Heia Nord-Norge rekrutterer til:

Hos oss får du mulighet til å følge et prosjekt i alle ledd og bygge en helt annen kompetanse...

...og bli en del av et solid og sterkt fagmiljø.

Høres det ut som noe for deg?

Har du lyst til å lede byggeprosjekter fra start til mål? Her kan du det. I et lokalt firma med store muligheter

– Vi følger ofte det samme prosjektet i alle ledd. Slik bygger du en helt annen kompetanse. I et lite selskap med korte beslutningslinjer, sier Atle Solberg.

Publisert Sist oppdatert

Har du lyst til å jobbe som prosjektleder? Eller byggeleder? Ofte må du ta et valg. Eller jobbe bare med en liten del av et byggeprosjekt.

Slik er det ikke hos Leiknes AS på Finnsnes, forklarer daglig leder Atle Solberg. Den solide, lokale bedriften nærmer seg 40 års historie i Midt-Troms. I dag er de sju ansatte. Nå skal det bli flere.

Stillingstittelen er prosjekt- og byggeleder. Med mulighet for å følge prosjekter hele veien. Samme person fyller ofte rollen som både prosjektleder og byggeleder.

– Hos oss glir disse rollene litt inn i hverandre. Du får følge et prosjekt fra kunden kommer med et behov, til det er helt ferdig. Det gir en veldig interessant faglig bredde, og bygger bredere kompetanse enn i mer spissede roller, sier Solberg .

En miks av erfaring og fersk kompetanse

Svein-Hugo Leiknes etablerte det rådgivende ingeniørselskapet i 1986. Allerede da var han en erfaren sivilingeniør i byggeteknikk. Snart 80 år gammel er han fortsatt aktiv i selskapet. Som kan by på en kombinasjon av erfaring og yngre krefter i staben.

Blant de siste tilskuddene er Marlene Evenstad og Rannveig Wik Haug. Førstnevnte er finnsnesværing, er ingeniør i konstruksjonsteknikk fra OsloMet og flyttet hjem høsten 2021:

– Jeg kom inn som ganske ung her, og var jo litt usikker før jeg begynte. Men jeg har blitt tatt veldig godt i mot, av en trivelig gjeng som er lett å bli kjent med, sier hun.

Finnsnesværingen Marlene flyttet hjem etter studier i Oslo, og trives godt i Leiknes.
Tilflytteren Rannveig og samboeren er allerede godt etablert i nytt hus og har engasjert seg i idrettsmiljøet.

Tilflytterne kjøpte hus

Rannveig har mastergrad i konstruksjonsteknikk fra Stavanger, og begynte i Leiknes rett fra skolebenken i 2020. At de var flere ferske på samme tid, gjorde det kanskje lettere å være ny.

– Her får du raskt prøve deg og ta ansvar. Det er et åpent miljø, med lav terskel for å spørre kolleger og få hjelp. Samtidig tar vi eierskap til oppdragene, og det forplikter til å levere, sier hun.

Rannveig er et godt eksempel på en tilflytter, som ble med til Finnsnes da mannen hennes fikk en traineestilling her. Traineeprogrammet ga et nettverk i starten. Siden har de engasjert seg i blant annet idrettslaget på Finnsnes.

– Du må være litt på ballen selv, oppsøke miljøene. Da er det lav terskel for å få en vennekrets her. Det er et ganske stort miljø av unge her; vi har mange venner på samme sted i livet, sier hun.

En annen stor fordel er det også: Det er mulig å finne steder å bo her.

– Vi har kjøpt oss et helt nytt hus på Senja-siden. Det hadde ikke vært mulig i en storby. Her får vi dessuten ski og natur rett utenfor døra!

Veier, havner, skoler og boliger

Som det eneste lokale ingeniørselskapet på Finnsnes, kan det være stor bredde i oppdragene. De siste årene har Leiknes blant annet vært med på både veiprosjekter og havner, skoler og næringsbygg , boliger og annen infrastruktur.

Prosjektering bærende konstruksjoner - Bardufoss Høgtun videregående skole.
Byggeledelse - Fjordgård Fiskerihavn.
Konstruksjonssikkerhet - Øvreveien Terrasse.
Byggherreombud - Byparken Finnsnes.

På kundelisten står både store og små, offentlige og private foretak. Oppdragsgiverne har ikke nødvendigvis profesjonell kompetanse selv. Der kommer Leiknes inn, som en rådgivende part og mulighet til å bidra fra A til Å.

