STILLING LEDIG:

Ønsker du å bli en del av et av Norges råeste havbrukskonsern?

Hos Nova Sea venter spennende faglige utfordringer og betydelige utviklingsmuligheter

Nova Sea søker fôrsentralansvarlig

Du vil ha ansvar for planlegging og gjennomføring av den daglige driften av fôrsentralen, og spille en viktig rolle som kulturbærer. 

Om stillingen

Arbeidsgiver: Nova Sea 

Stillingstittel: Fôrsentralansvarlig

Stillingstype: Fast / heltid 

Arbeidssted: Meløy

Søknadsfrist: 15. oktober

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Nova Sea AS er en av de største nordnorske produsentene av oppdrettslaks. Vi har oppdrettsanlegg og dyktige, engasjerte ansatte langs hele Helgelandskysten, fra Vega i sør til Gildeskål i nord. Vårt hovedkontor og produksjonslokaler på Lovund. Menneskene er Nova Seas viktigste ressurs og øverste prioritet. Vi har et stort samfunnsansvar som matprodusent, og leverer hver dag laks tilsvarende 770 000 måltider. Vi tar vår rolle i Helgelands lokalsamfunn på største alvor, og gir tilbake ved å støtte lokale tiltak og engasjement.

Konsernet består av Nova Sea AS, Nova Sea Havbruk AS, Helgeland Smolt AS, Nova Sea Aquaservice AS, Nova Master AS, Djupvatn AS, samt de tilsluttede selskapene Tomma Laks AS og Vega Sjøfarm AS, totalt ca. 400 ansatte. Nova Sea AS håndterer den administrative oppfølgingen av selskapene. Konsernet er helintegrert fra stamfiskproduksjon frem til servering av laks i restaurant. Alle Nova Sea sine aktiviteter skal styres etter prinsippet om en bærekraftig utvikling.

I Nova Sea-konsernet har vi fokus på god fiskehelse, høy mattrygghet, bærekraft, innovasjonskraft og klimavennlig drift. 

I rollen som Fôrsentralansvarlig vil du være ansvarlig for planlegging og gjennomføring av den daglige driften av fôrsentralen. Du vil fungere som en operativ leder, tett samarbeidende med dine kolleger, og være en sentral drivkraft og rådgiver for driften.

Som Fôrsentralansvarlig spiller du en viktig rolle som kulturbærer. Du har et ekstra ansvar for å bidra til et utmerket arbeidsmiljø som fremmer faglig oppdatering og progressivitet. Med andre ord, du skal være et godt forbilde

Denne rollen rapporterer til driftsleder.

Generelle arbeidsoppgaver:

 • Driftsplanlegging og ansvar for vedlikehold av teknisk utstyr
 • Planlegge og gjennomføre driftsmøter på sentralen
 • Bidra i utarbeidelse og oppfølging av fôringsplaner og fôrstrategi
 • Avvikshåndtering og ansvar for at sentralen drives i henhold til interne prosedyrer
 • Oppfølging av produksjonsdata og rapportering i henhold til frister
 • Ansvar at fôringssentral til enhver tid er oppdatert om miljøforhold og teknisk tilstand på fôringsutstyr
 • Delta i biologisk og økonomisk benchmarking i henhold til selskapets rutiner
 • Sikre tilgjengelighet av fôr, i samarbeid med produksjonskoordinator

Som fôrsentralansvarlig hos Nova Sea venter spennende faglige utfordringer og betydelige utviklingsmuligheter. Stillingen har vanlig arbeidstid på dagtid, med mulighet for fleksitidordning.

Kompetansekrav:

 • Høyere utdanning innen havbruksrelaterte fag, eller fagbrev innen akvakultur
 • Solid praktisk erfaring og kunnskap
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig
 • Relevant teknisk kompetanse og gode IT-ferdigheter
 • Gjennomtenkte holdninger og fokus på HMS (Helse, Miljø og Sikkerhet)

For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at du handler på eget initiativ, får ting til å skje og aksepterer ansvar for resultater. 

Du gjør inntrykk på andre og får gjennomslag for ideer og planer. Du setter deg raskt inn i komplekse saker og problemstillinger, identifiserer kjernen i problemer og evaluerer informasjon grundig.

I denne rollen forventes det at du vil kunne gi teamet en tydelig retning, inspirere og koordinere andre, og sørge for at teamet holder fokus på målene. Det er avgjørende at du kan skape en stabil og støttende atmosfære, og støtter teamet når utfordringer oppstår. 

Som ansvarlig for Fôrsentralen er det viktig at du samarbeider godt med andre, deler kunnskap, erfaringer og informasjon, og støtter andre for å bidra til å nå teamets overordnede mål.


For spørsmål om stillingene, ta gjerne kontakt med:

 • Advisor, Sofie Madeleine Refsnes på tlf: 988 84 291 eller e-post
 • Advisor, Hanna Øvretveit på tlf: 954 07 763 eller e-post

Søknadsfrist: 15. oktober

Send søknad her


Powered by Labrador CMS