STILLING LEDIG:

Vil du jobbe sammen med denne gjengen? Nå har du muligheten!

Hábmer / Hamarøy søker sykepleiere og vernepleiere til pleie og omsorg. Fleksibel turnus med langvakter

Vi tilbyr også rekrutteringstillegg, beholdetillegg og egne stillinger for studenter.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Hábmera suohkan / Hamarøy kommune

Stillingstittel: Sykepleier / vernepleier

Stillingstype: Fast, heltid, deltid

Arbeidssted: Hábmer / Hamarøy

Søknadsfrist: Løpende

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Hábmera suohkan – Mij lip dáppe

Nuorttan Nordlánda fylkan la Hábmera suohkan viek tjáppa luondojn ja edna vejulasjvuodaj luondov niektit jagev birra.

Hábmer ednagit vuorot álmmukvarresvuodabargov ja åvdedip mánájgárdijt ja skåvlåjt ma varresvuodav låpptiji. Mihá lip gå miján la sierralágásj nasjonála ålggoiellemlinnja Knut Hamsun joarkkaskåvlån. Vissjalis siebre li viehkken gå suohkanav miehtáj li edna dåjma ma mijá bájkálasj vidnudagájs doarjoduvvi.

Iellem la ienep gå barggo ja Hábmerin oattjo ienep. Ienep ájgev, ienep sajev ja ienep juohkka diŋgas.

Na soajttá mánnodihpen mannat tjuojggamin Ulbasjvágeskárden? Káffa Sult kafedjan dåbdos Hamsunguovdátjin? Miellagiddis dájdda bávtijn dájddagilen Trádnán? Gibttsemtuvrra hávsskes rádnaj Hamarøyskaftet váren? Oahppat mijá valjes sáme kulturhiståvrå birra julevsáme guovdátjin Árranin? Jali dåssju niektit stoarmov ja sjávodisvuodav aktu allasis nágin vielggis merragátten Vestasjjiekken?

Hamarøy kommune – Vi e' her!

Nord i Nordland fylke finner du Hamarøy kommune - med storslagen natur og muligheter for fantastiske friluftsopplevelser året rundt.

Hamarøy satser på folkehelsearbeid og jobber for helsefremmende barnehager og skoler. Vi er stolte av å ha en unik, nasjonal friluftlivslinje som et av flere studietilbud ved Knut Hamsun videregående skole. Engasjerte lag og foreninger bidrar til et mangfold av aktiviteter rundt omkring i kommunen, godt støttet av vårt lokale næringsliv.

Livet er mer enn jobb, og i Hamarøy får du mer. Mer tid. Mer plass. Mer av alt.

Hva med en måneskinnstur i løypene på Ulvsvågskaret? En kaffekopp i Kafé Sult på det prisbelønte Hamsunsenteret? Sterke kunstinntrykk på svabergene i kunstbygda Tranøy? Klatretur med fine folk på Hamarøyskaftet? Lære om vår rike samiske kulturhistorie på lulesamiske senteret Àrran? Eller bare nyte storm og stille - helt alene - på ei kvit strand mot Vestfjorden?

Hamarøy kommune har ledig flere stillinger som sykepleiere / vernepleiere innenfor pleie og omsorg. Vi søker etter medarbeidere til både bygdeheimen og hjemmetjenesten. 

Vi oppfordrer også sykepleierstudenter / vernepleierstudenter som synes dette høres spennende ut, til å søke. Vi kan tilby rekrutteringsstillinger og utdanningsstipend.

Kommunens institusjonstjeneste:

Hamarøy bygdeheim er kommunens eneste sykehjem med plass til 27 pasienter og er plassert på tettstedet Oppeid. Vi har langtids- og korttidsplasser samt rullerende avlastningsplass for hjemmeboende.

En av de 27 plassene er satt av til ØHJ- plass. Hos oss er arbeidsoppgavene varierte og spennende. Med nærmeste sykehus 3 timer unna blir man godt kjent med legetjenesten og andre samarbeidspartnere.