– Det er givende å se resultatet av et prosjekt man har vært med på hele veien, særlig de prosjektene som har pågått over lengre tid, sier Solberg.

Her kan du bli medeier

Når selskapet nå søker flere ansatte, er de åpen for flere bakgrunner. Du bør ha høyere utdanning, innen for eksempel bygg- eller anleggsteknikk.

Lang og relevant erfaring fra fagområdet kan kompensere for utdanning. Flere fagfelt og gjerne også erfaring som fagarbeider kan være nyttig.

For å lykkes som prosjekt- og byggeleder vil det være viktig å kunne håndtere det tekniske, økonomiske og kontraktuelle i prosjektene. Det handler i stor grad om også å kunne rettlede og veilede oppdragsgiveren.

– Men man trenger ikke kunne alt fra før, du skal få mulighet til å lære. Det viktigste er å ha en genuin interesse, motivasjon og lyst til å jobbe innenfor fagfeltet, legger Atle til.

Selskapet frister ikke bare med faglige utfordringer og utvikling. Du får også gode økonomiske vilkår og øvrige ordninger. Inkludert muligheten til å kjøpe seg inn i selskapet, om det skulle friste.

Segla,Mountain,At,Senja,,Norway

Er du klar for nye utfordringer?

Tungeneset,In,Senja,,Norway

Velkommen til Leiknes og Senja kommune!

Leiknes AS søker prosjekt- og byggeleder

Har du - eller ønsker du - erfaring innen prosjekt- og byggeledelse? Da kan det være nettopp deg vi ser etter.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Leiknes AS

Stillingstittel: Prosjekt- og byggeleder

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Finnsnes

Søknadsfrist: 15. august

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Leiknes AS ble etablert 10. desember 1986 og er et rådgivende ingeniørfirma. Våre fagfelt er byggeteknikk, brann, miljøsanering, prosjektledelse og byggeledelse. Firmaet har 7 ansatte. Leiknes eies av de ansatte. Markedsområde er hele Nord-Norge med hovedtyngden av oppdrag i Troms og Finnmark fylke. Våre kunder er små og store private firmaer, kommune, fylke og stat. Firmaet har sentral godkjenning innenfor flere godkjenningsområder.

Se vår hjemmeside.

Vi utfører rådgivningsoppdrag for små og store private firmaer, kommune, fylke og stat. Våre fagfelt er bygge- og anleggsteknikk, brann, miljøsanering, prosjektledelse og byggeledelse. Vi har ambisjoner om å styrke vår kompetanse og kapasitet.

Vi har for tiden høy aktivitet, og en økende etterspørsel etter prosjekt- og byggeledelse. Vi ser derfor behovet for å utvide vårt team med prosjekt- og byggeledere.

Din arbeidshverdag:

Hos oss vil du få en spennende og utfordrende hverdag der du skal håndtere og jobbe med kontrakter, prosjektøkonomi og prosjektstyring. Arbeidet gjøres både på kontoret og ute i felt på bygge- og anleggsplasser.

For å lykkes i stillingen ser vi for oss at du jobber strukturert med kundenes behov i sentrum, med fokus på kvalitet, økonomi og fremdrift.

Hvem er du?

Vi søker en engasjert prosjekt- og byggeleder som kan styre både små og store prosjekter fra tidlig fase, i gjennomføringsfasen og fram til ferdigstillelse og overlevering.

Vi søker deg som kan skape organisatorisk og faglig tillit i prosessene og bidra til resultater som tilfredsstiller kundens forventninger.

Du har gjerne utdanning innenfor byggebransjen og / eller erfaring fra bransjen. Nyutdannede oppfordres også til å søke.

Hva kan vi tilby deg?

Vi kan tilby deg en spennende og variert arbeidshverdag i et godt og faglig sterkt miljø. Det du ikke kan fra før skal du selvsagt få lære deg, med god veiledning fra våre ansatte. Kurs tilbys ved behov.

Som prosjekt- og byggeleder vil du få mulighet til å være med på hele reisen av et prosjekt, og i stor grad styre egen arbeidshverdag.

Leiknes er fulleid av de ansatte, og du får mulighet til å kjøpe deg inn i selskapet om ønskelig.

Hos oss får du betalt overtid og / eller avspasering, gode pensjons- og forsikringsordninger og bonusavtale.

Arbeidssted: Finnsnes, men det er også muligheter for å jobbe remote. 


Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Daglig leder, Atle Solberg, på tlf: 971 96 630 eller på e-post

Søknadsfrist: 15. august

Send søknad i vårt skjema under

 
Powered by Labrador CMS