STILLING LEDIG:

Har du fagbrev eller erfaring? KKE søker fagarbeidere tømrer og betong

Karstein Kristiansen Entreprenør søker flere fagarbeidere innen tømrer, betong, armering eller forskaling. Bli med på laget, og få muligheten til å utvikle deg videre!

Om stillingen

Arbeidsgiver: Karstein Kristiansen Entreprenør AS

Stillingstittel: Tømrer, betongarbeider

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Hovedsakelig Andøy og Vesterålen

Søknadsfrist: Snarest

Meld din interesse her

Om arbeidsgiver

Det er over 80 år siden vi startet opp vår virksomhet, og med det er vi en av landsdelens eldste entreprenørbedrifter. I disse årene har vi bygget og renovert industri- og næringsbygg for private og offentlige byggherrer i Nordland & Troms.

Vår virksomhet omfatter både betong- og trearbeider, og vi påtar oss også totalentrepriser. I tillegg har vi Karstein Kristiansen Ferdigbetong integrert i vår drift. I 2020 omsatte vi for ca 85 mill og vi er ca 45 ansatte.

Les gjerne mer om oss på vår hjemmeside eller på Facebook.

Karstein Kristiansen Entreprenør er et lokalt entreprenørselskap i vekst, i en kommune og region med noen av landets mest spennende prosjekter. Vi har nettopp bygget et landbasert oppdrettsbasseng, og snart skal vi bygge utskytingsrampe for satelitter.

Til disse og flere prosjekter søker vi nå flere folk. Vil du jobbe med oss?

Ansvar/arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgaver vil være planlegging av eget arbeid. Varsle om behov. Kontroll av eget arbeid. Mottakskontroll. Samarbeide internt med egne medarbeidere og eksternt med andre bedrifters medarbeidere. Holde orden. Ivareta egne og firmaets oppgaver vedr. helse, miljø og sikkerhet. Søker må ta ansvar for eget arbeid, internkontroll og HMS.

Kvalifikasjoner

Fortrinnsvis ønskes personer med fagbrev/svennebrev innen tømrerfaget, betong, armering eller forskaling. Vi oppfordrer imidlertid også personer med lang relevant praksis til å søke. Arbeidsspråk er norsk, både skriftlig og muntlig.

I KKE legger vi til rette for og ønsker at ansatte utvikler seg videre. For eksempel ved å ta fagbrev, formannsskole eller andre tiltak. For deg som har ambisjoner om å gå videre til ansvar og lederjobber, er dette riktig sted å være!

Vi tilbyr

Vi tilbyr ordnede arbeidsforhold med mulighet for utvikling i bedriften, lønn etter avtale, samt ryddige lønnsforhold med god pensjonsordning og et godt arbeidsmiljø. Søker vil også kunne ta del i overskuddsdeling i bedriften.

Stillingene vil være lokalisert til våre byggeplasser i vårt markedsområde. Det må påregnes ukependling eller annen turnus ved behov. Tiltredelse etter avtale.


For spørsmål om stillingene, ta kontakt med

  • rekrutteringsansvarlig Kjartan Ridderseth[email protected] eller 97006787
  • du kan også ta kontakt med Tone Grav i KKE på 76 11 54 50

Er du nysgjerrig på denne muligheten?

  • Registrer din CV og kontaktinfo i skjemaet under, og du blir kontaktet for videre prosess.
  • Kandidater behandles fortløpende, meld din interesse snarest
  • Hvis du får tekniske problemer på mobil, gå direkte til skjemaet her!

Powered by Labrador CMS