STILLING LEDIG:

Nova Sea søker skiftansvarlige driftsoperatører til Tomma

Er du klar for nye utfordringer og lyst på mer ansvar, samtidig som du får en attraktiv turnusordning med én uke på jobb og én uke fri?

Om stillingen

Arbeidsgiver: Nova Sea AS

Stillingstittel: Driftsoperatører 

Stillingstype: Fast / heltid (skift)

Arbeidssted: Husby 

Søknadsfrist: 20. oktober 

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Nova Sea AS er en av de største nordnorske produsentene av oppdrettslaks. Vi har oppdrettsanlegg og dyktige, engasjerte ansatte langs hele Helgelandskysten, fra Vega i sør til Gildeskål i nord. Vårt hovedkontor og slakteri er på Lovund. Menneskene er Nova Seas viktigste ressurs og øverste prioritet. Vi har et stort samfunnsansvar som matprodusent, og leverer hver dag laks tilsvarende 770 000 måltider. Vi tar vår rolle i Helgelands lokalsamfunn på største alvor, og gir tilbake ved å støtte lokale tiltak og engasjement.

Konsernet består av Nova Sea AS, Nova Sea Havbruk AS, Helgeland Smolt AS, Nova Sea Aquaservice AS, Nova Master AS, Djupvatn AS, samt de tilsluttede selskapene Tomma Laks AS og Vega Sjøfarm AS, totalt ca. 400 ansatte. Nova Sea AS håndterer den administrative oppfølgingen av selskapene. Konsernet er helintegrert fra stamfiskproduksjon frem til servering av laks i restaurant. Alle Nova Sea sine aktiviteter skal styres etter prinsippet om en bærekraftig utvikling.

Vi søker nå etter dyktige medarbeidere til nyopprettet stilling som driftsoperatør med skiftansvar til våre lokaliteter på Tomma – en perle på Helgelandskysten, kun en kort fergetur fra Nesna.

Nova Sea AS er en av de største nordnorske produsentene av oppdrettslaks. Vi har oppdrettsanlegg langs hele Helgelandskysten - omgitt av kaldt, friskt vann og vill, vakker natur. Med andre ord: her er det perfekte forhold for bærekraftig produksjon av laks!

Som driftsoperatør med skiftansvar vil du være en nøkkelperson i den daglige driften av lokaliteten - både i planlegging og oppfølging. 

Du vil være en operativ leder, side om side med dine kolleger på merdkanten, og fungere som driftsleders forlengede arm og sparringspartner. 

Du vil ha en sentral rolle som kulturbærer, med ekstra ansvar for å bidra til et godt arbeidsmiljø og solid HMS-arbeid i hverdagen. Med andre ord; du vil være et godt forbilde både sosialt og faglig.

Blir du med?

Vi ser etter deg som har pågangsmot, tar nye utfordringer på strak arm, som aldri gir opp og alltid gir litt ekstra når ting blir tøft. 

Samtidig som du trives med å samarbeide tett med kolleger for å oppnå felles mål. Har du disse egenskapene i tillegg til høyere utdanning innen havbruksrelaterte fag og/eller fagbrev innen akvakultur, praktisk kunnskap og lang erfaring, vil vi gjerne høre fra deg!

For oss er det viktig at du:

  • Har gode planleggingsferdigheter og evne til å prioritere riktig
  • Er dyktig i kommunikasjon
  • Har et stabilt og smittende godt humør
  • Har svært gode og gjennomtenkte holdninger til HMS
  • Enda bedre er det om du også har teknisk og mekanisk kompetanse, erfaring fra båtføring, og evnen til å sette deg inn i og bruke IT-systemer.

Nyutdannede innen havbruksrelaterte fag oppfordres til å søke.

Dette gjør vi på arbeid:

  • Daglig drift og tidvis fysisk krevende arbeid i all slags vær
  • Driftsplanlegging og ansvar for vedlikehold av teknisk utstyr og anlegg
  • Oppfølging av produksjonsdata og rapportering
  • Avvikshåndtering og ansvar for at interne prosedyrer blir fulgt

Skiftansvarlig rapporterer til driftsleder som har personalansvaret for de ansatte.

Hva er ekstra spesielt med å jobbe hos oss på Tomma Laks? 

Vi har en flott kantineordning med fellesfrokoster knyttet til overlappings- og planleggingsmøter, og serverer varmlunsj ved større operasjoner.

Vi forstår utfordringene ved pendling, spesielt over vann - vi har derfor egen båttransport daglig mellom Nesna og Tomma.

Du kan altså starte dagen med en rolig båttur, kjenne på den friske havluften, og forberede deg til en dag med meningsfullt arbeid sammen med gode kolleger.

Fristende, ikke sant?

Er du klar?

Vi tilbyr også:

  • En forutsigbar arbeidsplass
  • Et trygt og godt arbeidsmiljø med fokus på trivsel og mestring
  • Gode muligheter for videreutvikling og kompetansehevende tiltak - vi tilbyr blant annet fagbrev og relevante kurs
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Svært gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • Bolig ved behov
  • Stillingen har pt. 1/1-turnus (syv dager på, syv dager fri)

Vi ønsker mennesker med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver velkommen til å søke stillingen.

Velkommen til Tomma!

  • Tomma er en øy som tilbyr mer enn bare en jobb - det er en livsstil uten sidestykke. Her finner du et naturskjønt paradis med kritthvite strender og majestetiske fjell. 
  • Øyas høyeste punkt, Tommskjevelen, strekker seg 922 meter over havet. På klare dager kan du se helt til Lofotveggen i nord og Trøndelag i sør. Øya er et eldorado for kajakkpadlere. 
  • Mellom holmer og skjær finner du små, bortgjemte strender, og du kan se ørnene fange dagens måltid mens kveldssolen maler himmelen rosa. Tomma er også hjem til titalls grotter, noen lett synlige, mens andre er skjult bak knauser og kratt. 
  • I tillegg kan du forvente en aktiv ledelse og administrasjon som vil at du skal ha det bra på jobb, også når skiftet er over.

Søknader vil bli vurdert løpende.


For spørsmål om stillingen, kontakt gjerne driftsleder:

  • Magne Lyng Hansen på tlf 93 81 22 66

Søknadsfrist: 20. oktober

Send søknad her


Powered by Labrador CMS