STILLING LEDIG:

St Eystein skole i Bodø søker lærer til ungdomstrinnet

Vi søker en dyktig, ansvarsbevisst og målrettet lærer med engelsk 8-10 i fagkrets.

Om stillingen

Arbeidsgiver: St. Eystein skole

Stillingstittel: Lærer

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Bodø

Søknadsfrist: 30.10.2021

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

St. Eystein skole er en katolsk 1-10 grunnskole. Skolen ligger sentralt i Bodø og hører til sentrum/Vestbyen bydel, Hernesveien 22b, like ved flyplassen.

St. Eystein skole er en utviklingsorientert og fremoverlent skole. Vi er teamorganisert med delegert ansvar, godt handlingsrom og forventning om autonome og autoritative voksne. Forskjellige yrkesgrupper utgjør lag rundt elevene.

St. Eystein skole er en katolsk skole som eies av Tromsø og St. Eystein menighet i Bodø. Det forventes ikke at ansatte er katolikk, men det er en styrke. Vi forventer at alle setter seg godt inn i skolens pedagogiske grunnsyn og har forståelse for skolens oppdrag og visjon. Vi har fokus kompetanseutvikling i personalet innen skolens profil.

St. Eystein skole har tariffavtale igjennom Virke, alle ansatte er medlem i Statens Pensjonskasse og forsikret gjennom KNIF Trygghet. Personalet har de samme rettighetene som i en offentlig skole

Vi søker etter deg som er dyktig, ansvarsbevisst og målrettet lærer. Du er engasjert, en god og tydelig klasseleder, og har gode evner til å bygge relasjoner med elevene. Du må kunne jobbe selvstendig, samt samarbeide med dine kollegaer i team. Du ønsker å bidra til å skape et godt arbeidsmiljø, trives i en aktiv og travel hverdag, samt bidrar positivt i skolens utviklingsarbeid. Du må være lojal mot skolens mål og verdier.

Ledig stilling

Lærer med undervisningskompetanse for ungdomstrinnet hvor ett av fagene er engelsk. Det er en 100 % fast stilling.

I søknad skriver du om deg selv og din bakgrunn og legger ved CV som inkluderer formell kompetanse og erfaring. Papirene for utdanning kan tas med på et eventuelt intervju.


Passer denne stillingen for deg og din kompetanse?

Søknad og CV sendes på epost til [email protected]

Søknadsfrist: 30.oktober

Tiltredelse etter avtale.

Har du spørsmål til stillingen, kan du ta kontakt med rektor Elisabeth Thielemann
på telefon 975 46 476 eller epost [email protected]


Powered by Labrador CMS