STILLING LEDIG:

Nova Sea søker driftsoperatør til Sjona

Frister det å jobbe tett på laksen ute på merdkanten i en spennende og fremtidsrettet bransje? Vi har nå behov for to driftsoperatører med interesse for akvakultur til lokalitetene våre på Sjona.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Nova Sea AS

Stillingstittel: Driftsoperatør

Stillingstype: Fast / heltid 

Arbeidssted: Utskarpen

Søknadsfrist: 20. oktober 

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Nova Sea AS er en av de største nordnorske produsentene av oppdrettslaks. Vi har oppdrettsanlegg og dyktige, engasjerte ansatte langs hele Helgelandskysten, fra Vega i sør til Gildeskål i nord. Vårt hovedkontor og slakteri er på Lovund. Menneskene er Nova Seas viktigste ressurs og øverste prioritet. Vi har et stort samfunnsansvar som matprodusent, og leverer hver dag laks tilsvarende 770 000 måltider. Vi tar vår rolle i Helgelands lokalsamfunn på største alvor, og gir tilbake ved å støtte lokale tiltak og engasjement. 

Konsernet består av Nova Sea AS, Nova Sea Havbruk AS, Helgeland Smolt AS, Nova Sea Aquaservice AS, Nova Master AS, Djupvatn AS, samt de tilsluttede selskapene Tomma Laks AS og Vega Sjøfarm AS, totalt ca. 400 ansatte. Nova Sea AS håndterer den administrative oppfølgingen av selskapene. Konsernet er helintegrert fra stamfiskproduksjon frem til servering av laks i restaurant. Alle Nova Sea sine aktiviteter skal styres etter prinsippet om en bærekraftig utvikling.

Nova Sea AS er en av de største nordnorske produsentene av oppdrettslaks. Vi har oppdrettsanlegg langs hele Helgelandskysten - omgitt av kaldt, friskt vann og vill, vakker natur. Med andre ord: her er det perfekte forhold for bærekraftig produksjon av laks!

Hva går jobben ut på? 

Som driftsoperatør hos oss vil du få en spennende og variert hverdag i all slags vær. Dine oppgaver vil være å sørge for daglig stell og fôring av laks, overvåke temperatur og oksygennivå i merdene, samt rapportere produksjons- og helsestatus. 

Gjennom produksjonssyklusen vil du delta i driftsoperasjoner, sørge for at teknisk utstyr og anlegg fungerer optimalt, og opprettholde den gode standarden på anlegget. 

Du vil også registrere avvik og delta i HMS-øvelser for å sikre et trygt arbeidsmiljø for alle.

Hvem er du? 

Du er en praktisk anlagt person som trives med å jobbe med både hode og hender. Du har pågangsmot og tar nye utfordringer på strak arm. 

Kanskje har du fagbrev i akvakultur og/eller relevant erfaring og kompetanse fra lignende arbeid? Enda bedre er det om du i tillegg har teknisk og mekanisk kompetanse, erfaring fra båtføring (gjerne D6-sertifikat), og evnen til å sette deg inn i og bruke IT-systemer. 

Det viktigste for oss at du er nysgjerrig på å lære mer, bidrar med godt humør, og er flink til å kommunisere på norsk.

Nova Sea legger stor vekt på helse, miljø og sikkerhet. Derfor er positive og gjennomtenkte sikkerhetsholdninger, samt høy grad av ansvarsbevissthet egenskaper vi verdsetter høyt.

Nyutdannede innen havbruksrelaterte fag oppfordres til å søke.

Hva vi tilbyr?

  • En forutsigbar arbeidsplass
  • Et trygt og godt arbeidsmiljø med fokus på trivsel og mestring
  • Gode muligheter for videreutvikling og kompetansehevende tiltak - vi tilbyr blant annet fagbrev og relevante kurs
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Svært gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • Bolig ved behov
  • Stillingen har pt. 1/1-turnus (syv dager på, syv dager fri)

Vi ønsker mennesker med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver velkommen til å søke stillingen.

Pssst!

Du trenger ikke å skrive jobbsøknad for å søke på denne stillingen. Last opp kun CV, og svar på noen spørsmål.


For spørsmål om stillingen, kontakt gjerne driftsleder: 

  • Kim Stian Karstensen på tlf 450 98 737

Søknadsfrist: 20. oktober

Send søknad her


Powered by Labrador CMS