbud? Bransjeerfaring vil bli vektlagt.

Vi ser for oss at du har stå-på-vilje og god gjennomføringsevne.

Vi håper også at du:

 • Er selvstendig, engasjert og nøyaktig
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • God norsk muntlig og skriftlig

Hva kan vi tilby deg?

Sosialt arbeidsmiljø: Hos oss i Sundquist får du ta del i faglige utfordringer – i et trivelig arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket.

Kompetanseheving: Vi setter kompetanseheving høyt og ønsker at du skal få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Vi kan blant annet tilby relevante kurs og videreutdanning.

Fleksibilitet: Det er en stor fordel om du kan jobbe i Harstad eller Kirkenes, men for den rette kandidaten kan vi være fleksibel når det gjelder arbeidssted. Ved behov er det fullt mulig å jobbe hjemmefra eller fra hytta.

Andre vilkår:

 • Attraktive lønnsbetingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger

For spørsmål om stillingene, kontakt gjerne en av våre rådgivere i Heia Nord-Norge:

Eller daglig leder i Sundquist: 

Søknadsfrist: 17. juni

Send søknad her


Powered by Labrador CMS