STILLING LEDIG:

Sulland Harstad søker bilklargjører / utleveringsansvarlig

Har du lidenskap for biler og ønsker å jobbe med noen av de største merkevarene innen bil?

Om stillingen

Arbeidsgiver: Sulland Harstad

Stillingstittel: Bilklargjører/utleveringsansvarlig

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Harstad

Søknadsfrist: Snarest

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Sulland Harstad forhandler Volkswagen, Audi og SKODA. Vi er en del av Sulland Gruppen som er en av Norges aller største virksomheter innen bil. Ingen andre kan tilby det samme produktspekteret. Sulland fører over 200 forskjellige bilmodeller fra 12 bilmerker. Flere av markedets mest populære modeller finner du i vår portefølje. Vi har nå over 1050 medarbeidere i 35 bilhus fra Fredrikstad i sør til Tromsø i nord. Fornøyde kunder er viktig for oss som jobber i Sulland. Vår visjon er å bli den mest kundeorienterte bilforhandleren. Vi ønsker å skape gode opplevelser enten du besøker oss på nett, er i butikken for å handle bil eller besøker vårt verksted.

Vi søker en nøyaktig og arbeidsom medarbeider til en hektisk jobb i moderne og trivelige omgivelser.

Arbeidet vil bestå av klargjøring, vask og polering av brukte og nye biler. I tillegg bør du kunne utføre skinnreparasjoner og jobbe med dekk. Det er en fordel om du også har erfaring med påmontering av beskyttelsesfolie.
Som utleveringsansvarlig vil du være eksperten på våre produkter. Det er din produktkunnskap som sørger for at siste del av kundereisen blir så god som mulig og det er du som overleverer nye og brukte biler til våre kunder.

Du bør være serviceinnstilt og ha gode samarbeidsevner, men også kunne jobbe selvstendig. Bakgrunn fra tilsvarende arbeid er en fordel, men ingen betingelse. Full opplæring vil bli gitt.

Vi tilbyr topp moderne lokaler, gode forsikringsordninger og sammen med oss vil du jobbe i et offensivt og fremtidsrettet bilmiljø med flotte produkter og noen av de største merkevarene innen bil.

Vi er opptatt av å ha dyktige medarbeidere som trives og kan prestere bra sammen. Vi har gode betingelser for våre ansatte med bl.a forsikringsordninger og sosiale tiltak.


Har du lyst å bli vår nye kollega? Vi gleder oss til å motta din søknad!

Søknad sendes på epost til [email protected]

Søknadsfrist snarest

Har du spørsmål om stillingen?
Ta kontakt med daglig leder Frank Edqvist på telefon 416 67 799


Powered by Labrador CMS