STILLING LEDIG:

ISS Hammerfest søker engasjert driftssjef

Ønsker du å lede våre 20 dyktige servicehelter i Hammerfest?

Om stillingen

Arbeidsgiver: ISS Hammerfest

Stillingstittel: Driftsjef

Stillingstype: Full/heltid

Arbeidssted: Hammerfest

Søknadsfrist: 28. juni

Send søknad her

Om arbeidsgiver

ISS slik vi kjenner det i dag ble etablert i 1934, men opprinnelsen til selskapet går helt tilbake til 1901.

Mens ISS startet som et selskap som tilbød vektere til lokale virksomheter, har vi holdt fast på de samme verdiene gjennom hele utviklingen og alle transformasjoner.

Å knytte mennesker og steder sammen har alltid vært kjernen i virksomheten vår – for at verden skal fungere bedre. Les mer om ISS på deres hjemmeside.

Som driftssjef vil du ha personalansvar, kvalitet- og leveranseansvar, i tillegg til kunde- og økonomiansvar. Teamet ditt består av rundt 20 dyktige servicemedarbeidere. Vi trenger deg som evner å skape gode resultater, bygge tillit, skape trivsel og engasjement. Som driftssjef vil du egentlig drive og utvikle din egen lille bedrift, med støtte fra en stor internasjonal organisasjon!

En god driftssjef planlegger godt, håndterer ad-hoc oppgaver, skaper vekst hos kundene, og utvikling hos sine medarbeidere. Du vil ha hektiske og varierte dager, som kommer til å utfordre og utvikle din faglige kunnskap og dine lederegenskaper.

Hva gjør en driftssjef hos ISS?

  • Opprettholde jevnlig kontakt og oppfølging av den lokale kontraktsansvarlige hos kunden
  • Personalansvar for servicemedarbeiderne, og sikre at de får en god opplæring, utvikling og opplevelse på jobb
  • Leveransestyring i tett samarbeid med kunde, som setter høye krav til fleksibilitet og servicenivå
  • Mersalg hos eksisterende kunder
  • Rapportering av ulike resultater og lignende

Hva kan vi tilby deg?

ISS kan tilby deg en viktig leder rolle som påvirker og kan utvikle våre viktigste ressurser, vår medarbeidere, daglig.

Rollen som driftssjef er avgjørende for å opprettholde og ekspandere de gode kunderelasjonene, og et viktig steg i karriereveien mot rollen som site manager, kontraktansvarlig, key account manager eller lignende. Vi er en stor internasjonal bedrift med mange karrieremulighet i ulike retninger.

ISS har en dedikert opplæringsavdeling som kontinuerlig jobber med kursing og kompetanseheving som er nødvendig i denne rollen. Vi tilbyr blant annet lederutvikling, og kunde- og kommersialiseringsprogram.

Helt nye lokaler sentralt i Hammerfest hvor du sitter tett sammen dine ansatte.

Vi er markedsledende innen Facility Management i Norge, og du kan få plass i utviklingen av bransjen med ny teknologi og en endring i kundeforventninger.

Hammerfest byr på lange sommernetter og en variert hverdag i et urbant miljø

Det er kort vei til en aktiv hverdag både på fjellet og på sjøen

Hva ønsker vi av deg?

I denne stillingen er det viktig å ha forståelse for hverdagen til servicemedarbeiderne, slik at du kan veilede dem på en trygg og god måte. Du bør derfor ha kompetanse innen renholds faget. Om du har fagbrev som renholdsoperatør er det et stort pluss, men bred erfaring kan kompenserer for dette.

For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er en strategisk kremmer, som har fokus på lønnsomhet og vekst. Du er også en uredd type som tar avgjørelser og som tar opp konkurransen om de ettertraktede kundene på strak arm.

Som leder er du omgjengelig, tydelig, og god på å skape begeistring rundt felles måloppnåelse. Du evner å sette krav og er en motiverende type som får dine medarbeidere til å yte det lille ekstra.

Du kommuniserer og samarbeider godt med mennesker på ulike nivå. Du behersker både norsk godt både skriftlig og muntlig.

Du har gjerne relevant høyere utdanning innen økonomi, ledelse eller administrasjon. Om utdanningen din har facility management-fag er dette en bonus. I tillegg har du god brukerkompetanse i Office-pakken og setter deg kjapt inn i andre digitale verktøy.

Istedenfor søknadsbrev ber vi deg laste opp din CV og svare på noe få spørsmål i et søknadsskjema.

For spørsmål kontakt:

  • Regionssjef Ann-Kristin Tysdal469 25 456 eller e-post
  • Regiondirektør Nord-Norge Caroline Gjestemoen400 12 395 eller e-post

Søknadsfrist 28. juni

Send søknad på stillingen her


Powered by Labrador CMS