STILLING LEDIG:

Foto: Ørjan Bertelsen
Foto: Ørjan Bertelsen

Kåfjord kommune søker prosjektutvikler til flere spennende satsinger

Reiseliv, digitale opplevelser og næringsklynger er noen av stikkordene for vår nye trainee. Er det deg?

Om stillingen

Arbeidsgiver: Kåfjord kommune

Stillingstittel: Prosjektuvikler

Stillingstype: Trainee

Arbeidssted: Kåfjord

Søknadsfrist: Snarest (senest 26. mars)

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Kåfjord ligger på solsiden av Lyngenfjorden. Her bor rett i underkant av 2000 innbyggere. Vi er en kreativ kulturkommune, men også en opplevelseskommune. Kjappe søk på Riddu, Riddu og Strikkhopp fra Gorsabrua viser et par spretne opplevelser du kan få hos oss. Vær utolmodig, bli en av oss!

Kåfjord kommune er interessert i å bli kjent med deg som liker å ha flere baller i lufta, som liker å sjonglere mellom flere ulike prosjektoppgaver og som har glimt i øyet. Du lar deg heller ikke stresse av det uventede!

Vi er en kreativ kommune med kultur i veven, og vi våger der andre nøler. Ikke nøl, du heller. Ta sjansen og bli en av oss!

Nå har du mulighet til å bli trainee hos oss, for vi søker etter en PROSJEKTUTVIKLER–/ KOORDINATOR i 100% stilling. Oppstart august 2023. Traineeprogrammet varer ett år.

Du som finner dette interessant vil jobbe med tre ulike, men likevel litt sammenfallende prosjekter:

  • Bærekraftig besøksforvalting
  • Innovativ, kulturell og digital opplevelse
  • Etablering av næringsklynger

Det innebærer at du jobber med besøksnæring, innovative prosesser, skape næringsklynger og koble deg opp mot digitale opplevelser sammen med andre kreative mennesker hos oss og i nye bekjentskaper og nettverk.

Som vår prosjektutvikler–/koordinator vil du få stor innflytelse på oppgaveløsningen, både i utforming og i prosess. Du vil samtidig også få et godt nettverk rundt deg til å løse prosjektoppgavene.

Vi jobber periodevis litt som i Robin Hood; En for alle, og alle for en.

Kickstart karrieren din i et av Norges råeste traineeprogrammer!

Gjennom Trainee Arena Nord-Troms får du:

God start på karrieren: Full jobb i minimum et år hos en av våre traineebedrifter, med god oppfølging og spennende muligheter

Kompetanseprogram: Utvikle dine ferdigheter og samspillsevner gjennom kompetanseprogram skreddersydd for våre traineer

Nettverksbygging: Gjennom traineeperioden for du ta del i spennende sosiale og profesjonelle nettverk

Bedriftsbesøk: Bli kjent med næringslivet i Nord-Troms gjennom en rekke bedriftsbesøk

Studietur til Brüssel: Vi reiser til EU-hovedstaden Brüssel hvor du får lære om hva EU betyr for næringslivet i (Nord-)Norge

Opplev Nord-Troms: Vi er opptatt av at du skal trives, og legger opp til aktiviteter som topptur, hvalsafari, speedfriending og hundesledetur

Hvem er du?

Økonomiforståelse vil være nyttig, men ikke noe krav. Reiselivsfag kan være aktuelt, samtidig er det mange fagretninger som kan være aktuelle, som for eksempel digitalisering, administrasjon og organisasjonsutvikling.

Det viktigste er at du har en spenstig faglig bakgrunn‚ interesser for å jobbe med flere prosjekter, og at du trives med det litt uforutsette.

Hvis du er en selvgående, engasjert og kreativ person med kunnskap om prosjekter og prosessplaner, og en som liker å komme i mål med oppgavene, så tenker vi du kan være riktig person for oss.

Kåfjord kommune kan by på mange flotte naturopplevelser!
Ski,Touring,In,Kford,,Northern,Norway.,Lyngen,Alps,In,The
Kåfjord kommune kan by på mange flotte naturopplevelser!

Hos oss vil du kunne jobbe med opplevelser og infrastruktur, intern- og eksternkommunikasjon, systemer, nyskaping og bærekraft.

Har du god drivkraft for disse temaene er du veldig interessant for oss. Du vil ha en betydelig innflytelse på jobben. Vi ønsker også at du vil bidra til fellesskapsløsninger og økt trivsel for oss andre!

Sammen med resten av vår avdeling kan du få andre spennende oppgaver, for læring og utvikling av vårt nærområde. Vi har stor tro på at dette kan bli veldig gøy! Stillingen rapporterer til kommunalsjef miljø, drift og utvikling.

PS! Et år i Nord-Troms kan lønne seg: Etter 12 måneder bosatt i regionen, sletter staten opp mot 30.000 kroner av studielånet. Les mer om de økonomiske fordelene her!


For mer informasjon, kontakt gjerne:

  • kommunalsjef drift og utvikling, Gunn Andersen, på tlf 777 19 228 / 456 62 101.

Søknadsfrist: snarest (senest 26.mars). Vi kontakter kandidater fortløpende.

Send søknad på traineenordtroms


Powered by Labrador CMS