STILLING LEDIG:

Securitas søker vektere i Nordland - åpen søknad

Vi søker vaktsomme mennesker som verdsetter ærlighet og ønsker å hjelpe andre. Har du det som kreves for å bli en av oss?

Om stillingen

Stillingstype: Vektere

Arbeidssted: Nordland

Søknadsfrist: Åpen

Send søknad her

En som kan agere proaktivt og beholde roen når du stilles overfor plutselige utfordringer? Andre har kanskje lagt merke til din vaktsomhet, din hjelpsomme natur og din ansvarsfølelse. Disse egenskapene er kanskje selvsagte for deg, og vi betrakter disse som en verdifull kombinasjon. Det er nemlig disse egenskapene som utmerker seg hos våre medarbeidere, de vi kaller hverdagshelter.

Region Nordland består av flere ulike avdelinger og tjenester, og vi søker nå vektere til deltidsstillinger. Arbeidstid og stillingsprosent vil avhenge av tjeneste og behov. Vi oppfordrer hver enkelt søker til å skrive noen ord i søknaden om hvilke tjenester du mener vil passe nettopp deg, samt hvilke forventninger du har til Securitas som potensiell arbeidsgiver.

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Arbeidsgiver: Securitas AS

Adresse: Sjøgata 17, 8006 Bodø

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 58 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 370 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre ledestjerner ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Sammen med våre kunder og bransjeorganisasjoner jobber Securitas kontinuerlig med å forbedre sikkerheten i en verden der risikoene stadig endrer seg, noe som igjen stiller stadig større krav til det forebyggende sikkerhetsarbeidet. Avansert sikkerhetsteknikk og -personell veves sammen til heldekkende løsninger der hver detalj og person oppfyller kravene til kvalitet og kompetanse, for å skape trygghet og forebygge skader.

Personlig egnethet for yrket, modenhet og tidligere referanser vil bli tillagt stor vekt i intervju- og ansettelsesprosessen.

Tjenester er blant annet:

 • Stasjonærvakthold
 • Mobil- og utrykningstjeneste
 • Områdekontroll

Generelle krav:

 • Må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig
 • Må beherske engelsk muntlig og skriftlig
 • God fysisk og psykisk helse
 • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet §8)
 • Må være fylt 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet)

Securitas innhenter uttømmende og utvidet politiattest etter avtale med kandidater som vurderes for ansettelse.

Ønskelig:

Vi tilbyr:

 • Et profesjonelt og lærerikt arbeidsmiljø
 • Lønn iht. tariffavtale og ordnede arbeidsforhold
 • Personlige utviklings- og karrieremuligheter

Vennligst benytt det elektroniske søknadsskjemaet som medfølger denne utlysningen.

Link til søknadsskjema: Send søknad

For mer informasjon kontakt: , Gunelie Opheim Sund, Epost: [email protected]

Powered by Labrador CMS