STILLING LEDIG:

Kan du bygg og vil selge attraktive hus og hytter?

Hamco bygg i Rossfjordstraumen ser etter en selger med gode kommunikasjonsevner og erfaring fra bygg.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Hamco Bygg AS

Stillingstittel: Selger hus og hytter

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Rossfjordstraumen

Søknadsfrist: 07.11.2021

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Hamco Bygg AS ligger i Rossfjordstraumen, like utenfor Finnsnes i Troms. Vi har 3 avdelinger: Byggevare, garasjer og hus/hytter. Vi har vært forhandler av Norgeshus sine hus og hytter i over 20 år, og tegner også egne bygg. Vi er Nord-Norges største garasjeleverandør og produserer pre-cut og element inne i vår fabrikk.

Hamco Bygg AS er en veletablert bedrift med god økonomi. Vi sysselsetter til sammen 12 årsverk og omsetter for rundt 30 mill.kr. I over 40 år har vi etablert en solid bedrift med erfarne medarbeidere og godt renommé. Kvalitet og service er noe som vi setter høyt.

Hamco Bygg er i positiv utvikling, har konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø. Vi har over 40 års erfaring fra bransjen og er forhandler av Norgeshus. Norgeshus er en av landets sterkeste merkevarer innen bolig og hytte. Nå trenger vi en selger som kan utvide markedet. Har du gode kommunikasjonsevner og erfaring fra bygg eller byggevare, kan vi støtte dine ambisjoner og spille deg god i denne jobben.

ARBEIDSOPPGAVER

Du vil få ansvar for salg av hytter til Nord-Norge, og hus i Midt-Troms og vil jobbe i team med teknisk saksbehandler. I oppgavene inngår produksjon av tilbud, kontraktsarbeid, følge opp forespørsler samt markedsføring og annonsering. Du vil ha eget budsjett å arbeide etter. Vi har også et tett og godt samarbeid med blant annet ansatte på hovedkontoret til Norgeshus.

Du vil primært jobbe fra våre lokaler i Rossfjordstraumen, men vil også bli med på messer, visninger og andre markedsaktiviteter.

KVALIFIKASJONER/EGENSKAPER

Du bør ha noe erfaring fra bygg eller eiendom, og ambisjoner om å lykkes som selger. Du må ha gode kommunikasjonsevner, være en typisk lagspiller, og inngi tillit. Du liker å ta ansvar, og kan jobbe selvstendig med klare ambisjoner – noe som belønnes.

VI TILBYR

Spennende og varierte arbeidsoppgaver med ansvar og muligheter for personlig utvikling. Vi er opptatt av å gi god opplæring og du får ta del i et godt arbeidsmiljø. Konkurransedyktige betingelser.


Høres dette interessant ut?

Ta kontakt med daglig leder Rita Myrvang på tlf. 402 49 097

Søknad og CV sendes: [email protected]

Søknadsfrist 07. november


Powered by Labrador CMS