STILLING LEDIG:

null

Det går godt i nord

Fish,Cages,Of,Fish,Farm,In,Sea,With,Fish,Until

I både tradisjonelle og nye næringer

Blank,Credit,Or,Smart,Cards,With,Emv,Chip,On,Dark

Det skaper nye kundegrupper og forventninger

Nå kan du bli med på å bygge opp et helt nytt tilbud til dem

Nordnorsk finanskonsern satser tungt på Private Banking: Søker åtte rådgivere til ny satsing

– Dette er noen av våre viktigste kunder, som vi ønsker å være enda mer til stede for, sier banksjef Anita Rydningen. 

Publisert Sist oppdatert

Fisken i havet. Laksen i merda. En landsdel som bygges. Industri og teknologi.

Nordnorsk næringsliv har hatt gode tiår. Det har også gitt flere formuende bedriftsledere, eiere og familier.

Som gjerne søker gode råd fra sine bankforbindelser. Disse kundene har ofte behov som er litt mer komplekse. 

Det er akkurat dette markedet SpareBank 1 Nord-Norge nå går inn i for fullt.

– Vi har ikke hatt et helhetlig og godt nok tilbud for de som eier nordnorsk næringsliv. Det gjør vi noe med, sier Trude Glad, konserndirektør bedriftsmarked i SpareBank 1 Nord-Norge.

Når banken først skal gjøre dette, blir det for fullt. Det er ikke snakk om å starte i det små.

Finanskonsernet søker derfor hele åtte rådgivere til den nye satsingen. Med nesten valgfritt kontorsted:

De største byene Tromsø, Bodø, Harstad eller Alta er selvsagt aktuelle. Men du kan også gjøre denne jobben fra Lofoten eller Vesterålen.

Anita Rydningen skal nå bygge et helt nytt lag i SpareBank 1 Nord-Norge.

– Vi må være der kundene bor, sier Anita Rydningen, banksjef Private Banking. Hun har fått oppdraget med å lede den nye satsingen. Invitasjonen er klar:

– Her kan du være med på å bygge opp, prege og utvikle en helt ny satsing. Du får jobbe tett med de viktigste bedriftseierne og familiene i nordnorsk næringsliv. Og gjennom det, få en helt unik erfaring, fortsetter Rydningen. 

Noe for deg? Les videre, eller gå rett til vårt søknadsskjema!

Et helhetlig tilbud

Når SNN tar sats for fullt, kunne man tenke seg et nordnorsk navn på tjenesten. De har forsøkt. Men det beste var til syvende og sist å navngi tilbudet med et navn målgruppa kjenner igjen.

Derfor blir det Private Banking. Hva ligger egentlig i det?

En personlig rådgiver som kan hjelpe kundene med kompleks rådgivning rundt alle aspekter ved deres økonomi. 

Når målgruppen gjerne er bedriftseiere, betyr det tjenester i skjæringspunktet mellom bedrift og privat, og alle faser av livet. 

Konserndirektør Lasse Hagerupsen.

– For eksempel når bedrifter går inn i et generasjonsskifte og skal føre eierskapet videre. Jo større selskapet er, desto mer kompleks rådgivning trenger kundene på spørsmål rundt arv, eierskifte, og skatt, sier Lasse Hagerupsen, konserndirektør privatmarked.

Her har banken også et større mål enn bare å levere tjenester:

– Som en nordnorsk bank er vi også opptatt av at egenkapitalen skal videreutvikles i landsdelen. Det tror vi at dette tilbudet kan bidra til, sier Hagerupsen.

Samtidig som tilbudet er helhetlig, betyr det ikke at du som rådgiver skal kunne «alt». Kjennskap og forståelse til bredden er viktig. Rådgivningen handler vel så mye om å finne ekspertisen på hvert område.

– Mange av disse tjenestene tilbyr vi selv. For eksempel finansiering, forsikring, formuesrådgivning og kapitalforvaltning. Noen komplekse spørsmål krever eksterne leveranser. En private banker fyller rollen som kontaktpunkt og bindeledd, sier Anita Rydningen.

Rådgivning, relasjoner og respons

SpareBank 1 Nord-Norge har anslått at det er rundt 4000 eiere av nordnorske aksjeselskaper som i teorien kan være aktuelle kunder. Samtidig er det det en relativt liten andel som skiller seg ut med verdier og størrelse som gjør at de blir den viktigste målgruppen.

Det er disse en private banker skal være tilgjengelig for. Du bør helst like å ha dialog med dem, for å trives og lykkes i jobben. 

– Dette krever både faglig forståelse, innsikt i næringslivet og gode relasjonelle egenskaper, sier Rydningen.

Som private banker må du bygge tillit og skape gode relasjoner, til både eksisterende kunder og nye. Slike relasjoner tar tid å etablere. De krever innsats å vedlikeholde. 

Det krever langsiktighet og tilstedeværelse. I kombinasjon med kunnskap som gjør at du kan være en rådgiver og samtalepartner – som også som utfordrer kundene. 

Og er tilgjengelig, når kunden trenger deg. 

– Det betyr at de gjerne kan ringe en lørdag kveld med komplekse spørsmål. Da er det vår jobb å være der, fortsetter Rydningen.

Konserndirektør Trude Glad.

Søker den rette motivasjonen

Her vil det normalt stå noe om høyere utdanning, for eksempel finans eller juss. Erfaring fra bank, konsulentbransjen eller annen type rådgivning. Gjerne erfaring med tjenester som kan relateres til private banking.

