STILLING LEDIG:

Er du samfunnsengasjert og ønsker å jobbe tett på næringslivet i Meløy?

Unik lederstilling for deg som ønsker å bidra til utvikling av næringsliv og samfunn.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Meløy Næringsforum

Stillingstittel: Daglig leder

Stillingstype: Full/heltid

Arbeidssted: Meløy

Søknadsfrist: Snarest

Send søknad på e-post

Om arbeidsgiver

Meløy Næringsforum er en interesseorganisasjon for næringslivet i Meløy. Våre medlemmer mener tilgang til arbeidskraft blir viktigste utfordringen i årene fremover, sammen med krafttilgang og samferdsel. Vi jobber med disse utfordringene, for og med våre medlemmer!

Vi søker ny daglig leder til Meløy Næringsforum i 100% stilling.

I denne jobben får du en unik posisjon inn mot næringslivet, kommunen og det politiske miljøet – og store muligheter til å bygge nettverk i kommunen og regionen.

De siste årene har Meløy Næringsforum hatt økende aktivitet, og som ny daglig leder vil du ha stor påvirkningskraft i næringsforumets videre utvikling!

Det er viktig at du er samfunnsengasjert og har høy arbeidskapasitet, samt at du jobber målrettet, strukturert og selvstendig.

Arbeidsoppgavene er hovedsakelig kontakt med eksisterende og mulige nye medlemmer, opprettholde og utvikle nettverk for næringslivet, budsjett og resultatansvar og samarbeid med offentlige myndigheter og andre næringsforeninger.

Vi ser etter noen som er positiv og utadvendt, som er god på å bygge relasjoner. Det er en stor fordel at du er kjent med prosjektarbeid og at du har kunnskap om politiske prosesser.


For mer informasjon kan du ta kontakt med styret på tlf. 468 92 099.

Søknadsfrist: Snarest

Send søknad på stillingen som daglig leder på e-post


Powered by Labrador CMS