Vi jobber etter primærsykepleieprinsippet hvor sykepleier/vernepleier vil ha oppfølgingsansvar for sin pasientgruppe.

Sykehjemmet drifter også ei dialyseavdeling hvor Nordlandsykehuset har det økonomiske og faglige ansvaret.

Vi tilbyr langvakter hver 4. helg i 3- delt turnus. Vi er åpen for fleksible turnusløsninger.

Hjemmetjenesten Sør og Nord

Har base på Drag og Oppeid. Hjemmetjenetsen sør har ansvar for områder; Drag, Hellandsberg, Innhavet, Skilvassbakkan og Musken. Hjemmetjenesten Nord har ansvar for områder; Oppeid, Ulvsvåg, Storjord, Skutvik og Tranøy.

Stillingene er for tiden i to-delt turnus, med arbeid hver tredje helg. Vi er åpen for fleksible turnusløsninger.

Arbeidsoppgaver

Vårt mål er å gi trygge , individuelle tjenester. For å få til dette ønsker vi at du bidrar til god samhandling med pasienter og pårørende gjennom den daglige kontakten.

Du samarbeider godt med legetjenesten, sykehus og andre innenfor helse og omsorg. Du følger gjeldende lovverk og prosedyrer innenfor de arbeidsoppgavene som tilhører tjenesteområdet. Du holder deg faglig oppdatert og bidrar til forbedring og utvikling i vårt tjenesteområde.

Kvalifikasjoner

 • Du må ha bachelor i sykepleie eller vernepleie.
 • Vise til gode norsk- kunnskaper, muntlig og skriftlig.
 • Gode datakunnskaper.
 • Kunne dokumentere i Profil og bruke elektronisk samhandling. Opplæring vil bli gitt.
 • Politiattest må framvises ved tilsetting.

Kommunen er en tospråklig kommune, hvor lulesamisk er et offisielt språk. Dersom det melder seg søkere som behersker lulesamisk skriftlig og muntlig godt, vil det bli tillagt positiv vekt i helhetsbedømmelsen av søkeren.

Personlige egenskaper

Vi ønsker oss en engasjert medarbeider som er opptatt av sykepleierfaget og som liker å jobbe miljørettet.

At du positivt bidra til et godt arbeidsmiljø er viktig. Vi søker en selvstendig person som setter pasienten i fokus, og som samtidig evner å jobbe godt i team. Personlig egnethet og gode referanser vektlegges.

Vi tilbyr

 • Varierte og spennende arbeidsoppgaver.
 • Samarbeid med faglig dyktige medarbeidere.
 • Lønn og ansettelse etter gjeldende tariff, lov- og avtaleverk.

Hvis du som nytilsatt sykepleier flytter til Hamarøy kommune gis det rekrutteringstilskudd på 20 000,- kr 1. år og 15 000,- kr 2. år mot bindingstid.

Vi har beholdetillegg for sykepleiere/vernepleiere på 6000,- pr år, max 60.000,- etter 10 år.

Du får i Hamarøy jobbe i vakre omgivelser som strekker seg fra dramatiske fjorder og høyfjell i indre deler av Tysfjorden og Hellemofjorden, til et spektakulært panorama over Vestfjorden og Lofotveggen på ytre Hamarøy.

Vakre Hamarøy har natur du lengter etter. Kombinert med unike kulturopplevelser gir Hamarøy deg glede i både hjerte og sinn.

Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.

Vi gjør oppmerksom på at Hábmera suohkan - Hamarøy kommune har offentlige søkerlister, jm. Offentlighetsloven §25. Eventuelle ønsker om unntak fra oppføring må begrunnes i søknaden.


Ta gjerne kontakt med:

 • konst. avdelingsleder bygdeheim: Caroline-Therese Andreassen, 94787069 e-post
 • avdelingsleder hjemmetjenesten: Grete Prestegård, 99038140 / e-post
 • avdelingsleder hjemmetjenesten: Morten Aspaas, 90978790 / e-post

Søknadsfrist: Løpende – meld gjerne interesse snarest!

Send søknad enkelt via vårt skjema her:

 
Powered by Labrador CMS