STILLING LEDIG:

Østbø søker avdelingsleder til Hålogaland

Vi driver i en viktig næring for miljø og samfunn og som avdelingsleder får du stor innflytelse på vårt bidrag i det grønne skiftet.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Østbø AS

Stillingstittel: Avdelingsleder

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Sandtorg

Søknadsfrist: 08.12.2021

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Østbø AS er i dag Nord-Norges største leverandør av miljø- og gjenvinningstjenester. Vi tilbyr tjenester innen transport, mottak og gjenvinning av alle typer avfall, samt rådgiving innen miljø og avfallshåndtering. Vårt mål er å være fremst når det gjelder sirkulærøkonomiske og bærekraftige avfallsløsninger, og vi satser på et innovativt arbeidsmiljø. Vårt primærmarked er Nord Norge, og vi omsetter for MNOK 340 og har rundt 170 ansatte. Vi har hovedkontor i Bodø, og operative avdelinger i Bodø, Mosjøen, Mo i Rana, Fauske, Lofoten og Harstad.

Østbø AS er en del av Saltens konsernet, som er en stor leverandør innen mobilitet, logistikk og miljøtjenester i Nord-Norge. Samlet har konsernet en omsetning på ca. MNOK 950 og 700 medarbeidere. Vi søker etter avdelingsleder for vår avdeling i Hålogaland.

Østbø søker en faglig dyktig og fremtidsrettet avdelingsleder til vår avdeling i Hålogaland. Stillingen inngår i selskapets ledergruppe, og vil ha et overordnet faglig ansvar for drift av avfallsmottak og transport knyttet til innsamling av avfall. Stillingen innebærer personalansvar og økonomisk ansvar. I tillegg vil salg og relasjonsbygging være en viktig oppgave. Avdelingsleder har ansvaret for sikker drift, HMS og kvalitet.

Sentrale arbeidsoppgaver er:

 • Ledelse av driftsorganisasjonen i Hålogaland
 • Salg og relasjonsbygging
 • Utvikling av avdelingens prosesser og tjenestetilbud
 • Følge opp analyser av måleindikatorer og avvik, samt bidra til å granske uønskede hendelser.
 • Stillingen inngår i selskapets ledergruppe og rapporterer til driftsdirektør.
 • Være en pådriver for utvikling av våre mål, egen og kollegers faglige kompetanse og bidra til at selskapet og avdelingen oppfyller ambisjonene om å være fremst på sirkulærøkonomi og bærekraftige avfallsløsninger.

Den rette kandidaten bør ha:

 • Høyere utdanning innen tekniske fag eller økonomi. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse.
 • Generelt gode datakunnskaper spesielt innen bruk av CRM-systemer og Excel.
 • Kunnskap om avviksbehandling, risikoanalyser og interne oppfølginger av uønskede hendelser.
 • Du er selvstendig, analytisk og strukturert. Du er god til å planlegge og følge opp, samtidig som du er en pådriver med gjennomføringsevne.
 • Du trives både i en strategisk og operativ rolle, og har naturlig autoritet i dialog internt og eksternt.
 • Du har interesse og evne til å sette deg inn i driften og forstår hvordan system må tilpasses praksis.
 • Du bidrar med positiv energi, godt humør og du har meget god arbeidskapasitet.

Vi tilbyr en strategisk viktig stilling, som er av stor betydning både for selskapet, våre kunder og våre medarbeidere. Vi driver i en viktig næring for miljø og samfunn, og som avdelingsleder får du stor innflytelse på vårt bidrag i det grønne skiftet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Noe reiseaktivitet må påregnes.


Kontorsted/arbeidssted for stillingen er ved Østbø sitt avdelingskontor på Sandtorg (ca 35 km fra Harstad), med adresse Tiketalen 4, 9430 Sandtorg.

Søknadsfrist 8. desember

Send din søknad og CV via "Søk her" på finn.no

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt driftsdirektør Sture Pettersen (952 35980) eller vår rekrutteringsrådgiver Hugo Magne Kjelseth, Kjelseth Consulting AS (915 33450)

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Powered by Labrador CMS