STILLING LEDIG:

Vanna Montessoriskole søker rektor, lærere og assistenter

Er du en trygg og tydelig voksenperson med god relasjonskompetanse? Da håper vi du søker.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Vanna Montessoriskole

Stillingstittel: Rektor, lærere og assistenter

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Vannareid, Karlsøy

Søknadsfrist: 19. mars

Send søknad på e-post

Om arbeidsgiver

Vanna Montessoriskole er en friskole etablert 1.august 2016. Skolen ligger på naturskjønne Vannareid på Vannøya i Karlsøy Kommune. Vannøya er ei berglendt øy i Karlsøy kommune, Troms og Finnmark fylke, med ca 750 innbyggere. Hovednæringen er fiske.

Fra høsten 2023 har vi ca 28 elever fordelt fra 1-10 trinn, og vi trenger flere ansatte. Skolens undervisning er i henhold til Montessori pedagogikken prinsipper, noe som blant annet innebærer at elevene er delt i aldersblanda grupper.

Vanna Montessoriskole er en friskole etablert 1.august 2016. Skolen ligger på naturskjønne Vannareid på Vannøya i Karlsøy Kommune. Fra 1. august høsten 2023 har vi 28 elever fordelt fra 1-10 trinn, og vi trenger flere ansatte.

Skolens undervisning er i henhold til Montessori pedagogikken prinsipper, noe som blant annet innebærer at elevene er delt i aldersblandede grupper.

Karlsøy kommune med om lag 2350 innbyggere er et levende øyrike som ligger ca, en times kjøretur nord for Tromsø.

Øyriket består av de bebodde øyene: Ringvassøy, Vannøy, Reinøy, Rebbenesøy og Karlsøy. Kommunen ligger i tiltakssonen for Nord-Troms og Finnmark.

Det innebærer bl.a redusert personbeskatning, nedskriving av studielån, billigere strøm med fritak fra el-avgift, det er gratis ferge til Vannøya, Reinøy og Rebbenesøya. Og ikke minst er det gratis barnehageplass fra høsten 2023.

Vi har fine lokaler med god plass inne. Ute har vi et unikt uteklasserom med kort avstand til både skog og fjære. Vi har siden 2018 vært medlemmer i skolenettverket «Læring i friluft», og har uteskole og læring kombinert med fysisk aktivitet som et av våre satsingsområder.

Vi er opptatt av at elevene skal få anledning til å bruke kropp og sanser i læreprosessen, og at de skal få samarbeide med hverandre. Aktivitetene henger nøye sammen med relevante kompetansemål.

Uteskolen er en måte å arbeide med skolens innhold hvor elever og lærere bruker nærmiljø og lokalsamfunn som ressurs i opplæringen.

Skolen bidrar til videreutdanning i Montessori pedagogikk, i form av 20% studietid i stillingen. Avtalen om betalt studietid forutsetter to års bindingstid etter avsluttet utdanning.

Vi har ledig:

  • 4 lærerstillinger i 100%
  • 1 rektorstilling inntil ca 80%

Søkere med montessoriutdanningen vil bli prioritert.

Fagønsker: Matematikk, norsk og engelsk.

Vi trenger også:

  • 2 fagarbeidere/assistenter opp mot 100%

Vanna Montessoriskole ligger på naturskjønne Vannøya i Karlsøy kommune

Kunne du tenke deg å jobbe, bo og leve i slike omgivelser?

Velkommen til Vanna Montessoriskole!

Vi søker deg som:

  • Er en trygg og tydelig voksenperson med god relasjonskompetanse
  • Som har et varmt og positivt elevsyn
  • Som er kreativ og løsningsorientert
  • Som deltar aktivt i skolens profesjonsfellesskap.

Mange ledige stillinger i helsetjenesten:

Helsetjenesten i Karlsøy har mange spennende arbeidsplasser i gode og moderne lokaler. I Karlsøy kommune antar vi at det vil være behov for inntil 50 nye stillinger i helse- og omsorgstjenesten innen 2025.

Les mer på kommunens hjemmeside her.


Spørsmål om stillingen rettes til:

Rektor, Gerd May Solli, tlf 469 65 648, eller e-post

Søknadsfrist: 19. mars

Send søknad og CV på e-post


Powered by Labrador CMS