Det kunne også stått mange eksempler på egenskaper og profiler banken søker.

Men dette er også en relativt åpen utlysning, og det er ganske bevisst. De rette kandidatene må ikke bare ha kvalifikasjon. Motivasjon er vel så viktig.

– Du må ha lyst til å gjøre en forskjell for nordnorsk næringsliv og nordnorske bedriftseiere, sier konserndirektør Trude Glad.

Det er ingen aldersgrense på stillingen. Men dette er neppe den første jobben din, understreker Rydningen. Det krever en viss erfaring og kompetanse. 

Kan hende er det akkurat denne muligheten som kan få deg til å bytte beite. 

Eller kanskje dette er jobben du venter på, for å kunne flytte nordover. 

Gjør du det, får du være med på noe sjeldent, understreker konserndirektør Trude Glad:

– Det er ikke så ofte vi tar så kraftfulle initiativ og bygger opp nye team i et jafs. Her får du en sjeldent selvstendig stilling, med en unik mulighet til å jobbe for nordnorsk næringsliv.

Tar du utfordringen?

SpareBank 1 Nord-Norge søker Private Banker

Vi styrker satsingen i nord!

Om stillingen

Arbeidsgiver: SpareBank 1 Nord-Norge

Stillingstittel: Private Banker

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Tromsø, Bodø, Alta, Harstad, Sortland, Svolvær

Søknadsfrist: 6. oktober

Send søknad her

Om arbeidsgiver

SpareBank 1 Nord-Norges visjon er For Nord-Norge. Denne skal prege oss i alt vi gjør. Vi bygger vår virksomhet på nærhet til kundene, kunnskap om lokale forhold, og en ektefølt kjærlighet til landsdelen og menneskene som bor her. Som lokalt og selvstendig finanskonsern har vi et spesielt ansvar for å stimulere til vekst og trivsel i vår landsdel. Samtidig er vi et finanskonsern der kompetanse, produktbredde og helhetlig økonomisk rådgivning er styrende begreper, og der kundeopplevelsen settes først. Les mer her

Sparebank 1 Nord-Norge satser ytterligere i nord og bygger nå opp en enhet innen Private Banking. 

Private Banking er vårt helhetlige, personlige tilbud til bedriftseiere og beslutningstakere i næringslivet, deres nærmeste familie og formuende kunder. 

Vi skal sette sammen et team med dedikerte ansatte som sammen skal jobbe frem denne nysatsingen. Totalt ser vi etter åtte Private Bankere som skal sitte spredt på flere av våre kontorer i landsdelen.

Hva skal du gjøre?

Som Private Banker hos oss vil du ha ansvar for å bygge og utvikle din egen kundeportefølje. Du vil møte kundene både på eget initiativ og etter deres ønske, identifisere deres behov, og bistå dem med alle aspekter av deres og familiens økonomi. 

Du skal være en relevant og faglig dyktig diskusjonspartner for kunden, familien og deres selskaper. En av dine viktigste oppgaver vil være å sikre at kunden får tilgang til spesialistkompetanse fra både interne og eksterne leverandører, og at kunden får rådgivning innenfor økonomiske, finansielle og juridiske problemstillinger, samt forberedelse til og planlegging av generasjonsskifte. 

Vi skal bidra til å bevare og utvikle familiens verdier for nåværende og fremtidige generasjoner. Våre kunder og kolleger er spredt over hele regionen, så noe reisevirksomhet må påregnes.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har lyst til å bidra i det spennende arbeidet med å bygge opp vårt Private Banking-konsept. Du har relevant høyere utdanning og bred erfaring fra rådgivning til kunder.

Vi forventer at du er trygg i deg selv og initiativrik, og at du tar ansvar for de gode kundeopplevelsene. Det er viktig at du trives med å skape relasjoner og evner å forstå andre menneskers behov – både nå og frem i tid.

Hva kan vi tilby deg?

SpareBank 1 Nord-Norge er en stor bedrift med lang historie i nord, og vi er stolte av vår lokale tilhørighet og vårt engasjement i landsdelen.

I denne stillingen vil du samarbeide med mange faglig dyktige kollegaer både innenfor egen enhet og på tvers av konsernet. Som en del av SpareBank 1-Alliansen vil du også knytte gode nettverk innenfor storfamilien SpareBank 1. 

Utover dette tilbyr vi konkurransedyktige pensjons-, forsikrings- og lånebetingelser. Vi har en egen funksjonærforening som bidrar til ulike sosiale arrangementer, og gjennom bedriftsidretten kan du delta på aktiviteter som interesserer og engasjerer deg.

Hvorfor skal du velge oss?

Hvis du setter pris på stor takhøyde, godt humør og høyt tempo, vil du passe godt inn hos oss. Du vil jobbe i en avdeling som samarbeider tett med resten av forretningsområdet Personmarked, samt med Bedriftsmarked og andre forretningsenheter i konsernet. 

Vi kan garantere faglig utvikling, spennende arbeidsdager og et godt nettverk.

Er du klar for å ta utfordringen og bli en del av vårt dyktige team? Søk nå og bli med på reisen med SpareBank 1 Nord-Norge!


For spørsmål, kontakt gjerne:

  • Anita Rydningen, banksjef Private Banking: 97666644

Søknadsfrist: 6. oktober

Send søknad i vårt skjema (Webcruiter)


Powered by Labrador CMS